Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 πφφ το καλο ειναι οτι εχω 5 χρονια εγγυηση για την mobo... το κακο ειναι οτι δν θελω παλι να μπλεξω με πηγαινε-ελα για μητρικη κτλπ.. ελπιζω να ναι το psu...ταμα κανω βασικα ! σε ξενα sites αναφερουν πως αν ειναι το τροφοδοτικο συνηθως στελνει μικροτερη ταση η μεγαλυτερη απο αυτην που αναγραφει... δεν ξερω αν ειναι κανονας αυτος... ωστοσο εχω πατησει στο google για αυξομειωση των 100mhz ας πουμε και παιζει να μαι ο μοναδικος που εχω τετοια μικρη αυξομειωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 πφφ το καλο ειναι οτι εχω 5 χρονια εγγυηση για την mobo... το κακο ειναι οτι δν θελω παλι να μπλεξω με πηγαινε-ελα για μητρικη κτλπ.. ελπιζω να ναι το psu...ταμα κανω βασικα ! σε ξενα sites αναφερουν πως αν ειναι το τροφοδοτικο συνηθως στελνει μικροτερη ταση η μεγαλυτερη απο αυτην που αναγραφει... δεν ξερω αν ειναι κανονας αυτος... ωστοσο εχω πατησει στο google για αυξομειωση των 100mhz ας πουμε και παιζει να μαι ο μοναδικος που εχω τετοια μικρη αυξομειωση Εγώ προσωπικά θεωρώ παιξίματα στις συχνότητες φυσιολογικές. Φυσικά 100mhz είναι πολλά αλλά μέχρι 40 είναι αναμενόμενα. Το να δεις κολήματα στα παιχνίδια αν έπεσε στα 4.3 απο 4.4 το θεωρώ αδύνατο. Έχασε 1 fps σε κάτι μη σταθερό, και το κατάλαβες? Ψυχολογικό είναι. Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ προσωπικά θεωρώ παιξίματα στις συχνότητες φυσιολογικές. Φυσικά 100mhz είναι πολλά αλλά μέχρι 40 είναι αναμενόμενα. Το να δεις κολήματα στα παιχνίδια αν έπεσε στα 4.3 απο 4.4 το θεωρώ αδύνατο. Έχασε 1 fps σε κάτι μη σταθερό, και το κατάλαβες? Ψυχολογικό είναι. Δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό πάντως. δεν ειναι χασιμου 1νος fps..ειπαμε... σε βαρυ παιχνιδι πως σου φαινεται τα 10 fps? στο λολ πως σου φαινεται τα 100 fps ~ ? πραγματικα θελω βιντεο απο τα παιδια που εχουν κλοκαρει τον cpu τους να δω οτι ειναι σταθερος εστω για 10 λεπτα..χωρις αυξομειωση... οταν καταφερω παντως να παρω τροφοδοτικο θα το δοκιμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 αν και άλλαξα Motherboard αυτό θέλει ψάξιμο.. ακόμα και εγώ προσπαθώ ακόμα να το βρω εαν δεις και σε έμενα η cpu παίζει 100mhz βεβαία στην προηγούμενη motherboard πήγαινε 1000mhz και είχε throtting (η γαμάτη 990xa gigabyte!!!) στην αρχή είχα με το voltage στην cpu έπαιζαν σε 2 τάσεις αλλα κατάφερα και το έκανα σταθερό στα 1,476. τέλος δεν μπορώ να ειμαι σίγουρος αλλα μιας και αναφεραν για τροφοδοτικο μήπως και φταιει εγω εχω αυτο http://www.skroutz.gr/s/2746872/Corsair-Builder-Series-CX750M-80Plus-Bronze.html να τονίσω οτι δεν το κάνω θέμα γιατι παίζει στα 100mhz πανω κατω αλλα γιατι να μην ειναι σταθερό? θα ξανά δοκιμάσω σε χαμηλότερες ταχύτητες να δω αν το κάνει γιατί δεν θυμάμαι. motherboard εχω asus crosshair v formula z 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 εβαλα στοκ ψυκτρα τα ιδια...στα 3.7 με 1.3v με θερμοκρασιες ομως cpu packages εφτασε μεχρι 85 cpu temperature μεχρι 69 σε λιγοτερο απο 1 λεπτο στο prime.... η συχνοτητα απο 3738 επεσε στα 3712 οπου ηταν το πιο σταθερο και μετα πηγε στα 3685... παλι τα ιδια μηπως ειναι τελικα ο cpu? :/ δεν μου αρεσουν καθολου οι θερμοκρασιες σου προσωπικα και ας ειναι με prime λιγοτερο απο 1 λεπτο.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν μου αρεσουν καθολου οι θερμοκρασιες σου προσωπικα και ας ειναι με prime λιγοτερο απο 1 λεπτο.... μα με στοκ.ψυκτρα ήταν και με πάστα λίγων λεπτών που δεν θα είχε προλάβει καν να στρώσει.. Υ.Γ. λες να φταιει και η παστα? παιζει να τν εχω 2-3 χρονια @Tailix 41 βαθμούς με 4.1v @4.6ghz πως έχεις καταφέρει τόσο χαμηλό βαθμό? εγώ εκτός της παστας π ανέφερα τους ανεμηστηρες κ τους 2 της ψυτρας τους έχω βάλει να φυσανε προς την ίδια φορά δλδ προς τα έξω και οι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειναι χασιμου 1νος fps..ειπαμε... σε βαρυ παιχνιδι πως σου φαινεται τα 10 fps? στο λολ πως σου φαινεται τα 100 fps ~ ? πραγματικα θελω βιντεο απο τα παιδια που εχουν κλοκαρει τον cpu τους να δω οτι ειναι σταθερος εστω για 10 λεπτα..χωρις αυξομειωση... οταν καταφερω παντως να παρω τροφοδοτικο θα το δοκιμασω Αν πάρεις την απλή αναλογική αν για 100mhz έχασες 100fps, στα clocks που είσαι θα έπρεπε να έχεις ~4300 fps, αφού δεν σε περιορίζει η κάρτα (αν σε περιόριζε δεν θα είχε διαφορά με τον επεξεργαστή). Είναι είτε στο κεφάλι σου, είτε έχεις κανονικό throttle για να πέφτει τόσα fps. Δυστυχώς δεν έχω FX να σε βοηθήσω αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 μα με στοκ.ψυκτρα ήταν και με πάστα λίγων λεπτών που δεν θα είχε προλάβει καν να στρώσει.. Υ.Γ. λες να φταιει και η παστα? παιζει να τν εχω 2-3 χρονια @Tailix 41 βαθμούς με 4.1v @4.6ghz πως έχεις καταφέρει τόσο χαμηλό βαθμό? εγώ εκτός της παστας π ανέφερα τους ανεμηστηρες κ τους 2 της ψυτρας τους έχω βάλει να φυσανε προς την ίδια φορά δλδ προς τα έξω και οι 2 @Tzini_Gr 46c βαθμούς έχει η cpu όταν τρέχω το Prime95. έχω την υδρόψυξη nepton 140xl και μιας και ειχα extra ανεμιστηρακια ενα μικρο το εχω βάλει στην πίσω μεριά της μητρικής και ενα να φυσάει στην Motherboard και τα αλλα να ρουφάνε βοηθάει και το κουτι σε αυτο *Phanteks Enthoo Luxe full tower* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Σε κάτι τέτοια θέματα πραγματικά είναι να βαράς το κεφάλι σου, τα έχεις τσεκάρει όλα και δεν βγάζεις άκρη, αδιέξοδο . Τα ίδια είχα πάθει με την παλιά asus που είχα για fm2 socket, την έστειλα από κει που ήρθε και πήγα στην mobo της υπογραφής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 @Talixx μαλιστα...φαντασου και εγω εχω βαλει ενα φανακι πισω στην mobo να βαρα το σοκετ αερας... εχω και εγω εναν ανεμηστηρα πανω που να βγαζει αερα,εναν κατω που να βαζει μεσα αερα και εβαλα και εναν στο πλαινο του κουτιου να βαζει και αυτος αερας....και ειναι και ο στοκ του κουτιου απο μπροστα που και αυτος βαζει αερα μεσα... @Mult1C0r3Cpu το κεφαλι δν ειναι να βαρας αλλα τα εξαρτηματα και την τεχνολογια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 mehehe σας εχω ολους http://valid.x86.fr/7wtb47 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 mehehe σας εχω ολους http://valid.x86.fr/7wtb47 Ωραίο clock, αλλά λάθος θέμα, η ενότητα των benchmarks είναι το σωστό θέμα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν ανεβασα benchmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 δεν ανεβασα benchmark Και πάλι, ότι αφορά oc ή γενικά αριθμό πάει στην ενότητα των benchmark . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 mehehe σας εχω ολους http://valid.x86.fr/7wtb47 sry κιολας αλλά βλέπω uncore 2.4ghz άρα εέχει throttlinh man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα