Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ο οδηγος που πρωτοειχα ακολουθησει στο πρωτο μου στησιμο υπολογιστη πριν ~3 χρονια ηταν εδω στο φορουμ και εκει εδειχνε αυτο: πηγη: Οδηγός συναρμολόγησης υπολογιστή και εκ τοτε ετσι βαζω την παστα και δεν ειχα ποτε προβλημα, αν τωρα χρειαζεται να το κανω οπως λετε μερικοι εδω δεν εχω προβλημα να τον ανοιξω και να ξαναδοκιμασω αλλα δεν πιστευω οτι θα κανει αυτο τη διαφορα στις θερμοκρασιες..
panosem Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 εαν χρησιμοποιησες 2 προγραμματα και το ενα σου δειχνει οτι να ναι και το αλλο σχετικα σε νορμαλ πραγματα, απλα το ενα προγραμμα για καποιον λογο δεν συνεργαζεται οπως θα επρεπε με το συστημα σου, και δεν το λαμβανεις υπ οψιν σου...Αν ειχες 120 βαθμος, μεσα θα εψηνες μπριζολες, και ο επεξεργαστης θα ηταν σαν παιδακι στα καρβουνα....
BloodDonor89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Εεε ναι. Πάντως η φωτο από το hwinfo μου φαίνονται νορμάλ σχετικά. Απλά βάλε λιγότερη πάστα κατά την γνώμη μου. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 εαν χρησιμοποιησες 2 προγραμματα και το ενα σου δειχνει οτι να ναι και το αλλο σχετικα σε νορμαλ πραγματα, απλα το ενα προγραμμα για καποιον λογο δεν συνεργαζεται οπως θα επρεπε με το συστημα σου, και δεν το λαμβανεις υπ οψιν σου...Αν ειχες 120 βαθμος, μεσα θα εψηνες μπριζολες, και ο επεξεργαστης θα ηταν σαν παιδακι στα καρβουνα.... σωστα, επομενως να υποθεσω οτι και απλα δεν συνεργαζεται και με το prime95? περιεργο μου φαινεται... Εεε ναι. Πάντως η φωτο από το hwinfo μου φαίνονται νορμάλ σχετικά. Απλά βάλε λιγότερη πάστα κατά την γνώμη μου. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App will do, με την πρωτη ευκαιρια θα του αλλαξω και την ψυκτρα σε μια καλυτερη after market οποτε θα γινει τοτε η δουλεια..
Millennium Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στο HWinfo64 οι θερμοκρασίες σου φαίνονται πολύ εντάξει.Αν κατεβάσεις και τη τάση θα'σαι καλύτερα. 1
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στο HWinfo64 οι θερμοκρασίες σου φαίνονται πολύ εντάξει.Αν κατεβάσεις και τη τάση θα'σαι καλύτερα. τώρα μιλάς σωστά
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στο HWinfo64 οι θερμοκρασίες σου φαίνονται πολύ εντάξει.Αν κατεβάσεις και τη τάση θα'σαι καλύτερα. πως να κατεβασω την ταση, εν το μεταξυ αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το γεγονος οτι οι μνημες μου υπηστιριζουν 2400ΜΗζ επιασαν αμεσως με το που τις εβαλα στα 2400ΜΗζ. Weird, μιας και 2400 υποστηριζει η συγκεκριμενη μητρικη μονο με OC. To συστημα as is δεν ειναι 100% stable, μολις ειχα θεμα δεν εδινε σημα μεσω hdmi παρολο που ανοιγε (εγινε 2 φορες συνεχομενα αυτο) και με Long press του power button δεν εσβηνα, ηθελε psu off... Προτιμω να ειναι στα 1866ΜΗζ για παραδειγμα και να μαι more stable παρα ετσι.
Aten-Ra Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρά είναι και η πάστα και οι θερμοκρασίες, τις μνήμες βαλε στα 1866ΜΗz και θα είσαι οκ. Αν θέλεις να τις ανεβάσεις παραπάνω θα πρέπει να ανεβάσεις το ρεύμα στο NB.
rfc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Ξαναβγαλε, καθαρισε, ξαναβαλε παστα και κουμπωσε καλα τη ψυκτρα για να βεβαιωθουμε. Κανε και το τεστ με το χερι να δεις αν ειναι ζεστη η ψυκτρα σε load. Εμενα μου φαινεται οτι ειναι σωστες οι θερμοκρρσιες και μαλλον δε παταει καλα. Δες με το χερι λεμε
Millennium Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δε χρειάζεται να ξαναβγάλει τη ψύκτρα τώρα.Ας δει και με κανένα άλλο πρόγραμμα και ας τσεκάρει και με το χέρι αν ανησυχεί τόσο.Πάντως οι ενδείξεις που δείξε ήταν οκ.
rfc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Αυτες που εδειξε.... αυτες που λεει ομως? λες να μας δουλευει ο μπαγασας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα