Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εξαρτάται από το λάπτοπ. Στα δικά μου, τα ανοίγω και έχει κουμπάκι Reset CMOS. Για σένα τώρα δεν ξέρω. Πήγαινε ρώτα στο φόρουμ σου να πάρεις απάντηση αφού εμείς δεν σου καθόμαστε.
Metaladis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Έστειλα το λαπτοπ σε τεχνικό μιας και δεν είχα απάντηση για 1 βδομάδα. Ωστόσο ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να βοηθήσουν και το εκτιμώ. Δυστυχώς όμως για το φόρουμ έχει κάποια λίγα κομπλεξικά μέλη, τα οποία μόνο να κρίνουν ήθελαν και όχι να βοηθήσουν ένα καινούριο μέλος, διαφορετικά είναι και ανόητοι διότι δεν εξηγούνται αλλιώς απαντήσεις όπως περί βοήθειας "χτες" ενώ έχει περάσει βδομάδα και περί "μη βοήθειας" τη στιγμή που είμαι νέο μέλος..
Destro.Malhunt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δίχως να θέλω να κάνω τον δικηγόρο των μελών του φόρουμ, φαίνεται ότι ξεχνάς 2 σημαντικούς παράγοντες: 1. Τα μέλη του φόρουμ ασχολούνται με αυτό στον ελεύθερο χρόνο τους και 2. Δεν είναι επαγγελματίες του χώρου. Το γεγονός ότι μπορεί να μην ήξεραν τη λύση στο πρόβλημά σου - να μην είχαν χρόνο - να μην ήθελαν να απαντήσουν φοβούμενοι μεγαλύτερη ζημιά λόγω της ιδιαιτερότητας του προβλήματος σου - να, να, να... όχι μόνο δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό, αλλά τους προσβάλεις και από πάνω για όλα αυτά. Σε τέτοιες περιπτώσεις (ευτυχώς είναι λίγες στα fora που είμαι ενεργός) μια είναι η απάντηση μου: Αν δεν σου αρέσει μπορείς πάντα να πληρώσεις κάποιον να σου το φτιάξει Δίχως να θέλω να σε προσβάλω, προσωπικά δεν θα καθόμουν μέλος ούτε στο δικό σου forum βλέποντας τέτοια συμπεριφορά. 2
iodna2006 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Κανένας δεν υποχρεωμένος να "υπηρετεί" θρασύτατα "νέα μέλη" που απαιτούν. γιατί άλλωστε; ένα λόγο δώσε! στο χρωστάει η ανθρωπότητα; ....Πόσα πλήρωσες τον τεχνικό ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα