Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα αυτο π ανεβαζω δεν εχει σχεση με τον 8320 αλλα με το 8150 γ δειτε μια προσεκτικά το βιντεο ...πρώτη φορά το βλέπω...αλήθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 FX και πάλι FX όλα τα παγκόσμια ρεκόρ με Amd γίνονται!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 ...πρώτη φορά το βλέπω...αλήθεια... εγω πιστευω αν έχεις όρεξη ,υπομονή κ μεράκι τα καταφέρνεις όλα εξου κ οι τύποι στο βίντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 εγω πιστευω αν έχεις όρεξη ,υπομονή κ μεράκι τα καταφέρνεις όλα εξου κ οι τύποι στο βίντεο Δεν ξέρω αν τρολλάρεις αλλά υπάρχουν κάποια facts τα οποία μάλλον δεν βλέπεις. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και έχουν τον εξοπλισμό και το υγρό άζωτο για να ψύξουν αυτά τα ρολόγια, κανένας απλός user δίχως τέτοιο εξοπλισμό δεν μπορεί να πιάσει τόσα πολλά ghz. Επίσης τα κομμάτια των επεξεργαστών είναι handpicked με το καλύτερο bining, κοινώς διαλεγμένα για να πιάνουν τα ψηλότερα δυνατά ρολόγια. Το μεράκι, η όρεξη και η υπομονή που λες από μόνα τους δεν πιάνουν τα 8.4 ghz, είναι αυτονόητο πως χρειάζονται και υλικοί παράγοντες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν τρολλάρεις αλλά υπάρχουν κάποια facts τα οποία μάλλον δεν βλέπεις. Οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες και έχουν τον εξοπλισμό και το υγρό άζωτο για να ψύξουν αυτά τα ρολόγια, κανένας απλός user δίχως τέτοιο εξοπλισμό δεν μπορεί να πιάσει τόσα πολλά ghz. Επίσης τα κομμάτια των επεξεργαστών είναι handpicked με το καλύτερο bining, κοινώς διαλεγμένα για να πιάνουν τα ψηλότερα δυνατά ρολόγια. Το μεράκι, η όρεξη και η υπομονή που λες από μόνα τους δεν πιάνουν τα 8.4 ghz, είναι αυτονόητο πως χρειάζονται και υλικοί παράγοντες. φυσικα δικιο εχεις !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν τρολλάρεις Αναρωτιέσαι ακόμα?..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ...πρώτη φορά το βλέπω...αλήθεια... Promotion Video είναι... Τελείως άχρηστο όποιος επεξεργαστής πηγαίνει τόσο ψηλά με LN2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
countass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Χώνομαι λίγο σφήνα,μια ερώτηση μόνο προς το παρόν,άμα είναι αργότερα θα ανοίξω δικό μου.Έχω την asrock 960 gc gs fx,ξέρω gtp αλλά αυτήν έχω τώρα.Υποστηρίζει επεξεργαστές μέχρι 95w.Ο 6300 είναι ακριβώς τόσο.1)Αν ανεβάσω τα volt θα πάει πάνω από 95 έτσι δεν είναι;με αποτέλεσμα η μητρική να έχει πρόβλημα. 2)Μπορώ να ανεβάσω μόνο το fsb λίγο και αν είναι σταθερό το σύστημα να μην πειράξω τα volt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Χώνομαι λίγο σφήνα,μια ερώτηση μόνο προς το παρόν,άμα είναι αργότερα θα ανοίξω δικό μου.Έχω την asrock 960 gc gs fx,ξέρω gtp αλλά αυτήν έχω τώρα.Υποστηρίζει επεξεργαστές μέχρι 95w.Ο 6300 είναι ακριβώς τόσο. 1)Αν ανεβάσω τα volt θα πάει πάνω από 95 έτσι δεν είναι;με αποτέλεσμα η μητρική να έχει πρόβλημα. 2)Μπορώ να ανεβάσω μόνο το fsb λίγο και αν είναι σταθερό το σύστημα να μην πειράξω τα volt? Ότι και να πειράξεις θα ανέβει η κατανάλωση. Με ο fsb πάει γραμμικά, με τα βολτ τετραγωνικά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 δοκιμασε για αρχη να τα κατεβασεις τα volt εαν θελεις να εχεις ησυχο το κεφαλι σου απο θεμα αξιοπιστιας. εαν το εχεις στο auto ποσο ρευμα δινει under load? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Χώνομαι λίγο σφήνα,μια ερώτηση μόνο προς το παρόν,άμα είναι αργότερα θα ανοίξω δικό μου.Έχω την asrock 960 gc gs fx,ξέρω gtp αλλά αυτήν έχω τώρα.Υποστηρίζει επεξεργαστές μέχρι 95w.Ο 6300 είναι ακριβώς τόσο. 1)Αν ανεβάσω τα volt θα πάει πάνω από 95 έτσι δεν είναι;με αποτέλεσμα η μητρική να έχει πρόβλημα. 2)Μπορώ να ανεβάσω μόνο το fsb λίγο και αν είναι σταθερό το σύστημα να μην πειράξω τα volt? Πολύ απλή μητρικούλα. Ξέρω 'γω; Αξίζει τον κόπο; Έχω καταφέρει σε παρόμοια μητρική 6300 στα 4.0GHz 24/7, αλλά μετά από λίγες μέρες το γύρισα Default γιατί φοβόμουν μην τα παίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Εγω παντως με επισης κακη μητρικη, (asrock 970 pro3 r2.0) και fx 6300 ΟΛΑ στοκ(δηλαδη τουρμπο και απμ), παρατηρησα μεχρι και 1.4v under load. Με κλειστο τουρμπο και απμ, ειδα μεχρι και 1.32v Με overclock δικο μου στα 4.1GHz 1.3125v και ολα τα energy savers off ημουν σταθερος για μια ωρα prime95. ΑΛΛΑ το max voltage που ειδα τοτε στα windows ηταν 1.28v!!! Τι να συμπερανω απο ολα αυτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Promotion Video είναι... Τελείως άχρηστο όποιος επεξεργαστής πηγαίνει τόσο ψηλά με LN2. Ξέρω το είχα δει όταν είχε πρωτοχτυπηθεί το ρεκόρ . Αλλά το ότι επαναφέρεται στο προσκήνιο κάτι που το ξέρουμε εδώ στο θέμα με αφήνει άφωνο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Αν δεις τι έχουν κάνει με 8370..... Εγώ όταν το είδα δεν το πίστευα και μετά προσπαθούμε και εμείς να παίξουμε!!!! Σου βγάζει ο άλλος 8+GHz με 1.2 ρεύμα και τέλος ;( 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Εγω παντως με επισης κακη μητρικη, (asrock 970 pro3 r2.0) και fx 6300 ΟΛΑ στοκ(δηλαδη τουρμπο και απμ), παρατηρησα μεχρι και 1.4v under load. Με κλειστο τουρμπο και απμ, ειδα μεχρι και 1.32v Με overclock δικο μου στα 4.1GHz 1.3125v και ολα τα energy savers off ημουν σταθερος για μια ωρα prime95. ΑΛΛΑ το max voltage που ειδα τοτε στα windows ηταν 1.28v!!! Τι να συμπερανω απο ολα αυτα; Καπως έτσι είμαι και εγώ με τον 8320 , απο μονη της σε default εδινε 1.40v οταν τουρμπιζε στα 4ghz , ενω ειμαι εδω και μια βδομαδα με κλειστο τουρμπο στα 4ghz @ 1.28v χωρις κανενα προβλημα , μαλλον ειναι πολυ "generic" οι default ρυθμισεις φτιαγμενες για το χειροτερο πιθανο κομματι + καποιο "buffer" . Απο την αλλη αφου ειναι σταθερός με αρκετα λιγοτερο ρευμα στα 4ghz (και μικροτερες θερμοκρασεις γενικα)τωρα με πρiζωνει να δω που μπορεί να φτασει , ομως η mobo μου ειναι επιοικως γτπ και την φοβάμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα