Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα κάνει παραγγελία από το eshop το Link.png Site: LENOVO ESSENTIAL G500C 59-377576 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 4GB 1TB AMD RADEON HD8570M 2GB FREE DOS στα 419 ευρώ.

Σήμερα μου έστειλαν email από το τμήμα πωλήσεων λέγοντάς μου ότι εξαντλήθηκε το προιόν και σαν αντιπρόταση μου κάνουν το Link.png Site: (PER.909586) ASUS K56CB-XX101D 15.6'' INTEL CORE I3-3217U 4GB 500GB NVIDIA GF GT740M 2GB FREE DOS BLACK στα 469 ευρώ.

Θεωρώ πως είναι και χειρότερο αλλά και πιο ακριβό. Έχετε κάτι να μου προτείνετε σαν εναλλακτική?

Ποια η γνώμη σας για το Link.png Site: LENOVO 59376809 ESSENTIAL G500C 15.6'' INTEL DUAL CORE 1005M 15.6'' 2GB 500GB RADEON HD8570 FREE DOS στα 299 ευρώ?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μας το κανανε αντιπροταση "σε ειδικη τιμη" στα 469Ε σ εμας που φαγαμε πανηγυρικο ακυρο για το lenovo.

Μονο ο επεξεργαστης με προβληματιζει,σε κανα παιχνιδακι μετριο τυπου fifa θα τα βγαζει περα ή μπα?????

Γενικα η αποδοση του σε τυπικες εργασιες internet,κανα mkv κ.τ.λ. πως ειναι???

Δημοσ.

Η χρήση του είναι office, internet και ταινίες/μουσική. Είναι για την αδερφή μου και δεν παίζει ούτε καν πασιέντζα. Με απλά λόγια η ανεξάρτητη κάρτα γραφικών ήτανε περιττή, απλά την συγκεκριμένη προσφορά την θεώρησα εξαιρετικό VFM. Το Asus που μας προσφέρουν έχει χειρότερο επεξεργαστή, μικρότερο δίσκο, δεν έχει bluetooth (που το θέλει η αδερφή μου), και όπως προείπα είναι πιο ακριβό. Το μόνο που θα εκτιμούσε η αδερφή μου στο Asus θα ήτανε το design.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, είδα και ρώτησα για το G500c στα 299.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής είναι αρκετά αδύναμος για τα σημερινά δεδομένα σκεφτείτε ότι είναι ο αντίστοιχος ενός Core 2 Duo στα 2,35.Απο εκεί και πέρα αν θέλει κάτι μονο για office,internet,μουσικη δεν βλέπω τον λογο ύπαρξης της κάρτας γραφικών στην επιλογή σου.

Τώρα όσο για το fifa http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=6222&game=Fifa+14 απο οτι βλέπω εδώ (αν ισχύουν ) θα το παίζει αλλά για παραπάνω δεν ξέρω...

και ενα link εδω με το fifa 14 και τον συγκεκριμενο επεξεργαστη με gpu intel hd 4000 

http://www.youtube.com/watch?v=hOZf2KI4ub8

Δημοσ.

το  Lenovo G500 το πηρα για εναν γνωστο μου, πριν κανα μηνα στα 319. ΠΡΟΣΟΧΗ..ειναι το ιδιο μοντελο, αλλα με 2 διαφορες απο οτι βλεπω, με αυτο που προτεινεις. το "δικο" μου, εχει 4gb RAM και 1ΤΒ σκληρο..!!!  ειναι το μοντελο αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904454.  

ρωτησε μηπως το ξαναφερουν...! 

του περασα 7-64μπιτα, και για ολες τις εργασιες -εκτος παιχνιδιων (δεν το δοκιμασα)- ειναι μια χαρα. 

εχει και ΒΤ, και κανονικο numpad δεξια. δεν κολλαει πουθενα..! 

ααα, επισης καλη προσφορα, θεωρω το LENOVO G700 

Δημοσ.

το  Lenovo G500 το πηρα για εναν γνωστο μου, πριν κανα μηνα στα 319. ΠΡΟΣΟΧΗ..ειναι το ιδιο μοντελο, αλλα με 2 διαφορες απο οτι βλεπω, με αυτο που προτεινεις. το "δικο" μου, εχει 4gb RAM και 1ΤΒ σκληρο..!!!  ειναι το μοντελο αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904454.  

ρωτησε μηπως το ξαναφερουν...! 

του περασα 7-64μπιτα, και για ολες τις εργασιες -εκτος παιχνιδιων (δεν το δοκιμασα)- ειναι μια χαρα. 

εχει και ΒΤ, και κανονικο numpad δεξια. δεν κολλαει πουθενα..! 

ααα, επισης καλη προσφορα, θεωρω το LENOVO G700 

Ναι την προσφορά στα 319 πάλι δεν την πρόλαβα. Ήτανε ότι ακριβώς έψαχνα. 17αρια δεν κοιτάω καθόλου. 

Δημοσ.

Παλικάρια το πήρα εγώ το lenovo στα 419 ΑΛΛΑ πρέπει να έκανα πάνω απο 20 τηλέφωνα και περίμενα 9 μέρες...

τελικά είναι πολύ καλό για τα χρηματά του σας το συστήνω ανεπιφύλακτα αν το βρείτε κάπου αλλού..

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είχα κάνει παραγγελία από το eshop το Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904480">LENOVO ESSENTIAL G500C 59-377576 15.6'' INTEL CORE I3-3120M 4GB 1TB AMD RADEON HD8570M 2GB FREE DOS στα 419 ευρώ.

Σήμερα μου έστειλαν email από το τμήμα πωλήσεων λέγοντάς μου ότι εξαντλήθηκε το προιόν και σαν αντιπρόταση μου κάνουν το Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909586">(PER.909586) ASUS K56CB-XX101D 15.6'' INTEL CORE I3-3217U 4GB 500GB NVIDIA GF GT740M 2GB FREE DOS BLACK στα 469 ευρώ.

Θεωρώ πως είναι και χειρότερο αλλά και πιο ακριβό. Έχετε κάτι να μου προτείνετε σαν εναλλακτική?

Ποια η γνώμη σας για το Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904482">LENOVO 59376809 ESSENTIAL G500C 15.6'' INTEL DUAL CORE 1005M 15.6'' 2GB 500GB RADEON HD8570 FREE DOS στα 299 ευρώ?

Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους!

Παιχνιδια παιζουμε με την καρτα γραφικων και οχι με τον επεξεργαστη οπως πιστευουν καποιοι εδωμεσα!

Ετσι εχουμε το lenovo με την hd 8570m και το asus με την gt 740m!

Η gt 740m ειναι περιπου 100%(δλδ σχεδόν x2) πιο γρηγορη/δυνατη απο την 8570m!

Με αλλα λογια,σε παιχνιδια που θα σέρνεται το lenovo,το asus θα τα παιζει αξιόπρεπος!Ασχετα με ποιον επεξεργαστη εχουν!

Και οσο για τους επεξεργαστες,απλα να ξέρετε οτι ο επεξεργαστης του lenovo(i3-3120m) ειναι μολις 10—15% πιο γρηγορος απο αυτo του asus(i3-3217U),δλδ μια διαφορα που θα φανει μονο στα benchmarks ή θα κερδισεις μερικα δευτερολεπτα σε πολυ απαιτητικα προγραμματα οπως ειναι το illustrator κ.α.

Αλλα ομως το asus εχει σχεδων την διπλασια αυτονομια απο το lenovo,σε απλη καθημερινη χρηση!

Προσωπικά σαν εταιριες προτιμώ την lenovo απο την asus,αλλα σαν συνολο χαρακτηριστικων το asus ειναι καλυτερο απο το lenovo και ΟΧΙ χειρότερο,οπως πιστεύεις!;)

• Like 1
Δημοσ.

Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους!

Παιχνιδια παιζουμε με την καρτα γραφικων και οχι με τον επεξεργαστη οπως πιστευουν καποιοι εδωμεσα!

Ετσι εχουμε το lenovo με την hd 8570m και το asus με την gt 740m!

Η gt 740m ειναι περιπου 100%(δλδ σχεδόν x2) πιο γρηγορη/δυνατη απο την 8570m!

Με αλλα λογια,σε παιχνιδια που θα σέρνεται το lenovo,το asus θα τα παιζει αξιόπρεπος!Ασχετα με ποιον επεξεργαστη εχουν!

Και οσο για τους επεξεργαστες,απλα να ξέρετε οτι ο επεξεργαστης του lenovo(i3-3120m) ειναι μολις 10—15% πιο γρηγορος απο αυτo του asus(i3-3217U),αλλα το asus εχει σχεδων την διπλασια αυτονομια απο το lenovo,σε απλη καθημερινη χρηση!

Προσωπικά σαν εταιριες προτιμώ την lenovo απο την asus,αλλα σαν συνολο χαρακτηριστικων το asus ειναι καλυτερο απο το lenovo και ΟΧΙ χειρότερο,οπως πιστεύεις! ;)

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αν διαβάσεις παρακάτω αναφέρω πως το λαπτοπ προορίζεται για την αδερφή μου η οποία δεν παίζει ούτε πασιέντζα. Οπότε ελάχιστα μ'ενδιαφέρει που η gt740m είναι πολύ καλύτερη από την 8570m. Συνεπώς εστιάζω στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. 

Ο επεξεργαστής του lenovo είναι ταχύτερος και με μικρότερη κατανάλωση. Το lenovo έχει διπλάσιο δίσκο(βασικό για την αδερφή μου) και bluetooth(επίσης βασικό), όπως και διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία. Το asus έχει καλύτερη κάμερα(δεν την πολυενδιαφέρει), 1000άρι δίκτυο(της είναι αδιάφορο/άχρηστο μη πω και άγνωστο :P ). Μιας και μιλάμε όμως για γυναίκα, ν'αναφέρω πως το asus κέρδισε πόντους λόγω design χεχε

Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου. Αν διαβάσεις παρακάτω αναφέρω πως το λαπτοπ προορίζεται για την αδερφή μου η οποία δεν παίζει ούτε πασιέντζα. Οπότε ελάχιστα μ'ενδιαφέρει που η gt740m είναι πολύ καλύτερη από την 8570m. Συνεπώς εστιάζω στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Ο επεξεργαστής του lenovo είναι ταχύτερος και με μικρότερη κατανάλωση. Το lenovo έχει διπλάσιο δίσκο(βασικό για την αδερφή μου) και bluetooth(επίσης βασικό), όπως και διπλάσιας χωρητικότητας μπαταρία. Το asus έχει καλύτερη κάμερα(δεν την πολυενδιαφέρει), 1000άρι δίκτυο(της είναι αδιάφορο/άχρηστο μη πω και άγνωστο :P ). Μιας και μιλάμε όμως για γυναίκα, ν'αναφέρω πως το asus κέρδισε πόντους λόγω design χεχε

Ο επεξεργαστης του Asus εχει μικροτερη καταναλωση κι οχι το αντιθετο. Ειναι u και oχι m.

• Like 1
Δημοσ.

Ο επεξεργαστης του asus εχει ουσιαστικα την μιση καταναλωση απ'αυτη του lenovo!

Απλα το lenovo εχει μεγαλυτερη μπαταρια γι'αυτο ισοσταθμιζει την διαφορα!

Για την αδελφή σου κανει και το lenovo των 300€,δε νομιζω να της χρειαστει κατι περισσότερο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...