Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα φορμάτ σε ένα HP laptop και μετά κατά την εγκατάσταση των Windows 7 κάνει μόνο του επανεκκίνηση και σταματάει στην αρχική οθόνη που λέει "Press the ESC key for Startup Menu". Δοκίμασα διάφορα όπως επανεκκίνηση με ctrl+alt+del και μετά F10 για Bios ή F11 για recovery αλλά δεν κάνει τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ε,αφού δεν μπορείς να μπεις ούτε στο bios,πως να σε βοηθήσουμε;

Αν μπορείς να ξεκινήσεις από το δισκάκι κάνε ξανά format μπας και πήγε κάτι στραβά την πρώτη φορά,φοβερή βοήθεια ξέρω αλλά κάτι παραπάνω,εκτός του διέλυσε και έλεγξε κάθε εξάρτημα του laptop,δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Αν δε σου αρεσει και η βοηθεια του φορουμ φιλε, μπορεις να σταματησεις να την ζητας κιολας.

• Like 4
Δημοσ.

Ωραία συμπεριφορά για νέο μέλος... Εύγε νέε μου.. Συγνώμη που το φόρουμ δεν απαντηςε αμεςςα στην αυτη μεγαλειώτης σου. Εχε χάρη που με επιαςες σε καλη μέρα...

Το πρώτα πράγμα που πρέπει να ελέγξεις ειναι ο σκληρός δίσκος. Και αυτο μπορεί να γίνει με ενα μόνο τροπο... Τον βγάζεις απο το λάπτοπ το συνδέσεις σε κάποιο desktop και τον ελέγχεις με το hard disk sentinel.

Δημοσ.

Έχω φόρουμ με κινητά και γράφω και σε ακόμη ένα και όταν κάποιο μέλος έχει πρόβλημα δέχεται τουλάχιστον 10 απαντήσεις μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό που είδα εδώ είναι ότι πέρασε σχεδόν μια βδομάδα και είχα μόλις μια απάντηση!

Συγνώμη αν φαίνομαι κακός αλλά δεν με νοιάζει αν είσαι στις καλές σου ή όχι. Για καλό στο λέω, ότι οι συμφορουμίτες εδώ είναι παντελώς αδιάφοροι κάτι που δεν τιμάει κανέναν σας. Κρίμα..

Αφήστε λοιπόν το ειρωνικό υφάκι και κοιτάξτε να βοηθήσετε τον καθένα.."παλιοί"

Δημοσ.

Όπως προαναφέρθηκε ... δίσκος .<br>

Βγάλ' τον και δες αν μπαίνει bios . <br>

Τσέκαρε τον και με ένα HD sentinel για σιγουριά .<br>

Ενημέρωσε μας μετά .

Δημοσ.

Καλά φοβερό το forum..Μες τη βοήθεια! :angry:

Τα μέλη του forum (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) το κάνουν με εθελοντικό χρόνο και χωρίς αμοιβή, αν εχουν ικανοποιητικές πληροφορίες και αν έχουν αναλογη εμπειρία στο πρόβλημα. Αν εσύ θες λύση "χτες" πήγαινε το στο service. Απαιτείς άμεση βοήθεια αλλά δεν είδα να έχεις βοηθήσει άλλο κόσμο για τα προβλήματα τους. Εν ολίγοις "Τα δικά σας, δικά μου και τα δικά μου, δικά μου".

Έκανα φορμάτ σε ένα HP laptop και μετά κατά την εγκατάσταση των Windows 7 κάνει μόνο του επανεκκίνηση και σταματάει στην αρχική οθόνη που λέει "Press the ESC key for Startup Menu". Δοκίμασα διάφορα όπως επανεκκίνηση με ctrl+alt+del και μετά F10 για Bios ή F11 για recovery αλλά δεν κάνει τίποτα. Τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ!

Όπως προαναφέρθηκε, βγάλε το δίσκο και δες αν ξεκινά "φυσιολογικά" (όπου φτάσει) και αν μπορεις να μπεις στο bios. Αν εχει φυσιολογική συμπεριφορά τότε τρια σενάρια μπορώ να φανταστώ:

• Ο δίσκος εχει πρόβλημα
  • Έκανες κάμια λαμακια στην εγκατάσταση ή τα windows που χρησιμοποίησες έχουν πρόβλημα
  • Κάτι χάλασες στο mbr (ειδικά αν είχε τα μαμίσια partitions με το recovery partition)

Κάνε boot με κάποιο linux live dvd/usb και δες αν βλέπεις τα περιεχόμενα του δίσκου. Αν ναι κάνε διόρθωση του mbr με κάποιο windows dvd. Αν θες κάτι αλλο, ρωτάς αλλά οχι με υφάκι.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω για laptop αν γίνεται, εγώ πάντως παλιότερα σε desktop που είχα κάτι παρόμοιο έκανα reset CMOS από το motherboard και μετά όλα οκ. Χρειάστικε βεβαια να μπω μες το BIOS να ρυθμίσω τα πάντα αφού μπήκαν σε default (μέχρι και την ώρα έχασε, πήγαινε να διαβάσει πρώτο boot από ΔΙΣΚΕΤΑ και άλλα τέτοια) αλλά μετά ήμουν οκ.

Τώρα σε laptop δεν γνωρίζω πως γίνεται το bios reset...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...