Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν με ένα τρόπο θα βεβαιωθείς αν είναι σωστά τα  temps,πλησίασε το χέρι σου κοντά στα heatpipes της ψύκτρας,αμα νιώθεις την θερμότητα χωρίς να ακουμπείς τα heatpipes μάλλον είναι σωστές οι θερμοκρασίες και βράζει,αλλιώς ακούμπα γρήγορα και προσεκτηκά ώστε να βεβαιωθείς :P

Δημοσ.

λοιπόν με ένα τρόπο θα βεβαιωθείς αν είναι σωστά τα  temps,πλησίασε το χέρι σου κοντά στα heatpipes της ψύκτρας,αμα νιώθεις την θερμότητα χωρίς να ακουμπείς τα heatpipes μάλλον είναι σωστές οι θερμοκρασίες και βράζει,αλλιώς ακούμπα γρήγορα και προσεκτηκά ώστε να βεβαιωθείς :P

will do.. αλλα αν δεν ειναι αρκετα ζεστο ωστε να δικαιολογειται το over 100 C... τι μπορει να φταιει με το προβλημα στο Prime95?  :unsure:

Δημοσ.

will do.. αλλα αν δεν ειναι αρκετα ζεστο ωστε να δικαιολογειται το over 100 C... τι μπορει να φταιει με το προβλημα στο Prime95?  :unsure:

Ας αποκλείσουμε τα temps και πάμε παρακάτω :)

• Like 1
Δημοσ.

Βρε Hwinfo δεν σου είπα? ασε το hw monitor ....

Είσαι με τελευταίο bios ? Αν δεν ειναι κάποιο software/bios/sensor bug τότε μόνο ενα μπορεί να ειναι το προβλημα... ΔΕΝ έχει πατήσει καλα η ψυκτρα όσο και αν νομίζεις εσυ το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε Hwinfo δεν σου είπα? ασε το hw monitor ....

Είσαι με τελευταίο bios ? Αν δεν ειναι κάποιο software/bios/sensor bug τότε μόνο ενα μπορεί να ειναι το προβλημα... ΔΕΝ έχει πατήσει καλα η ψυκτρα όσο και αν νομίζεις εσυ το αντίθετο.

my bad! κατεβαζω το info τωρα.... 

edit: εδω...

post-270338-0-07288900-1381599005_thumb.jpg

post-270338-0-03082900-1381599022_thumb.jpg

Δημοσ.

Πόσο πρεπει να είναι οι θερμοκρασίες με default fan και χωρίς κανένα άλλο fan για καλό airflow?

Απλά στήνω ένα σύστημα με amd a6-5400k. Ακόμα δεν έχει μπει σε λειτουργία για να ξέρω.

Όσο για την περίπτωση του θέματος. Αν είχε πιάσει τόση θερμοκρασία δεν θα έσβηνε ο υπολογιστής; Κάτι δεν θα είχε μυρίσει; 128c είναι παρά πολύ, σαν να ψήνεις στο φούρνο (ας πούμε).

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

γιατι εχω την εντυπωση οτι εχεις βαλει πουλ παστα?

λες? με τα βιας επιασε ολη την επιφανεια του επξεργαστη.. :-/ 

το αποτελεσματα απτο hwinfo ειναι πολυ διαφορετικα απτο hwmonitor παντως... :-/ 

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πιάσει όλον τον επεξεργαστή.

Εγώ ξέρω πως η πάστα πρέπει να είναι όσο ο αρακάς. Και μόλις πατήσει η ψυκτρα απλώνεται, και με λίγο πίεση.

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πιάσει όλον τον επεξεργαστή.

Εγώ ξέρω πως η πάστα πρέπει να είναι όσο ο αρακάς. Και μόλις πατήσει η ψυκτρα απλώνεται, και με λίγο πίεση.

και εγω εχω διαβασει οτι αυτος ειναι ενας απτους τροπους to get the job done.

Δημοσ.

εχεις βαλει πολυ παστα.σκεψου οτι ετσι ειναι τελειως καλυμενος ο επεξεργαστης.οταν βαλεις και την ψυχτρα απο πανω με την πιεση θα απλωθει ακομη περισσοτερο.

Δημοσ.

μια χαρά είναι η ποσότητα πάστας,ας τρέξει και λίγο από δίπλα δεν χάλασε ο κόσμος ;)

Ναι και να έχει καμία AS να τρέχει με κάνα βραχυκύκλωμα

• Like 1
Δημοσ.

Την πάστα την βάζουμε για να γίνει σωστά η επαφή. Και να κολλήσει η ψυκτρα με τον cpu.

Δεν βάζεις σοκολάτα λιωμένη ρε γλυκό όπου και να τρέξει λίγο δεν βαριέσαι θα το φάμε.

Καλύτερα να μην βάλεις καθόλου παρά να βάλεις πολύ.

Εγώ αυτής της άποψης είμαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...