monokoupes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα παλιό desktop του οποίου η καρτα γραφικων (NVIDIA GEFORCE 7600 GT 256 MB) τα έπαιξε πριν λίγες μερες.Έχει πάνω την asus P5V-VM DH με LGA 775 socket και Intel Core2Duo στα 2,4 καθώς και 1GB DDR2 στα 667 και 1 x PCI-E x 16.Μιας και δε βρήκα ίδια κάρτα γραφικών για να την αντικαταστήσω (δε θέλω κάτι εξεζητημένο καθώς δεν παίζω παιχνίδια εδώ και είναι παλιό το συστημα) θα ήθελα κάποιες προτάσεις για καινουρια κάρτα.Αυτό που θέλω είναι κάτι που να "ταιριάζει" στις δυνατότητες του συστήματος.Παράλληλα θα βάλω λογικά και 1 GB ακόμη DDR2 στα 667.Το θέμα είναι ότι έχω καιρό να παρακολουθήσω την αγορά και έχω χαθεί λίγο.Ένα παράδειγμα που είδα και μου φάνηκε λογικό είναι το εξής:http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/gigabyte-geforce-gt-620-1gb-ddr3-gv-n620d3-1gl.htmlΠεριμένω προτάσεις...
Thanos1972 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 αφου δεν παιζεις παιχνιδια,την πιο φθηνη που θα βρεις.ακομη και αυτη που βλεπεις,ειναι ακριβη. 1
MauMaus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εγω παλι θα σου προτεινω να μην ριξεις δραχμη πανω σε αυτο το συστημα ουτε για μνημη ουτε για τιποτα ! κρατα το κουτι ,το τροφοδοτικο κ τους σκληρους σου κ με πολυ λιγα παρε μια μητρικη - επεξεργαστη -μνημες ddr3 χωρις καρτα γραφικων κ φτιαχνεις μια χαρα μηχανηματακι .. απο αυτα που σκεφτεσααι να δωσεις για καρτα κ ddr2 ,λιγα ακομη χρειαζονται ..
monokoupes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 απο αυτα που σκεφτεσααι να δωσεις για καρτα κ ddr2 ,λιγα ακομη χρειαζονται .. Γενικά δεν προτίθεμαι τόσο να αναβαθμίσω το σύστημα, πιο πολύ να το διατηρήσω λειτουργικό. Τι εννοείς λίγα ακόμη όμως; Δηλαδή με μία φτηνή κάρτα και μια DDR2 θα τη βγάλω με 50-60 ευρώ. Για DDR3, μητρική και επεξεργαστή ανεβαίνει αρκετά υποθέτω.
MauMaus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 εχεις δει οτι οι ddr 2 ειναι πιο ακριβες απο ddr 3 ? επισης αργοτερα θα σου ειναι αχρηστες , θα ειναι για πεταμα οσα λεφτα δωσεις τωρα ! το πολυ με 130 ευρο αναβαθμιζεις πολυ καλα κ για πολυ καιρο το pc soy ! συν οτι θα φυσαει σε σχεση με τωρα ..
GiannisWalker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 καλύτερα αναβάθμιση αν μπορείς οικονομικά.αν κοιτάξεις για μνήμες σαν αυτές που έχεις είναι πανάκριβες 1
monokoupes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Φαντάζομαι είναι χωρίς κάρτα γραφικών το ποσό που αναφέρεις, έτσι;Και πάνω κάτω για τι ακριβώς μιλάμε;Τι μητρική, τι επεξεργαστή, τι μνήμες κλπ;Μπορείς να μου δώσεις μία καλύτερη εικόνα;
The_Judas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εφόσον δεν παίζεις πολλά παιχνίδια, μπορείς να πάρεις μια φθηνή κάρτα γραφικών με 30 ευρώ και να δώσεις τα υπόλοιπα για μνήμες (άλλα 2gb), με τις οποίες θα δεις πιο άμεση διαφορά στις επιδόσεις της καθημερινότητας του η/υ. Άλλη επιλογή αυτό που σου λένε οι από επάνω. Αν πάρεις μητρική με on-board κάρτα γραφικών+επεξεργαστή+νέες μνήμες θα έχεις ολοκαίνουργιο σύστημα.
monokoupes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εφόσον δεν παίζεις πολλά παιχνίδια, μπορείς να πάρεις μια φθηνή κάρτα γραφικών με 30 ευρώ και να δώσεις τα υπόλοιπα για μνήμες, με τις οποίες θα δεις πιο άμεση διαφορά στις επιδόσεις της καθημερινότητας του η/υ. Αναφέρεσαι σε DDR3 επίσης σωστά; Η μητρική μου (ASUS P5V-VM DH) υποστηρίζει DDR3;
The_Judas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200018217 2gb μνήμης DDR2 + μια φθηνή κάρτα (γύρω στα 30) = 55 ευρώ. Με 120-130 ευρώ κάνεις αναβάθμιση με 4gb ddr3 + cpu +motherboard.
monokoupes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για κάρτα βρήκα μια φτηνή μιας και δεν μου χρειάζεται κάτι στην παρούσα φάση.http://www.e-gate.gr/computers-and-hardware/hardware-components/vga/asus-geforce-gt-210-1gb-ddr3-210-sl-tc1gd3-l.htmlΕχεις κάποια πρόταση για συνδυασμό με αυτή την κάρτα; Για 4gb ddr3 + cpu + motherboard όπως είπες.
MauMaus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 κοιτα φιλε δν εχω χρονο να σου ποσταρω ολα τα λινκ ομως ακου στα γρηγορα με αυτον τον επεξεργαστη https://www.skroutz.gr/s/3765346/Intel-Pentium-G3220.html που ειναι νεας γενιας κι ολας Socket 1150 + 40 περιπου για καρτα + 40 για 4 gb dd3 παμε στα 130 ! και διαφορα μερα με την νυχτα η αναβαθμιση στο pc σου .. σκεψου το πριν αποφασισεις να δωσεις τα λεφτα σου .. καρτα μιας κ δε παιζεις δε σου χρειαζεται καθολου μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου με την ενσωματομενη και εργα και τα παντα ...
monokoupes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 απλά απ'ότι βλέπεις δεν είμαι τοσο σχετικός και προσπαθώ να κατατοπιστώ κάπως.οκ αυτα που είπες, τα κατάλαβα.η κάρτα που έβαλα πιο πάνω ταιριάζει σε αυτό το socket? πως το κοιτάζω αυτό;σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις btw...
MauMaus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 μια χαρα ταιριαζει απλα δε θα σου προσφερει σχεδον τιποτα ! καλα κανεις κ ρωτας , ευχαριστηση μου να σε βοηθησω απλα δεν εχω πολυ χρονο ! προσπαθω να σε βοηθησω να αξιοποιησεις σωστα τα χρηματα σου σα να ψωνιζα εγω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα