Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα, δοκιμασα να κατεβασω την 64bit εκδοση του συγκεκριμενου Stress Test για να ελεγξω αν ειναι οκ ο επεξεργαστης του τιτλου. Επειτα απο λιγα δευτερολεπτα και ενω πιανει 100% το cpu usage κλεινουν τα παντα, χωρις να παυει να υπαρχει ρευμα (γυρνανε κανονικα ανεμηστιρια, leds αναμενα).. απλα δεν μπορω να κανω τιποτα, ουτε οθονη δειχνει κατι ουτε καν πολυ ωρα το powerbutton για shutdown λειτουργει. Τι μπορει να φταιει?
panosem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τροφοδοτικο η μητρική. Sent from my iPhone using Insomnia
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) To τροφοδοτικό ειναι ολοκαίνουριο και η μητρική είναι μιας βδομάδας του κουτιού. Εισαι σίγουρος ότι είναι κάτι από τα δύο αυτά? Τι άλλο μπορώ να κάνω ωώστε να βρω που είναιτο πρόβλημα? Εγώ ψηλιαζομαι ότι φταίει το γεγονός ότι ο επεξεργαστής ανεβάζει πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες και λόγω θερμοκρασίας το κάνει αυτό. Όχι? Yπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα να δοκιμάσω? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2013 από Σαϊνόμπι
panosem Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Επειδη εγραψες πως στο φουλ load σου σβηνει, υπεθεσα πως ισως να ναι κανενας πυκνωτης.. Τοτε οπως ειπες λογικα θα σβηνει, λογω της θερμοκρασιας.. Εχεις βαλει παστα μεταξυ επεξεργαστη και ψυκτρας ? Παταει σωστα η ψυκτρα?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Επειδη εγραψες πως στο φουλ load σου σβηνει, υπεθεσα πως ισως να ναι κανενας πυκνωτης.. Τοτε οπως ειπες λογικα θα σβηνει, λογω της θερμοκρασιας.. Εχεις βαλει παστα μεταξυ επεξεργαστη και ψυκτρας ? Παταει σωστα η ψυκτρα? Ναι, χθες εγινε η συναρμολογηση και εβαλα μια λεπτη στρωση παστας της Xilence που μισο ακομα σωληναριο. Το ερωτημα μου ειναι το εξης: Αυτο θα πρεπε να γινοταν ανεβαζε μεγαλη θερμοκρασια? Η μηπως το σωστο θα ηταν να εσβηνε ολοκληρο το pc?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 πχ χθες βραδυ που αφησει το pc ανοιχτο να κατεβαζει (μονο utorrent ανοιχτο και hwmonitor), ειδα οτι στο max value ειχε 128 κελσιου. εκει καταλαβα οτι μαλλον προκειται για λαθος οπως πχ στον fx-6300 μου βγαζει τιμες κατω απο 15 βαθμους κελσιου. την ψυκτρα και την παστα την εχω βαλει σωστα 100%... :-/ σε idle παντως ο a10 δεν πεφτει κατω απο 48 βαθμους συμφωνα με το hwmonitor.....
MaxPayne Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αμα προκειται για λαθος τοτε πως σιγουρευεσαι για την θερμοκρασια ??
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αμα προκειται για λαθος τοτε πως σιγουρευεσαι για την θερμοκρασια ?? αυτο να υποθεσω ειναι γενικοτερη ερωτηση η ρωτας εμενα? :-P
WalkerSW Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το 128 ναι πιθανότατα ειναι λάθος ένδειξη.. Βάλε screenshot απο Hwinfo εδω.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το 128 ναι πιθανότατα ειναι λάθος ένδειξη.. Βάλε screenshot απο Hwinfo εδω. σε idle και σε σχετικο full load, ετσι?
haris013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 είναι αρκετά ψηλά τα temps σε full load. έχεις τσεκάρει αν έχει τοποθετηθεί σωστά η ψύκτρα? τέλος δες στους πόσους βαθμούς έχει οριστεί απο το bios να σβήνει το pc
Zapee995 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ειναι λαθος ενδειξεις κατα 99%. Εχω ενα συστημα με 5600k και κανει τα ιδια. Νομιζω μονο με real temp ή core temp θα δεις τι θερμοκρασια εχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα