Windows8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Οπου βλεπεις google..... με ελαφρα πηδηματάκια.
Nix Pixel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Οπου βλεπεις google..... με ελαφρα πηδηματάκια. Ενώ στη Microsoft που πήγε στο PRISM ένα χρόνο πριν τη Google... τρέχουμε. Α ρε, ο φανμποισμός, μεγάλη ασθένεια της εποχής μας...
stgreat Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 γιατί, εχει κανενας google+ ????? Έχουν προνοήσει και γιαυτό.... Στο youtube έχουν κάνει αλλαγές στον τρόπο που εμφανίζονται τα σχόλια, και σε "δένουν" με το λογαριασμό του mail που έχεις δηλώσει, ώστε τα σχόλια που κάνεις να μην είναι ανώνυμα (από μόνη της η κίνηση για άλλο thread συζήτησης) ΑΛΛΑ το σημαντικό είναι ότι αυτό το κάνουν μέσω λογαριασμού στο Google+, ο οποίος δημιουργείται αυτόματα για όποιον δεν είχε. Έτσι π.χ. εγώ κάθε που κάνω sign in στο youtube με ρωτάει αν μπαίνω σαν "Στέφανος123" (λέμε τώρα) ή σαν [email protected] κλπ. Η πρώτη επιλογή δεν είναι πλέον μόνο youtube account αλλά g+. Στις επιλογές θα βρείτε και google+, όπου και αποθηκεύονται προτιμήσεις/Views.... Υ.Γ. Εγώ δεν είχα ποτέ λογαριασμό στο g+ ¨οπως λίγο-πολύ όλοι, αλλά το φακέλωμα είναι υποχρεωτικό για όλους. 1
DrLo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι δε βλέπω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ σε αυτό. Μόνο θετικά το βλέπω. Όταν κάνω μια αξιολόγηση αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο σκοπός μου ... να διαβαστεί από όσο το δυνατό περισσότερους υποψήφιους καταναλωτές ώστε να κάνουν πιο σοφές και αποτελεσμάτικές αγορές και ότι βοηθάει σε αυτό είναι θετικό. Αλλιώς γράφω την αξιολόγηση σε ένα χαρτί και το βάζω στο πατάρι ξερωγω ... Τι απόρρητο και παπαριές ? Απόρρητη η αξιολόγησή σου ... το ανάποδο θα έπρεπε να ισχύει, όταν γράφεις αξιολόγηση να κόψει το λαιμό του αυτός που αξιολογείται ή το site αξιολογήσεων να το κάνει διαθέσιμο όσο το δυνατό περισσότερο. Αυτό θέλω και σαν καταναλωτής τον να γράφω "Is tade-proion any good ?" στο google και να μου βγάζει γρήγορα ένα ευκολοδιάβαστο αρχικά και κατ' επιλογή αναλυτικό feedback από χρήστες ώστε να κάνω καλύτερες αγορές. Γιατί όταν το κάνει η Google είναι κακό αλλά όταν το κάνει το go-gadget είναι καλό? Για το θέμα της φωτογραφίας ... klain mein ... μη τρελαθούμε ... To "ζήτημα" είναι να βγάζει ειλικρινές και πραγματικό feedback και να μην είναι απλά η δυνατότητα επιλεκτικού feedback εμπορευσιμο είδος από την Google προς κατασεκυαστές/πωλητές/διαφημιζοέμενους. Πολυ καλό. 3
Windows8 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 @Nix Pixel, μάλλον φανμπου είσαι εσύ, γιατι απο το πουθενά βαζεις την μαικροσοφτ στο κομμεντ σου, και είναι εκτός θέματος. εδω μιλάμε για την google, και ναι με αυτα που κάνει φεύγω μακριά όλο και πιο πολυ. Και όπως βλεπεις δεν ειμαι ο μόνος. τωρα η απλα είσαι μαικτοσοφτ χειτερ, η απλα φανμπου της γκουγκλ. Όπως και να χει, idgaf αν γνωριζεις τι εννοώ, γιατι εγω δεν έγραψα πως η Ms ειναι καλύτερη απο την google. Πάντως αν τα βάλεις κάτω κοιτα η google ποσα σκάνδαλα έχει κάνει. Google books, maps κλπ η Ms και καμια αλλη εταιρία απο όσο γνωρίζω δεν είχε το θρασσος να κλέβει έτσι προσωπικά δεδομένα, γιαυτο την,μισώ. 1
MasterX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 https://plus.google.com/settings/endorsements?hl=en σε εμενα παντως η ρυθμιση δεν ειναι τικαρισμενη απο default.. δηλαδη μονο αν το ζητησω εγω θα γινεται.. Σε σας ειναι;
21century Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω ότι σημασία για αυτούς έχουν μόνο τα κέρδη και όχι μόνο η σχέση εμπειρίας με το αντικείμενο..
Input Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δεν διαφωνώ. Αλλά πραγματικά περίμενες να δεις ένα βίντεο για να διαπιστώσεις πως θα ήταν ο κόσμος; Και κακά τα ψέμματα δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά πως θα ήταν ο κόσμος. Σίγουρα η Google δεν το έχει παρακάνει μ όλα αυτά. Αλλά το έχει παράξεφτιλίσει. Όμως, η Google αυτή την στιγμή κρατά όλους τους χρήστες στο ίντερνετ για την αμεσότητα του. Πιστεύετε δηλαδή ότι δεν θα προσπαθήσει να αγοράσει το PayPal (και φυσικά το eBay καθώς είναι παιδί του PayPal)? Εγώ το θεωρώ θέμα χρόνου να σκάσει η βόμβα αυτή. Με οποίο τρόπο μας δίνετε η δυνατότητα πρέπει να προστατευτούμε. Γιατί εμένα δεν μ αρέσει να με παρακολουθεί μια μηχανή αναζήτησης. Και επίσης θεωρώ πως και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης ακολουθούν ένα τέτοιο μοντέλο. Και εδώ που τα λέμε η μέρα με την νύχτα μπροστά στη Google. Έχω gmail, το έχω χρόνια κοντά στα 5-6. Είχα και hotmail και άνευ λόγου μου το έκλειναν. Και ξεχάσατε τι ιούς είχε το hotmail? Πότε δεν μου έχει έρθει περίεργο mail στο gmail όλα αυτά τα χρόνια. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1 ) To PayPal ειναι παιδι του eBay και οχι το αναποδο. 2 ) To Hotmail (πλεον Outlook) ειναι πιο ασφαλες απο το Gmail. Για το οποιο αγνοειται μαλλον το σκανδαλο με τα spam ...της google.... που ηταν τελικα διαφιμηστικα της. 2
Input Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ενώ στη Microsoft που πήγε στο PRISM ένα χρόνο πριν τη Google... τρέχουμε. Α ρε, ο φανμποισμός, μεγάλη ασθένεια της εποχής μας... Nix Pixel συγκρινεις τοσο ανομια πραγματα... μα τοσο. Τοσο μεγαλο το χασμα που.....η λεξη φανμποισμος που εγραψες ισως ειναι και το επωνυμο σου. 1
kurokokoro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Κακά τα ψέματα...όλες οι εταιρίες πρέπει από καπου να βγάλουν κέρδος...διαφορετικά ούτε δωρεάν email θα είχαμε ούτε τίποτα. Νομίζω πως όλα είναι θέμα αδιαφορίας, για τις διαφημίσεις μιλάω φυσικά. Θα μπορούσαμε βέβαια ένα μεγάλο μέρος της μέρας να το αφιερώσουμε στην ασφάλεια των προσωπικών μας στοιχείων αλλά πιστεύω πως αν κάποιος το κάνει ενεργά αυτό τότε δεν έχει χρόνο για διασκέδαση. Ο καπιταλισμός έχει δείξει το πρόσωπό του παντού... 1
deceit Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 @Nix Pixel, μάλλον φανμπου είσαι εσύ, γιατι απο το πουθενά βαζεις την μαικροσοφτ στο κομμεντ σου, και είναι εκτός θέματος. εδω μιλάμε για την google, και ναι με αυτα που κάνει φεύγω μακριά όλο και πιο πολυ. Και όπως βλεπεις δεν ειμαι ο μόνος. τωρα η απλα είσαι μαικτοσοφτ χειτερ, η απλα φανμπου της γκουγκλ. Όπως και να χει, idgaf αν γνωριζεις τι εννοώ, γιατι εγω δεν έγραψα πως η Ms ειναι καλύτερη απο την google. Πάντως αν τα βάλεις κάτω κοιτα η google ποσα σκάνδαλα έχει κάνει. Google books, maps κλπ η Ms και καμια αλλη εταιρία απο όσο γνωρίζω δεν είχε το θρασσος να κλέβει έτσι προσωπικά δεδομένα, γιαυτο την,μισώ. H MS μαζί με εταιρίες όπως Apple, Google, Facebook, εμπλέκονται στο σκάνδαλο με την NSA. Επίσης η κυβέρνηση του Λουξεμβούργου έχει ξεκινήσει έρευνα για προώθηση συνομιλιών χρηστών του Skype στην NSA. Κι εγώ Windows χρησιμοποιώ στο pc μου και μου αρέσουν και τα Windows phone. Όχι να λέμε όμως και ότι η MS δεν έχει κλέψει προσωπικά δεδομένα. Εδώ γίνεται χαμός ότι όχι μόνο παραβιάζει το ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών, αλλά επιτρέπει και σε τρίτους την πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία, μηνύματα/συνομιλίες.
Input Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ασχετο το θεμα nsa με το παρων αρθρο.... Εντελως
BloodDonor89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δεν διαφωνώ. Αλλά πραγματικά περίμενες να δεις ένα βίντεο για να διαπιστώσεις πως θα ήταν ο κόσμος; Και κακά τα ψέμματα δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά πως θα ήταν ο κόσμος. Σίγουρα η Google δεν το έχει παρακάνει μ όλα αυτά. Αλλά το έχει παράξεφτιλίσει. Όμως, η Google αυτή την στιγμή κρατά όλους τους χρήστες στο ίντερνετ για την αμεσότητα του. Πιστεύετε δηλαδή ότι δεν θα προσπαθήσει να αγοράσει το PayPal (και φυσικά το eBay καθώς είναι παιδί του PayPal)? Εγώ το θεωρώ θέμα χρόνου να σκάσει η βόμβα αυτή. Με οποίο τρόπο μας δίνετε η δυνατότητα πρέπει να προστατευτούμε. Γιατί εμένα δεν μ αρέσει να με παρακολουθεί μια μηχανή αναζήτησης. Και επίσης θεωρώ πως και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης ακολουθούν ένα τέτοιο μοντέλο. Και εδώ που τα λέμε η μέρα με την νύχτα μπροστά στη Google. Έχω gmail, το έχω χρόνια κοντά στα 5-6. Είχα και hotmail και άνευ λόγου μου το έκλειναν. Και ξεχάσατε τι ιούς είχε το hotmail? Πότε δεν μου έχει έρθει περίεργο mail στο gmail όλα αυτά τα χρόνια. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1 ) To PayPal ειναι παιδι του eBay και οχι το αναποδο.2 ) To Hotmail (πλεον Outlook) ειναι πιο ασφαλες απο το Gmail. Για το οποιο αγνοειται μαλλον το σκανδαλο με τα spam ...της google.... που ηταν τελικα διαφιμηστικα της. 1) όντως μπερδεύτηκα.2) δεν λέω ότι δεν είναι ασφαλές. Απλά εγώ δύο φορές την πάτησα με το hotmail. Και δεν το διακινδύνευω και για τρίτη φορά.Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
alet Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι δε βλέπω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ σε αυτό. Μόνο θετικά το βλέπω. Όταν κάνω μια αξιολόγηση αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο σκοπός μου ... να διαβαστεί από όσο το δυνατό περισσότερους υποψήφιους καταναλωτές ώστε να κάνουν πιο σοφές και αποτελεσμάτικές αγορές και ότι βοηθάει σε αυτό είναι θετικό. Αλλιώς γράφω την αξιολόγηση σε ένα χαρτί και το βάζω στο πατάρι ξερωγω ... Τι απόρρητο και παπαριές ? Απόρρητη η αξιολόγησή σου ... το ανάποδο θα έπρεπε να ισχύει, όταν γράφεις αξιολόγηση να κόψει το λαιμό του αυτός που αξιολογείται ή το site αξιολογήσεων να το κάνει διαθέσιμο όσο το δυνατό περισσότερο. Αυτό θέλω και σαν καταναλωτής τον να γράφω "Is tade-proion any good ?" στο google και να μου βγάζει γρήγορα ένα ευκολοδιάβαστο αρχικά και κατ' επιλογή αναλυτικό feedback από χρήστες ώστε να κάνω καλύτερες αγορές. Ναι οκ,αξιολογω κάτι για να το δουνε και οι αλλοι,αλλα επιλέγω να το κανω ανωνυμα,καθως δεν θελει και πολυ να χρησιμοποιηθει εναντιον σου η οποια αξιολογησή σου,απο καποιον λακαμα που θελει να σου την φερει . Δεν θες και πολυ να δεις κανενα τιτλο: "Αποκάλυψη σοκ:Δασκαλος αξιολογει θετικά το Thy Mighty Contract των Rotting Christ!Θα εμπιστευτουμε σε αυτον τα παιδια μας?" Θα μου πεις στο φατσοβιβλιο δεν ειναι το ίδιο?Ειναι.Ε και? Δεν σημαινει οτι πρεπει να μου αρεσει. Προσωπικα εγω (μετα την μαλακια με το υποχρεωτικο profile στο g+) εχω δημιουργησει και 2ο μαιλ ανεπισημο,στο οποιο δεν φαινεται τιποτα απο τα πραγματικα μου στοιχεια . Γενικα η google δινει την εντυπωση οτι κανει πολυ αψυχολογητες κινησεις σε παρα πολυ μικρο χρονικο διαστημα. Λες και την απειλει κατι... Θα ηθελα στην τελικη αν δεν βγαινει ο λαγαριασμος να μπορει να μου δωσει την επιλογη να χρησιμοποιω τα προιοντα της με κάποια συνδρομη χωρις καθε τρεις και λιγο να τρωω στην μαπα την καθε π@παρια της. Α και να φερει πισω τον reader της...Παραμενει ενα απο τα μεγαλυτερα μυστηρια του συμπαντος ο λογος ο οποιος τον σταμάτησε
Xvipes Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι δε βλέπω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ σε αυτό. Μόνο θετικά το βλέπω. Όταν κάνω μια αξιολόγηση αυτός ΑΚΡΙΒΩΣ είναι ο σκοπός μου ... να διαβαστεί από όσο το δυνατό περισσότερους υποψήφιους καταναλωτές ώστε να κάνουν πιο σοφές και αποτελεσμάτικές αγορές και ότι βοηθάει σε αυτό είναι θετικό. Αλλιώς γράφω την αξιολόγηση σε ένα χαρτί και το βάζω στο πατάρι ξερωγω ... Τι απόρρητο και παπαριές ? Απόρρητη η αξιολόγησή σου ... το ανάποδο θα έπρεπε να ισχύει, όταν γράφεις αξιολόγηση να κόψει το λαιμό του αυτός που αξιολογείται ή το site αξιολογήσεων να το κάνει διαθέσιμο όσο το δυνατό περισσότερο. Αυτό θέλω και σαν καταναλωτής τον να γράφω "Is tade-proion any good ?" στο google και να μου βγάζει γρήγορα ένα ευκολοδιάβαστο αρχικά και κατ' επιλογή αναλυτικό feedback από χρήστες ώστε να κάνω καλύτερες αγορές. Γιατί όταν το κάνει η Google είναι κακό αλλά όταν το κάνει το go-gadget είναι καλό? Για το θέμα της φωτογραφίας ... klain mein ... μη τρελαθούμε ... To "ζήτημα" είναι να βγάζει ειλικρινές και πραγματικό feedback και να μην είναι απλά η δυνατότητα επιλεκτικού feedback εμπορευσιμο είδος από την Google προς κατασεκυαστές/πωλητές/διαφημιζοέμενους. Πολυ καλό. και για οποιον μπηκε στο κόπο να δει οντως τι ειναι αυτο και να μην μεινει στην ειδηση θα δει οτι απο προεπιλογης ειναι απενεργοποιημενο ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ το ενεργοποιεις. Ορίστε για όσους βαριούνται https://plus.google.com/settings/endorsements?hl=en-GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα