iTechBlogGr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Λειτουργικό: Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 7 3G/4G : Δεν υποστηρίζεται Χωρητικότητα: 8GB (επεκτάσιμη MicroSD έως 32GB Tablet Galaxy Tab 3 με λειτουργικό σύστημα Android JB 4.1.2, επεξεργαστή 1.2 GHz Dual Core και μνήμη 1GB. Χαρακτηριστικά Λειτουργικό Android Tablet Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες 7 3G/4G Δεν υποστηρίζεται Χωρητικότητα 8GB (επεκτάσιμη MicroSD έως 32GB) Επεξεργαστής 1.2 GHz Dual Core Έκδοση Λειτουργικού Android JB 4.1.2 Τύπος Οθόνης TFT Display PND CPU Dual Core 1.2 GHz Δέκτης GPS with A-GPS support Ανάλυση Οθόνης 1024x600 G Sensor Φωτογραφική Μηχανή Ναι Ανάλυση Φωτογραφικής Μηχανής σε megapixel 3 MP Camera + 1.3 MP Μπροστινή κάμερα Φλάς Δεν υποστηρίζεται Εγγραφή Video HD 1080p Zoom Υποστηρίζεται Δυνατότητα Βιντεοκλήσης Μόνο μέσω εφαρμογών (π.χ. Skype) Εσωτερική Μνήμη 1GB Ram Τύπος Κάρτας Μνήμης MicroSD HSCSD Όχι GPRS Όχι Edge Όχι USB 2.0 1 USB 3.0 WiFi 802.11 a/b/g/n Bluetooth Τύπος Μπαταρίας Li-Ion Χρώμα Λευκό Επιπλέον Περιλαμβάνει: Φορτιστής Ταξιδίου, Hands Free, Καλώδιο , Εγχειρίδιο Χρήσης Βάρος σε gr 301 Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 111.1 x 188 x 9.9 Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη Ιστοσελίδα Κατασκευαστή http://www.samsung.com/gr/
saboter7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ωραίο το copy paste... κανα λινκ θα μας δωσεις?
john_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Στο Skroutz οι τιμές ξεκινάνε από 207€. https://www.skroutz.gr/s/3516566/Samsung-Galaxy-Tab-3-7-0-8GB.html Στο bestprice βλέπω Κώτσο και Electro στα 199€ (με άγνωστη διαθεσιμότητα) http://www.bestprice.gr/item/2153523991/samsung-galaxy-tab-3-7-wi-fi-8gb-sm-t2100 Αν κάποιος περίμενε 8€ έκπτωση για να το πάρει, τώρα είναι η ευκαιρία.
mary Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχω καταλαβει τελικά. Ειναι το καινουργιο Galaxy TAb 3;; Μπορει κάποιος να μου δώσει links και με τα 2;
giorginho Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Νωρις το ανακαλυψατε, η τιμη αυτη διαφημιζεται με καθε μεσο απο τον Κωτσοβολο εδω και 10+ μερες... Kαι επειδη αν και δεν 'πεταγομαι' παντα, καποια πραγματα εξακολουθουν και με δυσκολευουν (δε φταιτε εσεις, εγω φταιω αλλά) μπορει καποιος να μου εξηγησει αν τελικα συμφωνουμε στο χαρακτηρισμο ως "προσφορα" σε τετοιες ή παρομοιες "εκπτωσεις"? .... εδω αναφερομαι αν και με αυτη την αφορμη απευθυνω την ιδια ερωτηση σε ολους οσους 'προβληματιζονται'... βεβαια υπαρχει και η περιπτωση το σχολιο "Αν κάποιος περίμενε 8€ έκπτωση για να το πάρει, τώρα είναι η ευκαιρία." να μην εχει καμια προδιαθεση ειρωνιας, γι' αυτο λεω "εγω φταιω" διοτι μονο ως τετοιο μπορω να το εκλαβω, ελπιζω να μην εκανα λαθος επισης να ξεκαθαρισω μην τυχον καποιος δει μονο αυτο το ποστ μου και απορει τι στο καλο γραφω οτι προφανως και δεν θεωρω τετοιες "προσφορες".... προσφορες! . 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Νωρις το ανακαλυψατε, η τιμη αυτη διαφημιζεται με καθε μεσο απο τον Κωτσοβολο εδω και 10+ μερες... Αν δεν ξερεις διαβαζοντας το πρωτο post απο ποιο καταστημα ειναι μηπως να βρισκαμε κανεναν τροπο να μαντευουμε?Γιατι πανω απ'ολα καλα να ειμαστε αλλα εχουμε και πορεια μπροστα μας.
john_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Νωρις το ανακαλυψατε, η τιμη αυτη διαφημιζεται με καθε μεσο απο τον Κωτσοβολο εδω και 10+ μερες... Kαι επειδη αν και δεν 'πεταγομαι' παντα, καποια πραγματα εξακολουθουν και με δυσκολευουν (δε φταιτε εσεις, εγω φταιω αλλά) μπορει καποιος να μου εξηγησει αν τελικα συμφωνουμε στο χαρακτηρισμο ως "προσφορα" σε τετοιες ή παρομοιες "εκπτωσεις"? .... εδω αναφερομαι αν και με αυτη την αφορμη απευθυνω την ιδια ερωτηση σε ολους οσους 'προβληματιζονται'... βεβαια υπαρχει και η περιπτωση το σχολιο "Αν κάποιος περίμενε 8€ έκπτωση για να το πάρει, τώρα είναι η ευκαιρία." να μην εχει καμια προδιαθεση ειρωνιας, γι' αυτο λεω "εγω φταιω" διοτι μονο ως τετοιο μπορω να το εκλαβω, ελπιζω να μην εκανα λαθος επισης να ξεκαθαρισω μην τυχον καποιος δει μονο αυτο το ποστ μου και απορει τι στο καλο γραφω οτι προφανως και δεν θεωρω τετοιες "προσφορες".... προσφορες! . Για αυτόν που θέλει να το αγοράσει το πως το εννοώ δεν έχει σημασία, δεν νομίζεις; Τα 8€ θα τα γλυτώσει. Απλά δεν χρειάζεται και τόσο ενθουσιασμός στον τίτλο. Ελπίζω να σου έλυσα την απορία.
Themos3 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μωρε αμα δε μπει πλαφον με ποσοστο επι της χαμηλοτερης ενναλακτικης τιμης πωλησης θα συνεχισει να "βρωμιζει" το παρον subforum με αστεια του 4-5% οπως αυτο αλλα και η τηλεοραση στο αλλο ποστ που λεει ο giorginho. Αποτελεσμα αυτου ειναι απο την μια να γινεται κουραστικο να ψαχνεις με το ψαροντουφεκο καμια αληθινη προσφορα αλλα και οτι μπορει να ωθησεις καποιον σε μια αγορα μονο και μονο επειδη πιστεψε οτι ειναι προσφορα. Κατα την γνωμη μου νομιζω οτι ενα 20% σε προιοντα μεχρι 200ε και ενα 15% σε προιοντα μεγαλυτερης αξιας θα πρεπει να ειναι οι δικλειδες για να σοβαρεψει η κατασταση και να αποκτησει νοημα να ανοιγεις τα threads. 1
john_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δεν βάζεις πλαφόν, απλά αγνοείς τα threads. Εδώ έχουν μπει προσφορές με ποντίκια, πληκτρολόγια και στικάκια που το όφελος είναι 2-5-10€, όφελος ανάλογο ή μικρότερο της τηλεόρασης ή του tablet. Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις δεν ξέρεις καν αν είναι όφελος μιας και αντίστοιχο hardware μπορεί να παίζει στην ίδια τιμή. Παρόλα αυτά γίνεται πανικός σε τέτοια threads και όποιος δεν προλάβει ρίχνει κατάρες. Γιατί; Για 5€? Βέβαια κάπου εκεί επιστρατεύονται τα ποσοστά "Μα είναι 30% κάτω σαν τιμή". Να με συγχωρείτε αλλά εγώ που θα πάρω 1 το πολύ 2 κομμάτια δεν το βλέπω έτσι. Ο έμπορας που θα πάρει 10-20-30 θα πολλαπλασιάσει αυτό το 2-5-10ευρω επί 10-20-30 και θα δει κέρδος, εγώ όχι. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι, αν κάποια προσφορά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, να κλειδώνει μετά από π.χ. 12 ώρες ώστε να μην τροφοδοτείται και από posts σαν αυτά που κάνουμε τώρα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Η σημαντικοτερη σκεψη μου διαβαζοντας το τοπικ: Πως γινεται εδω που ειναι ελαφρως μεγαλυτερη η ποσοστιαια διαφορα -υπολογιζοντας παντα τα μεταφορικα- να αμφισβητει καποιος οτι υπαρχει προσφορα, ενω σε μικροτερη διαφορα την υπερασπιζοταν;;;!! Επι της ουσιας: 1. Φυσικα και εχει ηδη μπει πλαφον ποσοστιαιας μειωσης τιμης για να θεωρηθει κατι προσφορα και να ανοιξει νεο θεμα. 3 μηνες υπαρχει σχετικο pinned ποστ με καποιες στοιχειωδεις οδηγιες για να ειναι τα πραγματα αποδοτικοτερα. Γι' αυτο και δεν "βρωμιζει" το φορουμ οπως λεει συμφορουμιτης παραπανω. Καποιοι εχουν κανει τον κοπο και το εχουν διαβασει. Το αν βρισκονται ελαχιστοι να ανοιγουν μια φορα τετοια θεματα και επισης ελαχιστοι που (οχι σταθερα) τα υπερασπιζονται εντονα ως πραγματικες προσφορες ειναι κατι που δεν μπορουμε να απαγορεψουμε ή να τιμωρησουμε. Το κλειδωμα ομως (πολλες φορες και διαγραφη οταν εχουμε ακραιες περιπτωσεις) πεφτει εδω και μηνες σε θεματα δηθεν καλων προσφορων με -1-2-3-4-5-6% χωρις μαλιστα καμια ανοχη οταν δινονται επιπλεον αφορμες με κοντρες διαρκειας δεκαδων ποστς (εδω ευτυχως δεν πηρε μεγαλη διασταση, ηταν σε καλα πλαισια). Αν υπαρχει και βοηθεια των μελων (κανοντας report σε τετοια θεματα) θα ειναι αμεσοτερο. 2. Φυσικα και δεν εχει νοημα η διαφορα σε €, αλλα η ποσοστιαια. Με αυτη την λαθος (κατα την γνωμη μου και οχι μονο) λογικη που διαβασαμε θα επρεπε να ανοιξουμε θεμα (ισως και με πολλα θαυμαστικα) αν καποιος πουλησει μια ferrari 100 ευρω φτηνοτερα απο τους υπολοιπους. Μην βλεπουμε μονο το ποσο "κερδους" του πελατη οταν κοιταμε διαφορα σε "€" σε κατι ακριβο, αλλα και το ποσο κερδους του εμπορου παλι σε "€€€". Γι αυτο ουσιαστικοτερος παραγοντας πιστευω ειναι η ποσοστιαια διαφορα τιμης, αφου "ισοδυναμως" ποσοστιαιο ειναι και το κερδος του εμπορου. Ας κλειδωσει λοιπον και αυτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις