Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρελαβα τελικα σημερα.Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες,η ποιοτητα κατασκευης ειναι σε υψηλα επιπεδα ειδικα γι αυτα τα λεφτα.

Το μονο αρνητικο οτι ειναι αδικαιολογιτα μεγαλο(φαρδυ) κ το σασι της οθονης επειδη μιλαμε για κατασκευη φλυδα πραγματικα,θελει φροντιδα κ προσοχη

Οποιος θελει να μαθει κατι ρωταει

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ παρέλαβα σήμερα. Όντως η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Αυτή τη στιγμή είναι σε αναζήτηση drivers για win 7 καθώς το παρεχόμενο cd έχει μόνο για win8.

Δημοσ.

εγω περασα τα 7αρια μετα απ το cd περασα τον driver του wifi κ  απο windows update τα βρηκε ολα μονο του.Τα μονα που δεν βρηκε ηταν για την καμερα κ τα gestures για το touchpad που τα περασα χειροκινητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάλι δεν το είδα και τόσο εύκολο. Πανικός με drivers και utilities. Δύο διαφορετικά drivers για το bluetooth(που δεν έχει), δύο για το wifi, δύο για γραφικά. Παρεπιπτώντως δείχνει να'χει δύο κάρτες γραφικών, την nVIDIA GeForce GT740M και την Intel HD Graphics 4000. Έχω μπερδευτεί ειλικρινά. Φαίνεται ότι είναι όλα περασμένα, αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά...

Επεξ/σία από sv2kgl
Δημοσ.

επειδη τα τσεκαρα κ εγω αυτα το bluetooth που λες αν δεν κανω λαθος ειναι συμβατο μονο με τα 8.

Κανε αυτο που σου λεω μεσω windows update κ απλα περιμενε,χειροκεινιτα δεν θα βγαλεις ακρη

Και ναι εχει 2 καρτες.

Δημοσ.

Τους έχω περάσει ήδη όλους τους drivers αλλά δεν το έκανα με τον τρόπο που αναφέρεις. Κατέβασα σε άλλο pc για την LAN και την πέρασα από stickaki, μετά μέσω windows update βρήκε ότι βρήκε και στο τέλος ότι δεν είχε περαστεί το πέρασα manual (controllers, hotkeys κτλ).

Απλά πέρα από αυτά τα μπακαλίστικα που έψαχνα να βρω αν είναι Intel ή atheros για να περάσω τον αντίστοιχο driver που δεν μ' αρέσουν καθόλου αυτά, μου έκανε φοβερή εντύπωση που έχει 2 κάρτες γραφικών που δουλεύουν ταυτόχρονα. Τις κάνεις εγκατάσταση και τις 2, τρέχουν και οι δύο παράλληλα και το κυριότερο είναι ότι δείχνει να έχει σαν primary την Intel. Δεν σου δίνει δικαίωμα να επιλέξεις ποια από τις δύο θέλεις. Ούτε από τις ρυθμίσεις ούτε μέσω από το BIOS. Το έκανα και update μήπως και το καινούργιο είχε περισσότερες επιλογές, αλλά τίποτα. Πιθανολογώ ότι έχει σαν primary την Intel και σε μεγαλύτερες απαιτήσεις επεμβαίνει και η nVidia. Δεν είναι λίγο κουλό όμως το να έχεις dedi κάρτα γραφικών αλλά και πάλι να χρησιμοποιείς shared?

Δημοσ.

η  hd 4000 υπαρχει ΜΟΝΟ  για εξοικονομηση ενεργειας κ για τις απλες εργασιες που σ αυτα ειναι αξιοπρεπεστατη.Στα βαρια κ οπου χρειαστει μπενει μονη της η 740 χωρις να κανεις απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.

Υπαρχει μια επιλογη στο μενου την nvidia που σου βγαζει εικοδιδιο κατω δεξια κ σε οτι επεμβαινει η καρτα στο γραφει σε "πινακακι".

Επισης για σιγουρια με δεξι κλικ σε καθε εφαρμογη μπορεις εσυ ο ιδιος να επιλεξεις ποια απ τις 2 καρτες θα χρησιμοποιεις 

Η ενσωματομενη ιντελ παντα θα λογιζεται ως primary αλλα  χωρις oυσιαστικη διαφορα στην αποδοση κ την δυναμη του μηχανηματος

Δημοσ.

Είπες την μαγική λέξη κλειδί "εξοικονόμηση ενέργειας" πράγμα που δεν είχα σκεφτεί καθόλου! Όσο ζεις μαθαίνεις που λένε.Πάντως σε γενικές γραμμές φαίνεται πολύ καλό το λαπτοπάκι για τα 470 ευρά που δώσαμε. Και με αυτονομία που φτάνει τις 5 ώρες, με ελάχιστες διαστάσεις. Εξαιρετικό value for money. Ο λόγος δηλαδή για τον οποίο και δέχτηκα την αντιπρόταση που μου έκαναν.

Δημοσ.

αυτοτομια 3 ωρες με σκαλισμα φουλ δεν εχω περασει.5 πως???? σε τι ρυθμιση κ φωτεινοτητα??

Εξαιρετικο το μηχανημα,τετοια ποιοτητα κατασκευης με αλουμινιο συν τετοια καρτα δεν βρισκεις σ αυτα τα λεφτα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ναι με τους

Intel® Core™ i7 3537U /3517U Processor

Intel® Core™ i5 3317U Processor

4πύρηνο δεν παίρνει, τουλάχιστον σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα.

τελικα πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο ομως να το αλλαξεις γιατι πρεπει να ξεκολησεις απο τα ποδαρακια τη cpu απο το μητρικη οσοι παντως το εχουν και δοκιμαζουν παιχνιδια (λογο της καλης καρτας) ας πουν εντυπωσεις. το εχει στην ιδια τιμη στο crazy sundays του eshop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...