FastLegend Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Έχω ένα laptop asus το οποίο τον τελευταίο μήνα παρουσιάζει δύο προβλήματα. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές όταν έχει τροφοδοσία μόνο από την μπαταρία χωρίς να το έχω συνδέσει στο ρεύμα κλείνει μόνο του και όταν το ανοίγω κάνει την εκκίνηση για λίγα δευτερόλεπτα και κλείνει ξανά. Ακόμα και γεμάτη να είναι η μπαταρία αυτό κλείνει κάποιες φορές όταν δεν είναι στο ρεύμα. Μόλις το συνδέσω στο ρεύμα ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές είτε το έχω στο ρεύμα είτε όχι κολλάει η οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και κλείνει μόνο του. Τις περισσότερες φορές το κάνει αυτό όταν προσπαθώ να ανοίξω κάποιο video στο youtube ή γενικά κάποια εφαρμογή που χρειάζεται flash. Έχω σβήσει και έχω ξαναπεράσει flash player, browser έχω κάνει μέχρι και format και ακόμα τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει? Για το πρώτο πρόβλημα σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι η μπαταρία άλλα για το δεύτερο πρόβλημα τι μπορεί να είναι?
TheGifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Aν και δν ειμαι ειδικος, εμενα το λαπτοπ μου σβήνει όταν κάνω οτιδήποτε απαιτεί λίγο παραπάνω χρήση τους επεξεργαστη, ακόμα και τα πιο απλά παιχνιδια, αυτό συμβαίνει λόγο της υπερθέρμανσης σε μένα, οπότε ίσως έχεις παρόμοιο πρόβλημα, όσο για την μπαταρία ίσως να μην έχει καλή επαφή και να χάνετε για λίγο με αποτέλεσμα να σβήνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα