nick#18 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Εγω ενα ξερω... αμα σε ξερουν σε ψηφιζουν.. ποτε δε θυμαμαι να παρακαλεσα για να μπω 15μελες η 5μελες... επλα εβαζα και εγβαινα στην 1η 5αδα...οποτε ξεκινα τις καλημερες!
Kostasspil Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πες τους αυτο:<br> ύστερα ακούς μόλις είπανε... είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι.. ότι.. ότι.. όχι δεν θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε, κι εμείς ύστερα είπαμε εντάξει θέλουμ..εεε...δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν...εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά κι είπαμε να γα..γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο<br><br><br><br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 3
bilakos10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Είχαμε έναν καθυστερημένο που τον πρίζαμε να βάλει υποψηφιότητα για να σπάμε πλάκα... Μάλιστα ο συγκεκριμένος είχε βγάλει και "λόγο". Είχε πει "Ψηφίστε με για να έχετε καλή υγεία". Δεν είχε βγει στο 15μελές για 2 ψήφους νομίζω!
Panos.Powers Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Είναι χαζά πράγματα αυτά ρεεεε μην ασχολείσαι !!
Mozzie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ...I'm just going to leave this here... 1
Antwni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ... I'm just going to leave this here...
gavros10 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ... I'm just going to leave this here... Κρατα τον αυτον για να δουμε τι θα κανει σε 20+ χρονια
we_will_rise Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να συνδιάσεις Θωμά Μάντζιο, Ραπτόπουλο και Άντζελα Δημητρίου.. Αλλιώς δεν έχεις ελπίδα
*nenya* Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Θέλω να μου πείτε ένα καλό λόγο τον οποίο θα μπορούσα να βγάλω ώστε να βγω πρόεδρος στο 15μελές. Εχει κανείς κάποια ιδέα που θα τους έπειθε να με ψηφίσουν; Κάποτε είχα έναν συμμαθητή που έλεγε 'Ψηφίστε Μαντά γιατί ΠΡΕΠΕΙ.' Ε και βγήκε πρόεδρος στο 15μελές. Τόσο απλά.
George b Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να ξέρεις αρκετά άτομα για να βγεις πρόεδρος....εμείς ξέραμε πριν απο τις εκλογές ποιο θα ήταν το 15μελες....
Στεφανος123 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Για να μπει στο 15μελες καποιος δεν νομιζω οτι προσπαθησε ιδιαιτερα να αποκτησει καποιες εντυπωσεις.Απλα πρεπει να εισαι γνωστος στο σχολειο και κοινωνικος και να εισαι χωμενος σε πολλες παρεεσ.Μονο ετσι.
Silverage Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα δεν έχετε βγάλει 15μελες.Πάντα αρχές του μήνα βγάζαμε εμείς και στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Μόνο τα ρεμάλια βγαίνανε και αν υπήρχαν και άλλες θέσεις μερικοί που ήταν μέσα σε όλα και ξέραν πολύ κόσμο.
The_Colonel Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 βγες έξω με το A γκομενάκι του γυμνασίου και μετά παράτα το για μια άλλη μάθε που βγαίνουν οι περισσότεροι για ποτό και πήγαινε να ανοίξεις μπουκάλι εκείΤέλος πάρε τον λόγο από τον προηγούμενο σου και ας μην εχει τελειωσεi πες είμαι ο τάδε και θέλω να με ψηφίσετε για να γίνεις της πο**άνας (δυνατά και με χαμόγελο)και βγήκες. Υ.Γ:Φορα και μια μπλούζα κίτρινη με ένα τεράστιο φύλλο μαριχουάνας παντελόνι καφέ γκρι ανοιχτό και μαύρα παπούτσια
ZAKKWYLDE Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Εκτός απο ψήφους πρέπει να έχεις και τη κλίκα σου στο 15μελές. Εγώ είχα βγεί πρώτος σε σταυρούς αλλά μέσα στο 15μελές δεν πήρα ούτε ψήφο . Τα μυστικά ήταν πάντως 2. Με ψήφισε ΟΛΟ μου το τμήμα, άρα έχεις μια καλή βάση, και μετά καλοπιάνεις τα πιτσιρίκια . Οι κολλητοί στην επιτροπή επίσης βοήθησαν . Άρα δεν χρειάζεται να βγείς 1ος, απλά να βγείς μαζί με κλίκα και να σε βγάλουν αυτοί. Πάντως άσε το 15μελές και πάρε κανα παπί να ρίξεις κανα γκομενάκι.
kvnm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλές οι ιδέες σας παιδιά.... Θα κάνω ο,τι μπορώ. Μόλις θα γίνουν οι εκλογές θα σας ειδοποιήσω Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα