Προς το περιεχόμενο

Αγορά tablet για MS Office

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Δεν είχα ποτέ tablet, υπολόγιζα οτι δε θα με απασχολήσουν ποτέ (βλέπετε δεν ακολουθώ τις τάσεις ιδιαίτερα και όπως και να το κάνουμε τα tablets είναι τάση) αλλά πρόσφατα, διαπίστωσα οτι ένα tablet μπορεί (όταν ξέρω τι να περιμένω από αυτό) να είναι εύχρηστο, βολικό και να αυξήσει την παραγωγικότητα μου. 

Επίσης, μια πρόσφατη αγορά "Office 365 Ακαδημαϊκή έκδοση" μου έδωσε τη δυνατότητα εγκατάστασης του περιβάλλοντος σε 2 PC/Mac και 2 φορητές συσκευές (λέει ας πούμε Windows Phone, iPhone, τηλέφωνο android, αλλά δε διευκρινίζει για tablets). 

Όλα αυτά, με οδηγούν στην εξής σκέψη: Γιατί όχι; Εάν μπορώ να διαβάζω κανένα βιβλίο, κανένα pdf, εφημερίδες/αρθρογραφία, να γράφω στο Office και ίσως να βλέπω και καμιά ταινία σε κανένα ταξίδι κλπ, το tablet φαίνεται καλή επιλογή.

Οπότε ας το μαζέψουμε:

-Μέγεθος: αν και είναι κάπως ελκυστικά τα 7-8'', νομίζω πως η ανάγκη μου για ανάγνωση κλπ, απαιτεί μεγαλύτερο
-Συμβατότητα με το office είναι προϋπόθεση, αλλιώς αχρηστεύεται αυτή η δυνατότητα
-Υψηλή ποιότητα κατασκευής (δηλαδή ξεχνάω κινέζικα, ταϋλανδέζικα, βιετναμέζικα)
-Κάμερες: Ας έχει μια ικανοποιητική μπροστινή κάμερα για Skype
-Παραμετροποίηση: δευτερεύουσα. Θέλω κάτι με καλή οθόνη και καλή επιφάνεια αφής/γραφής. Τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα
-Προϋπολογισμός: Θα καθοριστεί από αυτά που θα προτείνετε

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Dell venue 8 pro με windows 8.1!

Και Toshiba encore!

Έρχονται με τα Full ms office προεγκατεστημενα και στα δυο!

Το office 365 δεν έχει σημασία αν το android ή το IOS είναι smartphone ή tablet,θεωρείται ως mobile!

Επίσης τα WP και τα windows tablets με προεγκατεστημενα τα office,δε σου δεσμεύουν την άδεια!Δλδ αν εχεις WP χρησιμοποιείς το office 365 σ'αυτα και εξακολουθείς να έχει ακομη τις δυο άδειες για τα mobile os!

Επίσης το ιδιο ισχύει και με τα windows tablets,κρατάς τις δυο άδειες για τα PC που εχεις!

Δημοσ.

Αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Αν λέει δυο φορητές συσκευές εννοεί και τάμπλετ. Τώρα από κει και πέρα εξαρτάται το τί θα σου άρεσε περισσότερο σα λογισμικό. Θα μπορούσες να δεις τα παραπάνω που προτείνει ο φίλος, ή ένα ipad 

Για καλή οθόνη και απόκριση εγγύηση τα ipad μακράν. 

Δημοσ.

Dell venue 8 pro με windows 8.1!

Και Toshiba encore!

Έρχονται με τα Full ms office προεγκατεστημενα και στα δυο!

Το office 365 δεν έχει σημασία αν το android ή το IOS είναι smartphone ή tablet,θεωρείται ως mobile!

Επίσης τα WP και τα windows tablets με προεγκατεστημενα τα office,δε σου δεσμεύουν την άδεια!Δλδ αν εχεις WP χρησιμοποιείς το office 365 σ'αυτα και εξακολουθείς να έχει ακομη τις δυο άδειες για τα mobile os!

Επίσης το ιδιο ισχύει και με τα windows tablets,κρατάς τις δυο άδειες για τα PC που εχεις!

Θα τα έχω υπ'όψιν αυτά τα δύο αν και ειναι μάλλον φρέσκα γιατί δεν τα έχω δει σε ελληνικά καταστήματα. Ξέρουμε περίπου σε τι τιμές θα έρθουν;

Αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω. Αν λέει δυο φορητές συσκευές εννοεί και τάμπλετ. Τώρα από κει και πέρα εξαρτάται το τί θα σου άρεσε περισσότερο σα λογισμικό. Θα μπορούσες να δεις τα παραπάνω που προτείνει ο φίλος, ή ένα ipad 

Για καλή οθόνη και απόκριση εγγύηση τα ipad μακράν. 

Αυτό που λες για το λογισμικό, έχοντας το σκεφτεί λίγο, λέω οτι μάλλον ΔΕ θα ήθελα android. Έχω κινητό android αλλά επειδή δεν ειμαι πολύ ψαγμένος είναι σε κάπως "stock" κατάσταση. Θα έλεγα οτι θα προτιμούσα Windows ή iOS, διότι έχω την εντύπωση οτι μπορούν να είναι πιο focused σε εργασία κλπ.

Αυτό για το iPad, το σκέφτομαι (με βαριά καρδιά(ή τσέπη) για να πω την αλήθεια). Το σαφώς μικρότερο αλλά και οικονομικότερο iPad mini αξίζει, ή η Retina οθόνη, κάνει τη διαφορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα πρωτα την mobile εκδωση των ms office να δεις αν σε βολευει,ωστε να ξερεις που θα κινηθεις!

Αφου δε θες android,για 10-11",η μια επιλογη ειναι το ipad4(ή το 5 που θα ανακοινωθεί στις 22) και η αλλη που ειναι το λιγο αργοπορημενο dell venue 11" pro με fullhd οθονη,γυρω στα 400-450€,αλλα αρχες του νοέμβρη το περιμενουμε!

http://www.insomnia.gr/topic/501768-dell-venue-8-pro11-pro-windows-81-venue-78-android-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-ultrabook-xps-11/

Edit:

Εχω την εντυπωση οτι τελικα στα tablets δεν ειναι συμβατη ακομη η εφαρμογη του ms office!Φυσικα στα android μπορεις να την εγκατασισεις με αλλο τροπο!

Για τα ipad δεν εχω ιδεα τι γίνεται.Αν μπορει η Μαριλινα να μας ενημερώσει,για τα ipad!

Η λυση που δινει προς το παρον η ms για τα tablets ειναι μέσω wep browsing-hotmail/outlook!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα πρωτα την mobile εκδωση των ms office να δεις αν σε βολευει,ωστε να ξερεις που θα κινηθεις!

Αφου δε θες android,για 10-11",η μια επιλογη ειναι το ipad4(ή το 5 που θα ανακοινωθεί στις 22) και η αλλη που ειναι το λιγο αργοπορημενο dell venue 11" pro με fullhd οθονη,γυρω στα 400-450€,αλλα αρχες του νοέμβρη το περιμενουμε!

http://www.insomnia.gr/topic/501768-dell-venue-8-pro11-pro-windows-81-venue-78-android-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-ultrabook-xps-11/

Edit:

Εχω την εντυπωση οτι τελικα στα tablets δεν ειναι συμβατη ακομη η εφαρμογη του ms office!Φυσικα στα android μπορεις να την εγκατασισεις με αλλο τροπο!

Για τα ipad δεν εχω ιδεα τι γίνεται.Αν μπορει η Μαριλινα να μας ενημερώσει,για τα ipad!

Η λυση που δινει προς το παρον η ms για τα tablets ειναι μέσω wep browsing-hotmail/outlook!

Θα κυκλοφορήσει η σουίτα MS office πολύ σύντομα. Αλλά υπάρχουν διάφορες άλλες εφαρμογές που καλύπτουν αρκετά. Το documents to go πολύ καλό, εγώ χρησιμοποιώ το Smart office 2 και ειμαι ευχαριστημένη, και νομίζω και το 365 υπάρχει. Επεξ/σία από iMarilina
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κυκλοφορήσει η σουίτα MS office πολύ σύντομα. Αλλά υπάρχουν διάφορες άλλες εφαρμογές που καλύπτουν αρκετά. Το documents to go πολύ καλό, εγώ χρησιμοποιώ το Smart office 2 και ειμαι ευχαριστημένη, και νομίζω και το 365 υπάρχει.

Το 365 το χρησιμοποιει μέσω browser,μεχρι να βγει το app και για tablet,γιατι υπαρχει μονο σε iphone και android κινητα!

Απλα ηθελα να δω αν μπορει να το περασει με καποιο αλλο τροπο!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Κοιτάξτε, αν είναι μόνο για κινητά, τότε καλύτερα να περιμένω λίγο καιρό. Πάντως λίγο κάτι Windows tablets που δοκίμασα, δε με ενθουσίασαν. Το Samsung ATIV νομίζω, κι άλλο ένα. Νομίζω πως αυτό το περιβάλλον, χρειάζεται ποντίκι

Δημοσ.

Κοιτάξτε, αν είναι μόνο για κινητά, τότε καλύτερα να περιμένω λίγο καιρό. Πάντως λίγο κάτι Windows tablets που δοκίμασα, δε με ενθουσίασαν. Το Samsung ATIV νομίζω, κι άλλο ένα. Νομίζω πως αυτό το περιβάλλον, χρειάζεται ποντίκι

Παιρνουμε αυτα που μας βολευουν εμας και μπορουμε να κάνουμε τη δουλεια μας σωστα και ανετα!

Αν τα windows tablets τα δοκιμασες και δε σ'αρεσαν ή βολεψαν,τοτε περιμενε λιγο να δεις τι θα γινει με την εφαρμογη των office 365,μαζευεις ακομη λιγα λεφτα και παίρνεις το ipad!

Δημοσ.

Θα περιμένω και την καινούρια έκδοση, να δω κι αυτή σε τι τιμές κυμαίνεται και μπορεί αν δω καμιά προσφορά/ξεστοκάρισμα να πάρω το 4 ας πούμε. 

Να ρωτήσω, μικρότερα tablets όπως το iPad mini ή κάποια Samsung, δε θα βολέψουν ε;

(Έψαξα λίγο και είδα πως διατίθεται Office 365 for Mobile για iPhone)

Δημοσ.

<p>Θα περιμένω και την καινούρια έκδοση, να δω κι αυτή σε τι τιμές κυμαίνεται και μπορεί αν δω καμιά προσφορά/ξεστοκάρισμα να πάρω το 4 ας πούμε. <br><br> Να ρωτήσω, μικρότερα tablets όπως το iPad mini ή κάποια Samsung, δε θα βολέψουν ε;<br><br><br> (Έψαξα λίγο και είδα πως διατίθεται Office 365 for Mobile για iPhone)</p>

εξαρτάται

Το ιπαντ μινι μια χαρα το χουν βολευτει πολλοί, ενώ άλλοι θέλουν τις 9.7 ίντσες

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Και εγω σε ιδια φαση με εσενα ειμαι ακριβως.. Το dell φαινεται καλο αλλα πιστευω πρεπει να περιμενεις μεχρι τις 22 να δουμε τα νεα ipad, το θεμα μου εμενα ειναι οτι το ipad mini ειναι καπως μικρο για office ενω το κανονικο ipad ειναι λιγο ογκώδες για μεταφορα, αν ειχε το λεπτο πλαισιο του mini και ηταν λιγο ποιο ελαφρυ θα ηταν ιδανικο.

Σου προτεινω να περιμενεις να δεις τα νεα ipad και μετα να αποφασισεις.. 

Δημοσ.

εξαρτάται

Το ιπαντ μινι μια χαρα το χουν βολευτει πολλοί, ενώ άλλοι θέλουν τις 9.7 ίντσες

Sent from my iPad using Insomnia

Εννοώ, αν βολεύει  για χρήση office και γενικότερα ανάγνωση κλπ σε σχέση με το κανονικό

Και εγω σε ιδια φαση με εσενα ειμαι ακριβως.. Το dell φαινεται καλο αλλα πιστευω πρεπει να περιμενεις μεχρι τις 22 να δουμε τα νεα ipad, το θεμα μου εμενα ειναι οτι το ipad mini ειναι καπως μικρο για office ενω το κανονικο ipad ειναι λιγο ογκώδες για μεταφορα, αν ειχε το λεπτο πλαισιο του mini και ηταν λιγο ποιο ελαφρυ θα ηταν ιδανικο.

Σου προτεινω να περιμενεις να δεις τα νεα ipad και μετα να αποφασισεις.. 

Όντως, κι εγώ διαπίστωσα οτι το iPad είναι λίγο "beefy". Και ογκώδες και βαρύ. Και ειδικά σε σχέση με κάποια πανάλαφρα sony που είδα, μοιάζει δεινόσαυρος. Είναι μεν βολική η οθόνη του κλπ αλλά θεωρώ οτι θα κουράζει για κράτημα με το ένα χέρι κλπ

Θα περιμένω να δω τι θα γίνει σε καμιά βδομάδα και θα κινηθώ ανάλογα άμα είναι. Να δούμε και τα Nokia έτσι για μια ιδέα

Δημοσ.

αν θες συγκεκριμενα ms office κι οχι απλα office νομιζω πρεπει να πας σε windows πλατφορμα. αν ειναι η δουλεια σου το office φοβαμαι ,πως ισως δεν εισαι οσο παραγωγικος θα ηθελες. εχεις εμπειρια σε χρηση office σε ταμπλετα; τελος το ios εχει πολλους περιορισμους που ισως σε απογοητευσουν σε οτι αφορα την διασυνδεση με τον " εξω κοσμο".

Δημοσ.

αν θες συγκεκριμενα ms office κι οχι απλα office νομιζω πρεπει να πας σε windows πλατφορμα. αν ειναι η δουλεια σου το office φοβαμαι ,πως ισως δεν εισαι οσο παραγωγικος θα ηθελες. εχεις εμπειρια σε χρηση office σε ταμπλετα; τελος το ios εχει πολλους περιορισμους που ισως σε απογοητευσουν σε οτι αφορα την διασυνδεση με τον " εξω κοσμο".

Τι περιορισμούς εννοείς δηλαδή;

Σε ταμπλέτα, δεν έχω δουλέψει όχι, γενικά δηλαδή και οχι μόνο office. Δε θέλω να κάνω σοβαρή δουλειά. Τίποτα "on the go" σημειώσεις να κρατήσω, να δω ένα powerpoint ή ένα έγγραφο πριν το υποβάλλω κάπου ας πούμε κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...