Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα kingstone όχι από τα καινούρια, είναι 3-4 χρόνια.

Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω. Κυρίως μεταφέρει σημαντικά αρχεία για μένα (εργασίες σχολής, πτυχιακή κτλ ευτυχώς δεν νομίζω να είχα κάτι μέσα).

Ενώ το βλέπουν όλοι οι υπολογιστές. Φαίνεται η χωρητικότητα του κτλ, δεν θυμάμαι τι είχα προσπαθήσει να κάνω μάλλον απ ότι υποψιάζομαι bootable πήγα να το κάνω (τώρα δεν θυμάμαι για tablet, windows, linux? Δεν θυμάμαι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρουμε στη ζωή;

Έχω κι άλλο ένα άγνωστης χωρητικότητας. Ήταν ένα φορτηγάκι turbo x. Αλλά ας βρούμε μια λύση για το kingstone και μετά βλέπουμε.

Επίσης προσπαθώ να το κάνω recovery. Και ήδη έχει προχωρήσει δέκα λεπτά. Έχει βρει 184 αρχεία.

Έχει ανίχνευση 1205 sectors από τα 15672.

Προσπαθώ να σας δώσω όσο περισσότερα info γίνεται. Μήπως καταφέρουμε και το σώσουμε.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Θες να το κανεις format η να επαναφέρεις τα αρχεία σου ? για format αν δεν μπορείς να το κανεις με τον κλασσικό τροπο απο το my computer πήγαινε στον πίνακα ελέγχου στο computer managements στους δίσκους δες αν το βλέπει εκει και δοκίμασε να κανεις format.

Δημοσ.

Μπορώ να του κάνω φόρματ. Δεν μπορώ να γράψω τίποτα επάνω. Από ένα σημείο και μετά κολλάει στο ίδιο σημείο. Όταν του κάνω τεστ με το flash driver tester το read τελειώνει μια χαρά. Αλλά όταν του κάνω τεστ για write μου λέει μετά από λίγο κολλάει για παρά πολύ ώρα στο ίδιο σημείο.

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...