Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η h100i δεν μασάει και η μητρική σου είναι πάρα πολύ καλή, κοίτα απλώς να κάνει καλή επαφή με τον επεξεργαστή, έχει συμβεί αρκετές φορές οι h100i να μην πατάνε σωστά. Αφού κλείσεις turbo και apm, ενεργοποιείς το hpc και αφήνεις ανοιχτό το cnq και το c6. Βάλε για αρχή 1.5v και πολλαπλασιαστή στο 23,5 για τα 4.7 ghz, το base frequency άστο 200 mhz. Τρέξε καμια ώρα prime95 blend για σταθερότητα και πες μας αποτέλεσμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Έγινε μόλις μπορέσω το κάνω και σας ενημερώνω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Η μητρική πάντως όντως δεν μασάει πολύ καλές θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Να ξέρεις έχουν ένα θέμα οι fx με τον αισθητήρα θερμοκρασίας, αν στην πραγματικότητα ο επεξεργαστής δεν ξεπεράσει τους 40 βαθμούς κελσίου ο αισθητήρας δείχνει οτινάναι και πολλές φορές δείχνει σε idle 10 βαθμούς κελσίου, κάτι που είναι εντελώς άκυρο, μιας και δεν γίνεται η θερμοκρασία ενός τμήματος του hardware να είναι χαμηλότερη από την θερμοκρασία περιβάλλοντος, εκτός αν βέβαια έχει για ψύξη tec ή freon ή υγρό άζωτο πχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ναι γνωρίζω γι αυτό το πρόβλημα, υπάρχει απο τους phenom Λοιπόν προσπάθησα όσο μπορούσα μάλλον έχω πέσει σε κακκό τσιπάκι μιας και θέλει πολύ ρεύμα για να ανέβει. Εν πάση περιπτώσει ακόμα και έτσι το ευχαριστήθηκα (oc blue screens freeze ) και έβγαλε τα λεφτά του μιας και με έμαθε να ψάxνομαι καθώς και κάποια βασικά πράγματα για το oc στους amd! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Αν κρίνω από το 1.120v idle είσαι κοντά 1.5 σε load ; Με το μάτι το υπολόγισα χοντρικά, δεν ξέρω αν έπεσα μέσα, για αυτό ρωτάω . Αχ αυτή η μπουλντόζα, 3.80 στο r11.5 βγάζει εμένα στα 4,5 ο apu , αλλά τουλάχιστον πειραματίστηκες με νούμερα σε fx και αυτό μετράει. Σε σχέση με oc σε intel στους amd πρέπει να πειράξεις αρκετά πραγματάκια για να σταθεροποιήσεις ένα oc και όλο αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον, δυστυχώς όσο πιο απλό γίνεται το oc τόσο πιο βαρετό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Να ξέρεις έχουν ένα θέμα οι fx με τον αισθητήρα θερμοκρασίας, αν στην πραγματικότητα ο επεξεργαστής δεν ξεπεράσει τους 40 βαθμούς κελσίου ο αισθητήρας δείχνει οτινάναι και πολλές φορές δείχνει σε idle 10 βαθμούς κελσίου, κάτι που είναι εντελώς άκυρο, μιας και δεν γίνεται η θερμοκρασία ενός τμήματος του hardware να είναι χαμηλότερη από την θερμοκρασία περιβάλλοντος, εκτός αν βέβαια έχει για ψύξη tec ή freon ή υγρό άζωτο πχ. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν αναμεσά μας και δεν μπορούν να καταλάβουν το παραπάνω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afterhours Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδια εγω τον δικο μου τον 8320 τον εχω ξεχασει στα 3.7ghz σταθερα χωρις τουρμπο Εχω την mobo Asus Μ5Α97 2.0 ....ειχα διαβασει οτι τα κυκλωματα της δεν σηκωνουν πανω απο 4.2ghz (heatpipes VRMs κλπ) Εχει κανεις ιδια μομπο να μας πει αποτελεσματα ;; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2016 από afterhours Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν αναμεσά μας και δεν μπορούν να καταλάβουν το παραπάνω. Και να πεις ότι είναι και κάτι σύνθετο, απλά δεν είναι, φυσική δημοτικού είναι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Και να πεις ότι είναι και κάτι σύνθετο, απλά δεν είναι, φυσική δημοτικού είναι . Είσαι ωραίος multi!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 με ποιο προγραμμα να βλεπω την συχνοτητα του cpu? αλλα θελω να την καταγραφει κιολας για να βλεπω αν εχει throttling η οχι.. και στο prime95 ποιες επιλογες θετω για το τεσταρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc749115.aspx Τώρα σε θυμήθηκα. Ακόμα προβλήματα με throttling έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 με ποιο προγραμμα να βλεπω την συχνοτητα του cpu? αλλα θελω να την καταγραφει κιολας για να βλεπω αν εχει throttling η οχι.. και στο prime95 ποιες επιλογες θετω για το τεσταρισμα; hwinfo 64 κραταει τα παντα και σε real time και επισης εχει μεσα και ενδειξη throttle ποσο τις % παει ο καθε πυρηνας/thread ξεκινα με το 2 και αν θες και μνημες το 3 λεει παντως καθε επιλογη τι σου δινει επισης εκει κατω βαζεις ποσα core /threads θες να τρεχει καθε φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 @Scatman ολα τα εχω default γτ ναχω το κεφαλι μου ησυχο...και δεν εχω ασχοληθει απο τοτε για να δω αν συνεχιζει...και δεν ξερω αν αυτο το 1000mhz - ηταν throttling μιας και μου το εκανε μια φορα τις τοσες σε prime.. @ultraex2003 σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 default? Εννοείς τρέχεις σε στοκ συχνότητα; Αμαρτία είναι, η μητρική ειναι καλή για πείραγμα. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να σου πω τις ρυθμίσεις που έχω εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 ναι ολα στοκ ρευματα-συχνοτητες τκλπ...το ξερω πως ειναι αμαρτια γτ για αυτον τον λογο πηρα την μητρικη για να κανω ο.c. απλα με αυτα που συναντησα ξενερωσα... φυσικα και θα ηθελα αν μπορεις να μου πεις ρυθμισεις..εγω στοχευω στα 4.2ghz και θαμαι ικανοποιημενος... αυτην την στιγμη τον πηγα στα 4.2 με 1.3v και Cpu LLC : HighNB LLC : HighCpu current cap : 130%Dram: 130%Cpu Multiplier : 21xBus Speed: 200mhzHt link : 2400 NB Freq : 2200Cool&Quiet : DisableC1E : DisableSVM : DisableCore C6 State : DisableHPC mode : EnableCpu Cpectrum : DisableVcore :1.3V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα