revolver1990 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Hello,χρησιμοποιώ avast free ως antivirus,malwarebytes,superantispyware,adwcleaner για ότι άλλο προκύψει.Ποια άλλα προγράμματα θεωρείτε πως θα έπρεπε να έχω ως επιπρόσθετη ασφάλεια? Ευχαριστώ ps (Άνοιξα το θέμα γιατί τσίμπησα χθες κάτι malwares και θέλω να δω αν έχουν μείνει υπολείμματα or something)
kostas_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Έχεις όλα αυτά και πάλι "τσίμπησες" κάτι; 1
revolver1990 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Yep...και γω το ίδιο πίστευα....ότι έχω τσιμπήσει είναι από cracked προγράμματα...μετά στα scan τα βρίσκουν αλλά το θέμα είναι αν παρόλο το scan μένει κάτι....btw κατέβασα και το combofix.Seems cool.
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για traces απο malware πολύ καλό για scan και αφαίρεση τους είναι το Emsisoft Emergency Kit. 1
Destro.Malhunt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Το Combofix καλό είναι αν δεν το ξέρεις να μην το χρησιμοποιείς. Μπορεί να σου κάνει ζημιά στο σύστημα. +1 για το EEK που σου είπε ο thomasG4. 1
revolver1990 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για traces απο malware πολύ καλό για scan και αφαίρεση τους είναι το Emsisoft Emergency Kit. Τhanks..2η φορά που με συμβουλεύεις σωστά Βρήκα 15 απομεινάρια με το eek ενώ πιο πριν είχα τρέξει τα παραπάνω+combofix+ junkware removal tool
thomasG4 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τhanks..2η φορά που με συμβουλεύεις σωστά Βρήκα 15 απομεινάρια με το eek ενώ πιο πριν είχα τρέξει τα παραπάνω+combofix+ junkware removal tool Τίποτα φίλε μου Έχει δίκιο ο Destro.Malhunt. Το combofix καλό είναι να το χρησιμοποιούμε μόνο ως τελευταία λύση για malware που παραμένει, ενώ έχουμε σκανάρει πρώτα με Malwarebytes, SUPERAntiSpyware, EEK και Dr Web CureIt!. Μπορεί να σου καταστρέψει τα αρχεία συστήματος άμα κάτι δεν πάει καλά. Πάντα ως τελευταία λύση πρέπει να το βλέπουμε.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Τίποτα φίλε μου Έχει δίκιο ο Destro.Malhunt. Το combofix καλό είναι να το χρησιμοποιούμε μόνο ως τελευταία λύση για malware που παραμένει, ενώ έχουμε σκανάρει πρώτα με Malwarebytes, SUPERAntiSpyware, EEK και Dr Web CureIt!. Μπορεί να σου καταστρέψει τα αρχεία συστήματος άμα κάτι δεν πάει καλά. Πάντα ως τελευταία λύση πρέπει να το βλέπουμε. Ακριβώς, και μου έχει συμβεί παλιότερα. Με τόσα προγραμματάκια το μόνο που μένει είναι να προσέχεις λίγο τι κατεβάζεις. Δες και τον οδηγό της υπογραφής μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα