f1vettel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 γνωρίζω όλα τα παιδιά απλά λέμε μια καλημέρα. Τοτε ζητημα να σε ψηφισουν καμια 10αρια απο δαυτους. Α γυμνασιου εισαι?
Gtr34 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Θα πρέπει να βρεις τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τάξη σου και να προτείνεις λύσεις, εκεί θα πρέπει να επικεντρωθεί ο λόγος σου. Δες το σαν έκθεση , φτιάξε ένα πρόλογο οπού θα παρουσιάζεις τον εαυτό σου και τον τρόπο σκέψεις σου , κύριο θέμα ανάπτυξη των προβλημάτων και προτεινόμενες λύσεις , επίλογος μια μικρή περίληψη όλων των παραπάνω τονίζοντας την αποφασιστικότητα και ικανότητα σου .
Orpheas1992 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ο,τι και να κανεις αν δεν εχεις μηχανακι δεν βγαινεις. 14
Miracle Worker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Εμείς δεν είχαμε 15μελές στο γυμνάσιο, είχαμε; Να μου πεις δύο τμήματα είμασταν, οπότε δεν είχε νόημα έτσι κι αλλιώς. Στο λύκειο πάντως, το κλειδί ήταν να έχεις άτομο στην καταμέτρηση. Το μισό 15μελές έτσι βγήκε όταν ήμουνα 3η λυκείου και ασχολιώμουνα. Ο πρόεδρος, ο οποίος είχε τη δημοτικότητα του Μιχαλολιάκου, παρά λίγο να πάρει πιο πολλές ψήφους από το σύνολο των μαθητών. Μετά τραμπούκισε τα πιτσιρίκια που είχαν βγει στο 15μελές, έταξε και εξαρτήματα παπακίου σε κανά δυο άλλους και βγήκε με μία ψήφο. Τι να κάνωμεν, κάποιοι ήταν πολιτικοποιημένοι από μικροί. 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Τι να κάνωμεν, κάποιοι ήταν πολιτικοποιημένοι από μικροί. Γι'αυτο φτασαμεν εδω που φτασαμεν. :P
headbanger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ή εγώ γέρασα, η πρέπει να μπανάρουμε ότιδηποτε κάτω των 18 8
olympiakosgate7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κανεις παρεα με τις μισες γκομενες του σχολειου ?? Ανεβαζεις φωτογραφιες στο φβ με γκομενες ??? Εισαι μαγκας και αλητης και οτι γουσταρω κανω ??? Αν τα κανεις αυτα εισαι απο τωρα προεδρος. Αμα δεν τα κανεις ειναι δυσκολα τα πραγματα. 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Κανεις παρεα με τις μισες γκομενες του σχολειου ?? Ανεβαζεις φωτογραφιες στο φβ με γκομενες ??? Εισαι μαγκας και αλητης και οτι γουσταρω κανω ??? Αν τα εκανε ολα αυτα και ακομα περισσοτερα δεν θα ηταν προεδρος στο 15μελες θα ηταν ο Φερις Μπιουλερ. 2
REDODIN7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 ή εγώ γέρασα, η πρέπει να μπανάρουμε ότιδηποτε κάτω των 18 Συμφωνω θα παρακαλεσω μονο να κανουμε μια εξαιρεση για τον Αντωνη 2
slipknot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά ένα πιστικό λόγο θέλω, τίποτα παραπάνω. Μπορείτε να μου γράψετε ένα κείμενο 5-6 σειρών;;; Η χώρα διήρχετο μιαν κρίσην αναζήτουσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίον είχε εισέλθην ...από μακρού χρόνου η αδυναμία της συννενοήσεως μεταξύ των υπευθύνων παραγόντων της χώρας είχε περιαγάγει την χώραν εις αδιέξοδον. 1
REDODIN7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Βασικα το πιο απλο και εφικτο ειναι να τους πεις οτι αμα βγεις για ενα μηνα θα κανετε καταληψη.
nicoc89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 κοίτα δε είχα εμπειρία αλλα θα σε πω αυτά που θυμάμαι μηπως σε βοηθήσουνείχαμε πρόεδρο μια χοντρή με πατημένο μαλλί αντρικέ , σα λαδωμένος ποντικόςδε ξυριζόταν και έκανε το μάγκα και στους ποιο δυνατούς του σχολείου οταν μας έλεγαν τιποτα "δε πάτε εκδρομή " κ έτσι τους χονώταν στη μύτη και τσακωνόταν δια τας λόγας με καθηγητές το τελευταίο πρέπει να τους έκανε να την ψηφίζουν επειδή τσαμπουκαλευότανε κ θέλανε κάποιον π να χώνετε στας καθηγιτάς
kvnm Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα δεν είμαι τέτοιος τύπος..... Ένας καλός & σοβαρός λόγος είναι αυτό που θέλω. Υπ'όψην: Την ώρα που βγάζω τον λόγο είναι εκεί και ο γυμνασιάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα