Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι throttling, το uncore είναι η idle συχνότητα, δες και ένα δικό μου validation (σε idle 1.8 μου πάει) : http://valid.x86.fr/ptk436 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παιδάκια, σας παρακαλώ.... Άκυρο Link/mk07e2 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Allday που είσαι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Allday που είσαι . Με 8320 ο allday μπα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι throttling, το uncore είναι η idle συχνότητα, δες και ένα δικό μου validation (σε idle 1.8 μου πάει) : http://valid.x86.fr/ptk436 αα εντάξει..αρχίζω να πιστεύω πως δν έχω throttling μιας και ββλέπω σε πολλούς ναχουν αυξομείωση 30mhz -100mhz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μα σε idle λογικό είναι να υπάρχει αυξομείωση, είναι για εξοικονόμηση ενέργειας που γίνεται από το feature cool and quiet, ρίχνει ρεύμα και συχνότητα εκεί που δεν χρειάζεται. Και σε load υπάρχει το ενδεχόμενο αυξομείωσης, ανάλογα και με το φορτίο χρησιμοποιείται και ανάλογη ισχύς, με ανάλογη συχνότητα και ρεύμα, δεν έχουν όλες οι εφαρμογές τις ίδιες απαιτήσεις και είναι λογικό ο επεξεργαστής να κάνει σκαμπανεβάσματα σε μη απαιτητικό φορτίο. Μόνο αν δουλεύει 100% δεν θα κάνει σκαμπανεβάσματα, αν εκεί κάνει τότε παίζει throttling. Πάντως μην μπερδεύεσαι, οι αυξομειώσεις σε idle και χαμηλό-μεσαίο φορτίο είναι φυσιολογικές λόγω των states που είναι ορισμένα στον επεξεργαστή, πχ 1.9 ghz με 0.9v και μετά 2.5 με 1.1v και ούτω καθεξής ανεβαίνει η κατεβαίνει. Αυτά αν έχεις ανοιχτό το cnq, αν το κλείσεις θα έχεις καρφωτά ρολόγια, αλλά δεν αξίζει, μιας και διαφορά στην απόδοση δεν θα δεις, είναι απλό, το cnq δουλεύει σωστά και χωρίς αρρυθμίες, σε παλαιότερους amd ίσως να έκανε throttling, αλλά στους fx δεν κάνει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 σε μένα όλα κλειστά είναι και σε φουλ λοαντ έχω τν αυξομείωση 30 mhz κ σπάνια 100mhz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 σε μένα όλα κλειστά είναι και σε φουλ λοαντ έχω τν αυξομείωση 30 mhz κ σπάνια 100mhz Μιας και ρωταγες αν το κανει και σε αλλους, σε full load εμενα παιζει απο 5016 μεχρι 4985 μολις το δοκιμασα. Αυτα με asus maximus formula. Οποτε το 30 που βλεπεις το βλεπω φυσιολογικο για τα 100 που σου κανει σπανια δεν ξερω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 αα μπραβο τα 100 μια φορά τοδα ίσως γτ δν είχα ρυθμίσει σωστά! οπότε είμαι gg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχαχαχαχαχ αν και 8370 τα 5.6 ghz δεν τα βλέπεις εύκολα.Αν δεν μου τύχαινε μια στραβή θα είχα έναν 8320 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 αφου δουμε οτι ειναι σταθερο ο cpu,μετα πρεπει να επαναφερουμε κατι; και για ποιον λογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Τα CnQ κτλ. Για να μην ζορίζεις 24/7 τον επεξεργαστή και την μητρική με πχ 5ghz και 1.5v ενώ χαζεύεις το desktop. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 c&q,c6,c1,apm enable και disable το hpc? και αυτά περί cpu llc παραμένουν επιταγμένα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 http://i.imgur.com/Cry8vZJ.png πιστευω ειμαι πολυ καλα ετσι ; χωρις throttling σωστα; prime με large fft βεβαια το hw monitor δειχνει σαν minimum αλλη συχνοτητα εναντι του hwinfo και δεν ξερω τελικα τι γινεται χΔ βεβαια η αποκλιση αυτων των 2 ειναι στα 20mhz αλλα δεν νομιζω ναναι θεμα την στιγμη που δεν υπαρχει throttling (?) @STORM1978 εσυ στο cpuz που εχεις το λινκ γτ δν εχεις uncore? :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 λοπον κατεβασα την ταση χαμηλοτερα καθως και το llc ..τα αποτελεσματα φαινονται stable.. Cpu LLC : UltraNB LLC : HighCpu current cap : 130%Dram: 130%Cpu Multiplier : 20xBus Speed: 200mhzHt link : 2400 NB Freq : 2200Cool&Quiet : DisableC1E : DisableSVM : DisableCore C6 State : DisableHPC mode : EnableCpu Cpectrum : DisableVcore :1.3V απο θερμοκρασιες ετρεξα 40 λεπτα prime95 με small fft για να πρεσαρει οσο γινεται θερμοκρασια και εχουμε και λεμε 59βαθμους cpu temp,51cpu package,vcore1 61βαθμους,vcore2 ~54βαθμους (ολα ειναι τα max..) σε συγκριση με 25λεπτο ιδιο πριμε αλλα με 1.32v και llc ultra high/auto ht+nb οπου επιασα cpu temp 67,cpu packages 60,vcore1 68,vcore2 60 πιστευω ειναι μεγαλη διαφορα προτεινετε να κανω και large fft? και αν ναι ποση ωρα? κανενα 7ωρο; αν παει και εκει κομπλε να δοκιμασω με ιδιο ρευμα τα 4.5ghz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα