STORM1978 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 http://i.imgur.com/Cry8vZJ.png πιστευω ειμαι πολυ καλα ετσι ; χωρις throttling σωστα; prime με large fft βεβαια το hw monitor δειχνει σαν minimum αλλη συχνοτητα εναντι του hwinfo και δεν ξερω τελικα τι γινεται χΔ βεβαια η αποκλιση αυτων των 2 ειναι στα 20mhz αλλα δεν νομιζω ναναι θεμα την στιγμη που δεν υπαρχει throttling (?) @STORM1978 εσυ στο cpuz που εχεις το λινκ γτ δν εχεις uncore? :/ Παλιό CPU-Z 1.68 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 αφου εχουμε τελειωσει με το κλοκαρισμα και ειμαστε μια χαρα,τι ακριβως κλεινουμε μετα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Αφήνεις απλά ανοιχτά τα power saving features και είσαι gg . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 παιδια έχω θέμα..όπως έχετε δεινειμαι ο.c. με κλειστά power savings..ενώ στο πριμε είμαι κομπλε γ 9 ώρες έπαιξαν το tge division και είδα τν cpu απτά 4.3ghz πήγε στα 3.7 :/ θερμοκρασίες στο παιχνίδι δεν άγγιξε καν τους 50βαθμους... καμία ιδέα? αν δεν βγακω άκρη γ να γυρισω όλα στοκ αρκεί με τα ,load default ή να κανω αυτό με το jumperακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Είπαμε, μάλλον είναι το τροφοδοτικό. Αν σε στοκ δεν έχεις θέμα είναι το τροφοδοτικό, κάτι δεν πάει καλά και απλώς δεν επαρκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 ωραία κ γ να κανω ρεσετ? από βίος ή τζαμπερ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Κάντα από jumper ένα clear cmos. Μόλις κάνεις το clear κλείσε το turbo core και ρύθμισε τις μνήμες σου με xmp στα 1600 (αφού ανοίξεις το d.o.c.p mode σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις το xmp) και είσαι οκ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να δω πόσο μακρυά θα πάει ή βαλίτσα Αν είχες κλειστά τα power saves και high performance στα Windows δεν θα πήγαινε 3700. Ούτε πιστεύω ότι πήγαν όλοι μαζί οι πυρήνες στα 3700. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να δω πόσο μακρυά θα πάει ή βαλίτσα Αν είχες κλειστά τα power saves και high performance στα Windows δεν θα πήγαινε 3700. Ούτε πιστεύω ότι πήγαν όλοι μαζί οι πυρήνες στα 3700. 100% σίγουρο πως τον κόβει το τροφοδοτικό εξού και τα drops ακόμη και με κλειστά power saving. Διαφορετικά αν και με άλλο τροφοδοτικό έχει τα ίδια, τότε μάλλον του έκατσε προβληματική μητρική με πρόβλημα στα vrm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 δεν ξερω αν πηγαν την ιδια στιγμη ολοι οι πυρηνες στα 3.7 το θεμα ειναι οτι οντως ολοι πηγαν στα 3.7 στο power options των windows το εχω στο high perfomance.. θερμοκρασιες τα vrm δεν πιανουν καν τους 65C. μπορει και cpu socket 50C και vrm με 40C να μου ριξει το bus speed,ht clock και nb clock.. ισως οντως ειναι το τροφοδοτικο γτ με τις θερμοκρασιες δεν εξηγειται,δεν αγγιζω καν τις επιτρεπομενες θερμοκρασιες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον τροφοδοτικό είναι, δοκίμασε αν έχει κάποιος φίλος σου επώνυμο τροφοδοτικό να δεις πως πάει στο μηχάνημά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Σου έχει πει εδώ κι αρκετά ποστς ο Multi, να δοκιμάσεις νέο τροφοδοτικό αλλά βολεύτηκες με αυτό που ήθελες να συμβαίνει. Σε πρώτη φάση, αν έχεις κάποιον σταθεροποιητή τάσης δοκίμασέ τον. Αν δεν έχεις κάποιον, καλό είναι να υπάρχει γενικά στο σπίτι σου. Αν συνεχιστεί κ πάλι το φαινόμενο, καταλήγουμε στη δική μου πρόβλεψη υπαιτιότητας, τη μητρική. Εκεί είχα ποντάρει εξαρχής. Μην κολλάς στην αλλαγή, εμένα έτσι κι αλλιώς δε με ξεπερνάς. Βρίσκομαι στην περήφανη 3η συνεχή απόπειρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 παιδια έχω θέμα..όπως έχετε δεινειμαι ο.c. με κλειστά power savings..ενώ στο πριμε είμαι κομπλε γ 9 ώρες έπαιξαν το tge division και είδα τν cpu απτά 4.3ghz πήγε στα 3.7 :/ θερμοκρασίες στο παιχνίδι δεν άγγιξε καν τους 50βαθμους... καμία ιδέα? αν δεν βγακω άκρη γ να γυρισω όλα στοκ αρκεί με τα ,load default ή να κανω αυτό με το jumperακι? Πέρα από το. Prime,linx,occt τρέξε και 3dmark vantage ώστε να δεις την σταθερότητα του northbridge. Καμία φορά σου πετά από εκεί αστάθεια το σύστημα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 για ποση ωρα; και πρεπει να βαλω καποιες συγκεκριμενες ρυθμισεις; και αν ειναι απο το northbridge σημαινει θεμα με την μητρικη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλησπερα Εχω ενα 8320 στα χερια μου και προσπαθω να τον ανεβασω.Μητρικη μια Gigibyte 970a-ud3p. Με ρευμα 1,35v εχω καταφερει να το παω μεχρι 4,2Ghz.Εχω ομως ενα προβλημα: Ας πουμε τον βαζω στα 4,2 οπως ειπα παραπανω.Ποσταρει κανονικα,ολα τα μετροπρογραμματα τον διαβαζουν κανονικα(4,2 Ghz και οι οκτω πυρηνες).Στρεσαρω με Prime95 για καμποση ωρα,απλη χρηση,παιχνιδι ολα κομπλε. Κανω επανεκινηση και 90% δεν ποσταρει,δεν κανει τιποτα.Αναγκαστικα κλεινω το τροφοδοτικο και,ή μπορει να κανει το ιδιο(να μην ποσταρει) ή να ποσταρει κανονικα παλι στα 4,2(bios).Το προβλημα ειναι οτι εαν μπει windows ολα τα μετροπρογραμματα πλεον διαβαζουν τους 2 απο τους 8 πυρηνες στα 4,2 και τους υπολοιπους στα 1,4Ghz!!!!Και οταν στρεσαρω ενω το amd overdrive λεει 100% σε ολους τους πυρηνες(παντα οι 2 στα 4,2 και οι 6 στα 1,4Ghz) των windows λεει 50%.Συγκεκριμενα κατοσταριζουν οι 2 που δουλευουν στα 4,2 και οι υπολοιποι 6 στο 50%. Η λυση ειναι να το ριξω πχ στα 4Ghz.Μετα ειναι κομπλε,αλλα εαν κανω επανεκινηση κανει τα ιδια.Το μονο που εχω δοκιμασει ειναι με παραπανω ρευμα στο cpu αλλα κανει το ιδιο.. Δεν ξερω πραγματικα γιατι το κανει αυτο.Καποια εξτρα ρυθμιση να τσεκαρω;Παρακατω οι φωτο απο το bios της μητρικης να μου πειτε τι να αλλαξω. 160402140348.BMP 160402140404.BMP 160402140414.BMP 160402140418.BMP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα