ntinosterpsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εχω το εν λογο Laptop και θελω να βαλω εναν 2ο σκληρο. Εχω εναν 1Τ και οταν τον βαζω δεν ανοιγει το λαπτοπ,κολλαει εκει που λεει Dell. Τι πρεπει να κανω?
georgescreta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 To bios τον αναγνωρίζει? Είσαι σίγουρος ότι είναι λειτουργικός ο δίσκος? Τον δοκίμασες σε άλλο pc να σιγουρευτείς? Αν ναί, και λειτουργεί σωστά, φόρμαρέ τον πριν τον βάλεις στο λάπτοπ. Επίσης καλό θα ήταν να τον τσεκάρεις και με το hd sentinel.
ntinosterpsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 To bios τον αναγνωρίζει? Είσαι σίγουρος ότι είναι λειτουργικός ο δίσκος? Τον δοκίμασες σε άλλο pc να σιγουρευτείς? Αν ναί, και λειτουργεί σωστά, φόρμαρέ τον πριν τον βάλεις στο λάπτοπ. Επίσης καλό θα ήταν να τον τσεκάρεις και με το hd sentinel. Αυτο τον σκληρο τον ειχα στο παλιο μου λαπτοπ σαν 2ο και ηταν καινουργιος σχεδον αχρησημοποιητος. Στα BIOS δεν ξερω πως μπαινω στη τυχη το εκανα (πατουσα το F3)σε ενα βιντεο στο youtube ετσι εμπαινε ενας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα