Xorxhs! Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ποιο από τα 2 πληκτρολογια θα επιλέγατε με προτεραιοτητα το gaming? (ηδη ειμαι σε microsoft reclusa)
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δεν θα το σκεφτομουν ιδιαιτερα μεταξυ αυτων των επιλογων. +1 στο Storm Trigger απο εμενα. 1
johnnyman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 και εγω το trigger!το εχω και ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει!!
Zaknafein Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 +1 για το Trigger κι από εμένα, πρέπει να με πληρώσεις τώρα για να γυρίσω στο Sidewinder X6 που είχα πριν Είναι λίγο SOS να το δοκιμάσεις από κοντά (είχαν ένα ανοιχτό στο Κωτσόβολο απ'όπου πήρα το δικό μου) για να ακούσεις τον θόρυβο που κάνει (εμένα που φάνηκε νορμάλ, κάποιοι άλλοι το θεωρούν θορυβώδες). Επίσης για να νιώσεις από πρώτο χέρι το feedback των πλήκτρων και την αίσθηση πληκτρολόγησης γενικότερα.
qsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Είχα το Χ4, καλό, αλλά το άλλο κάποια σκαλιά πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα