Προς το περιεχόμενο

8320 oc. Τι, πώς και γιατί?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το ξερω μαν δυστηχως...δεν εχω τιποτα τραγικο πιστευω αλλα αυτο για εσενα εμενα και τον καθενα που ασχολειται και δεν ειναι κονσολακιας,μου την σπαει...

μητρικη εχω αλλαξει,τροφοδοτικο εχω αλλαξει,μνημη εχω προσθεσει,σκληρο εχω προσθεσει και εχω αυτο το θεμα τι σκατα δεν με θελει απλα..

τωρα εβγαλα τα 2 dimm που ειναι οι παλιες οι μνημες και δοκιμαζω κανενα παιχνιδι να δω τι και πως...

τελικα αποτι φαινεται ειναι οι μνημες παιδια...

ισως σαν κωδικοι ειναι διαφορετικοι και στα ρευματα βεβαια...εβγαλα τα 2 dimm των 2gb και δεν εχω αυτα τα κολληματα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι φιλε τιποτα απο αυτα..δεν τρεχει τπτ...εγω λεω το αλλο...μηπως φταιει οτι εχω 4 στικ ραμς? δλδ ολα τα σλοτ ειναι γεματα;

εχω 2x2gb και 2x4gb και ειναι υπετιο αυτο;

Και εγώ 4x4GB έχω. Κανένα πρόβλημα.

τι να πω μαν εμενα ειναι ιδια μαρκα αλλα διαφορετικα ρευματα και μοντελα και ισως να ταν αυτο..και διαφορετικα versios..παντως πηρα 2 ντιμ συνολο 16gb  vegeance καπως ετσι της corsair και φσινονταο ολα κομπλε

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα,ερωτηση εχω win 10 το power managment το εχω στο balanced..

γινεται με καποιον τροπο να κανω τα cores να μην ειναι parked? parked δεν ειναι μονο αν το βαλω στο high perfomance με την διαφορα ομως οτι μετα ειναι παντα στο 100% utillization

εγω δλδ θελω ναναι ολοι οι cores unparked και 0% utilization αν δεν χρησιμοποιουνται

100% utilization;

Μήπως έχεις κάποιον ιο και γι' αυτό δεν μπορείς να παίξεις σωστά LoL;

οχι γτ 100% ειναι καρφωμενο μονο οταν επιλεγω το high perfomance απο το power managment..

δοκιμασε και εσυ να επιλεξεις high perfomance να δεις πως θαναι 100% utilization..

και κατι αλλο αν το βαλεις στο balanced και δεν κανεις κατι,υπαρχουν cores οι οποιοι ειναι parked...εγω αυτο θελω να κανω...unparked τα cores χωρις ομως ναναι 100% utilization...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπα κι εγώ να επαναφέρω το "χειμερινό" προφίλ ([email protected]) χτες (στα [email protected] το "θερινό") και αφού διάλεξα το σωσμένο προφίλ...άλλα αντί άλλων!

Μέχρι 1.46V έφτασε (αδιανόητο για τα 2+χρόνια που τον έχω εκεί πάνω) και γενικά αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Αυτά, σε 8320-SaberR2.

Τυχαία τώρα κοίταξα στο site της, οπότε είδα ότι μετά από 27(!!!) μήνες έβγαλε νέο BIOS.

Θα το περάσω, να καθαρίσουν και οι ρυθμίσεις και θα δω αν θα το επαναφέρω μετά ή όχι.

Για όποιον ενδιαφέρεται: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM3+/SABERTOOTH_990FX_R2.0/SABERTOOTH-990FX-R20-ASUS-2901.zip

Βάζω εδώ το "νέο", αφού είμαστε αρκετοί με τη συγκεκριμένη μητρική.

Αν δημιουργεί θέμα με τον TS, να σβήσει παρακαλώ.

εδιτ:

Το πέρασα, αν και με τρόμαξε λίγο.

Ενώ ολοκληρώθηκε η διαδικασία κανονικά, στην αυτόματη επανεκκίνηση κόλλησε.

Το έσβησα από το pwrbttn και πήρε κανονικά αμέσως μετά.

Βέβαια, το είχε βιάσει το σύστημα, αφού είχε σβήσει ακόμα και τα αποθηκευμένα προφίλ!

Μικρό το κακό, είχα κρατήσει screenshots, οπότε όλα επανήλθαν (ίσως και καλύτερα, έτσι).

Επεξ/σία από Πέτρος
  • Like 1

Είπα κι εγώ να επαναφέρω το "χειμερινό" προφίλ ([email protected]) χτες (στα [email protected] το "θερινό") και αφού διάλεξα το σωσμένο προφίλ...άλλα αντί άλλων!

Μέχρι 1.46V έφτασε (αδιανόητο για τα 2+χρόνια που τον έχω εκεί πάνω) και γενικά αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά.

Αυτά, σε 8320-SaberR2.

Τυχαία τώρα κοίταξα στο site της, οπότε είδα ότι μετά από 27(!!!) μήνες έβγαλε νέο BIOS.

Θα το περάσω, να καθαρίσουν και οι ρυθμίσεις και θα δω αν θα το επαναφέρω μετά ή όχι.

Για όποιον ενδιαφέρεται: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM3+/SABERTOOTH_990FX_R2.0/SABERTOOTH-990FX-R20-ASUS-2901.zip

εδιτ:

Βέβαια, το είχε βιάσει το σύστημα, αφού είχε σβήσει ακόμα και τα αποθηκευμένα προφίλ!

Μικρό το κακό, είχα κρατήσει screenshots, οπότε όλα επανήλθαν (ίσως και καλύτερα, έτσι).

Κανένα πρόβλημα Πετρο . Ότι βοηθάει γενικά είναι και θεμιτό.
  • Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...

φιλε μου STORM1978 αν ψάχνεις ψυκτρα θα σ ελεγα να δεις την coolermaster 212x  ιδαλος μπορεις να κοιτάξεις την cryorig h7 αυτά από εμενα !!

φιλε μου STORM1978 αν ψάχνεις ψυκτρα θα σ ελεγα να δεις την coolermaster 212x  ιδαλος μπορεις να κοιτάξεις την cryorig h7 αυτά από εμενα !!

Είδες πουθενά να ψάχνει ψύκτρα?  :ph34r:

Γιατί εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο. Έχει την seidon 240 εξάλλου.

• Like 2

Αυτά, σε 8320-SaberR2.

εδιτ:

Πέτρο πως πέρασες το bios??Με usb eee

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...