Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 σιγουρα ειναι σωστα ναι, και η παστα εχει περαστει ως μια ομορφη λεπτη στρωση ετυχε να χω και την καμερα κοντα οταν το εστηνα:
haris013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 λοιπόν με ένα τρόπο θα βεβαιωθείς αν είναι σωστά τα temps,πλησίασε το χέρι σου κοντά στα heatpipes της ψύκτρας,αμα νιώθεις την θερμότητα χωρίς να ακουμπείς τα heatpipes μάλλον είναι σωστές οι θερμοκρασίες και βράζει,αλλιώς ακούμπα γρήγορα και προσεκτηκά ώστε να βεβαιωθείς
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 λοιπόν με ένα τρόπο θα βεβαιωθείς αν είναι σωστά τα temps,πλησίασε το χέρι σου κοντά στα heatpipes της ψύκτρας,αμα νιώθεις την θερμότητα χωρίς να ακουμπείς τα heatpipes μάλλον είναι σωστές οι θερμοκρασίες και βράζει,αλλιώς ακούμπα γρήγορα και προσεκτηκά ώστε να βεβαιωθείς will do.. αλλα αν δεν ειναι αρκετα ζεστο ωστε να δικαιολογειται το over 100 C... τι μπορει να φταιει με το προβλημα στο Prime95?
haris013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 will do.. αλλα αν δεν ειναι αρκετα ζεστο ωστε να δικαιολογειται το over 100 C... τι μπορει να φταιει με το προβλημα στο Prime95? Ας αποκλείσουμε τα temps και πάμε παρακάτω 1
WalkerSW Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Βρε Hwinfo δεν σου είπα? ασε το hw monitor .... Είσαι με τελευταίο bios ? Αν δεν ειναι κάποιο software/bios/sensor bug τότε μόνο ενα μπορεί να ειναι το προβλημα... ΔΕΝ έχει πατήσει καλα η ψυκτρα όσο και αν νομίζεις εσυ το αντίθετο. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Βρε Hwinfo δεν σου είπα? ασε το hw monitor .... Είσαι με τελευταίο bios ? Αν δεν ειναι κάποιο software/bios/sensor bug τότε μόνο ενα μπορεί να ειναι το προβλημα... ΔΕΝ έχει πατήσει καλα η ψυκτρα όσο και αν νομίζεις εσυ το αντίθετο. my bad! κατεβαζω το info τωρα.... edit: εδω...
Thanos1972 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 γιατι εχω την εντυπωση οτι εχεις βαλει πουλ παστα?
BloodDonor89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Πόσο πρεπει να είναι οι θερμοκρασίες με default fan και χωρίς κανένα άλλο fan για καλό airflow? Απλά στήνω ένα σύστημα με amd a6-5400k. Ακόμα δεν έχει μπει σε λειτουργία για να ξέρω. Όσο για την περίπτωση του θέματος. Αν είχε πιάσει τόση θερμοκρασία δεν θα έσβηνε ο υπολογιστής; Κάτι δεν θα είχε μυρίσει; 128c είναι παρά πολύ, σαν να ψήνεις στο φούρνο (ας πούμε). Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 γιατι εχω την εντυπωση οτι εχεις βαλει πουλ παστα? λες? με τα βιας επιασε ολη την επιφανεια του επξεργαστη.. :-/ το αποτελεσματα απτο hwinfo ειναι πολυ διαφορετικα απτο hwmonitor παντως... :-/
BloodDonor89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πιάσει όλον τον επεξεργαστή. Εγώ ξέρω πως η πάστα πρέπει να είναι όσο ο αρακάς. Και μόλις πατήσει η ψυκτρα απλώνεται, και με λίγο πίεση. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πιάσει όλον τον επεξεργαστή. Εγώ ξέρω πως η πάστα πρέπει να είναι όσο ο αρακάς. Και μόλις πατήσει η ψυκτρα απλώνεται, και με λίγο πίεση. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App και εγω εχω διαβασει οτι αυτος ειναι ενας απτους τροπους to get the job done.
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 εχεις βαλει πολυ παστα.σκεψου οτι ετσι ειναι τελειως καλυμενος ο επεξεργαστης.οταν βαλεις και την ψυχτρα απο πανω με την πιεση θα απλωθει ακομη περισσοτερο.
Αντώνης Παρ. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μια χαρά είναι η ποσότητα πάστας,ας τρέξει και λίγο από δίπλα δεν χάλασε ο κόσμος
haris013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μια χαρά είναι η ποσότητα πάστας,ας τρέξει και λίγο από δίπλα δεν χάλασε ο κόσμος Ναι και να έχει καμία AS να τρέχει με κάνα βραχυκύκλωμα 1
BloodDonor89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Την πάστα την βάζουμε για να γίνει σωστά η επαφή. Και να κολλήσει η ψυκτρα με τον cpu. Δεν βάζεις σοκολάτα λιωμένη ρε γλυκό όπου και να τρέξει λίγο δεν βαριέσαι θα το φάμε. Καλύτερα να μην βάλεις καθόλου παρά να βάλεις πολύ. Εγώ αυτής της άποψης είμαι. Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα