Liakos10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 παρτε ενα ραπ ερωτικο απο τον αδερφο μου [flash=420,315]
evoracing Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Αν και δεν ακούω Ραπ το συγκεκριμένο μου αρέσει αρκετά ..! καλή συνέχεια πες του.! και ένα τέρμα ερωτικό τραγούδι και απόλυτο για αφιέρωση "Δε με φοβίζουνε οι τυφώνεςούτε και οι πιο παγωμένοι χειμώνεςεγώ μαζί σου όλες τις μπόρες τις ξεπερνώδεν με φοβίζουν ούτε τα αστέρια αν θες μπορώ να στα φέρω στα χέρια,εγώ τα πιο ζεστά καλοκαίρια μαζί σου θα ζω"
evoracing Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σ' αγαπάω μα δεν έχω μιλιά να στο πωκι αυτό είναι ένας καημός αβάσταχτοςλιώνω στον πόνο γιατί νιώθω κι εγώο δρόμος που τραβάμε είναι αδιάβατοςκουράγιο θα περάσει θα μου πεις
poulinos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 ^ Δεν πειράζει το διάβασα από το mail Pouline άμα κατάλαβα καλά στο όπως το έθεσες, στο ότι έχουμε διαφορετικά γούστα στα τραγούδια δεν σημαίνει ότι είμαι και ποιο "ανώριμος" ή δεν είμαι και τόσο σοβαρός. Γενικός το τραγούδι δεν είναι και το καλύτερο μέσο για τα κρίνεις έναν άνθρωπο. Εμένα πάντως αυτά τα τραγούδια με εκφράζουν και μου αρέσει να τα ακούω ότι και να λένε οι άλλοι. Φιλικά πάντα έτσι? συζήτηση κάνουμε Με τεραστιο delay αλλα το τραγουδι και η μουσικη που ακουει καποιος δεν τον κανει ωριμο η ανωριμο.δεν ειναι κριτηριο η μουσικη .ενα μηνα delay καλα ειμαι.
evoracing Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2014 Με τεραστιο delay αλλα το τραγουδι και η μουσικη που ακουει καποιος δεν τον κανει ωριμο η ανωριμο.δεν ειναι κριτηριο η μουσικη .ενα μηνα delay καλα ειμαι. Βασικά το ίδιο λέμε πάνω κάτω... η μουσική είναι απλά ο τρόπος ψυχαγωγίας του κάθε ανθρώπου... Ναι ένα μικρό delay υπάρχει.. όπως και με ένα status που απάντησες μετά από ένα χρόνο.! που το βρήκες απορώ (πριν ένα μήνα νομίζω έγινε αυτό)
evee Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=kFfKb_WEkCE 1
evoracing Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 What have I got to do to make you love me What have I got to do to make you care...!
DeltaLover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ενα απο τα ωραιοτερα ερωτικα τραγουδια: 1
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και πλησιάζει πάλι ο χειμώνας και αρχίζουν τα καψουροτράγουδα λέω να επαναφέρουμε λιγάκι το θέμα! Ξεκινάω με ένα από τα πολύ αγαπημένα μου!!
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και πλησιάζει πάλι ο χειμώνας Βιάζεσαι λίγο αγοράκι...
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μιας και πλησιάζει πάλι ο χειμώναςουν τα κρύα Βιάζεσαι λίγο αγοράκι... Καλύτερα? 1
evoracing Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί πάντα τα live να είναι καλύτερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα