IKARIWTHS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 καλησπερα παιδια,επειδη δε θελω να μπλεξω με καλώδια και επειδη τελικα η λυση της ηχομπαρα δε θα μου δωσει το αποτελεσμα 5.1 που θελω σκεφτηκα να βαλω 5.1 ηχεια ασυρματα κατω απο τη τηλεοραση μου,εχω ομως μερικες ερωτησεις,α)πως δουλευει αυτο το συστημα ?με bluetooth?δε θα εχει παρεμβολες? β)ρευμα πως περνουν?απο μπριζα η ααπο μπαταριες? γ)χρειαζεται ενισχυτή?η εχει τις απετουμενες εξοδους και εισοδους στο woofer? δ)αν μπορειτε προτεινετε μου καποιο εως μεγιστα 600 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ερωτήσεις που έχω κάνει κι εγώ τόσο σε εμπορικά κέντρα στην Ελλάδα, όπως και στη Γερμανία (επειδή ενδιαφέρομαι), αλλά δε βρήκα πειστικές απαντήσεις, πέρα από θεωρίες.Ελάχιστοι χρησιμοποιούν ασύρματα ηχεία, ενδεχομένως όχι επειδή δεν αξίζουν (μπορεί και ν'αξίζουν...), αλλά ως 600€ maximum ΞΕΧΝΑ ΤΟ!! Οπότε καταλαβαίνεις πως η τιμή είναι τόσο πάνω, που στην αγορά είναι σχεδόν ανύπαρκτα.Εδώ θα βάλεις το χέρι ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ, αυτό μου το'πανε όλοι με βεβαιότητα!Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει, μ'ενδιαφέρει να μάθω κυρίως για το κατά πόσο παραμένει η ποιότητα ίδια. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2013 από ntg1980 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το είχα ψάξει και εγώ. Δυστυχώς ανακάλυψα ότι δεν υπάρχουν ασύρματα ηχεία! Τι εννοώ? 1ον όλα θέλουν τροφοδοσία! Άρα ασύρματη είναι μόνο η επικοινωνία με το home cinema και για την τροφοδοσία χρειάζεται μπρίζα! 2ον συνήθως υπάρχει το ασύρματο module στο οποίο συνδέονται πάνω ενσύρματα τα 2 πίσω ηχεία (σε αυτή την λύση κατέληξα με ένα μοντελο της philips) και τα μπροστά είναι ενσύρματα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ωραίος! Επιτέλους κάποιος που γνωρίζει!Απόδοση? Τιμή?Γενικά αξίζει σαν σύστημα ή δεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Απόδοση δεν έχει να κάνει με το ασύρματο ή οχι... Από εκεί και πέρα θέμα με παρεμβολές δεν έιχα ποτέ παρόλο που στο σπίτι υπάρχουν αρκετές ασύρματες συσκεύες. http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HTS335W/12&slg=el&scy=GR Αυτό είχα πάρει πριν χρόνια και δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβό σε σχέση με τα αντίστοιχα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα