iMarilina Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Τι περιορισμούς εννοείς δηλαδή; Σε ταμπλέτα, δεν έχω δουλέψει όχι, γενικά δηλαδή και οχι μόνο office. Δε θέλω να κάνω σοβαρή δουλειά. Τίποτα "on the go" σημειώσεις να κρατήσω, να δω ένα powerpoint ή ένα έγγραφο πριν το υποβάλλω κάπου ας πούμε κλπ. Eννοεί ότι το ipad δεν έχει usb και τέτοια (τα οποία λένε για το ios σε σχέση με τις άλλες ταμπλέτες) και δεν παίρνει επέκταση χωρητικότητας. Πλέον όμως υπάρχουν τόσα επιπλέον που μπορεί να κάνει κανείς (πχ dropbox, google drive κλπ εφαρμογές) συν ότι μπορείς να έχεις τα έγγραφά σου μέσα στην εκάστοτε εφαρμογή office που δεν υπάρχει θέμα, ειδικά αν θες να κάνεις λίγα πράγματα με το office όπως λες. Άσε που από πλευράς απόκρισης οθόνης δεν υπάρχει καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Α, δε με ενδιαφέρει η σύνδεση USB κλπ. Γι'αυτή τη δουλειά, "Long live cloud storage"! Η επέκταση χωρητικότητας είναι ένα θέμα. Τα 16GB μου φαίνονται πολύ λίγα, αλλά μετά είναι συν 100ευρώ τα 32... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Υπηρχαν τροποι χωρις jailbreak να διαβάσει απο φλασάκι/hdd το ipad, δεν ξερω αν ισχυουν ακομα ομως.. Τα 16gb ειναι οντως λιγα(και ειναι 13.3 πραγματικα ελευθερα) ειδικα αν θες να βαλεις ταινιες και τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Εφόσον θα το έχω (όχι ντε και καλά αυτό, οποιοδήποτε) μπορεί να το αξιοποιήσω σε κάποιο ταξίδι ή κάτι τέτοιο. Αλήθεια! Η αναπαραγωγή ταινιών κλπ, είναι εύκολη; Υποστηρίζουν αρχεία υποτίτλων κλπ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οτι και να παρεις τη δουλειά σου με τον Α ή το Β τροπο,θα τη κανεις! Οποταν παρε οποιο σε τραβάει περισσοτερο! Αν μη τι αλλο,θα μαθεις απο πρωτο χερι,αν σου κανει ή οχι! Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 [...] Αν μη τι αλλο,θα μαθεις απο πρωτο χερι,αν σου κανει ή οχι! Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά και το κυρίως επίφοβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά και το κυρίως επίφοβο!Αν εχεις windows 8 στο desktop λιγο πολυ ξερεις τι θα περιμενεις απο το tablet,αφου τρεχουν το ιδιο λογισμικο!Το ιδιο ισχυει αν εχεις iphone,πανω κατω ξερεις τι θα βρεις στο ipad!Εγω προσωπικα δε ξανα δινω ουτε ενα ευρο για tablet χωρις desktop δυνατοτητες!Αλλα στη περίπτωση σου ειμαι 90+% οτι το ipad θα σου κανει τη δουλεια που το θες! Αυτα απο μενα και πιστευω οτι στο τέλος θα παρεις αυτο που σου τεριαζει περισσοτερο! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Abudi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Αν εχεις windows 8 στο desktop λιγο πολυ ξερεις τι θα περιμενεις απο το tablet,αφου τρεχουν το ιδιο λογισμικο!Το ιδιο ισχυει αν εχεις iphone,πανω κατω ξερεις τι θα βρεις στο ipad! Εγω προσωπικα δε ξανα δινω ουτε ενα ευρο για tablet χωρις desktop δυνατοτητες!Αλλα στη περίπτωση σου ειμαι 90+% οτι το ipad θα σου κανει τη δουλεια που το θες! Αυτα απο μενα και πιστευω οτι στο τέλος θα παρεις αυτο που σου τεριαζει περισσοτερο! Έχει βάση αυτό που λες, μεγάλη. Και δεν ξέρω, ίσως να είναι λίγο νωρίς να κρίνουμε και τα Windows Tablets. Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα