Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 δεν ειναι φυσιολογικο ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cliobaccarra Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 σιγουρα ειναι το bus speed? γτ αν δεις στην εικονα κατω αριστερα το τελευταιο γραφει rated fsb http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2012/10/22110543176l.jpg το rated fsb που βλεπεις ειναι το ht link στο bios. Δεν εχω καταλαβει τι σε δυσκολευει; Επισης ρε παιδια ελεος με τα καρφωτα ρευματα για 24/7, καλυτερα παιξτε με offset και cool n' quiet μην παιδευετε τα cpu και τις μητρικες σας αδικα, δεν υπαρχει λογος. Ναι allday για σενα χτυπαει η καμπαναααα!!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 +1 cliοbaccarra, καρφωτά μόνο για stress για να σιγουρευτεί κάποιος ότι όντως δεν κάνει throttling στο stress με κλειστά energy features, μετά το stress άνοιγμα cnq και c6 . Εγώ απλά το apm έχω κλειστό, μην τυχόν κάνει throttling, μιας και έχω διαβάσει πολλά. Να το έχω ανοιχτό άραγε το apm ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 εμενα ακομα και στο stress test εχει throttling 100mhz.. και πειτε οτι θελετε αλλα ακομα και σε game το παρατηρω το κολλημα... θα δοκιμασω να τα βαλω ολα default και να ξαναπαιξω να δω και αν ειναι κομπλε το αφηνω ως εχει και οταν παρω τροφοδοτικο το ξαναεπιχειρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε αν σου κάνει και με στοκ το ίδιο, αν στο κάνει τότε φταίει ή το τροφοδοτικό ή η mobo, κλίνω προς το τροφοδοτικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 ευχομαι πραγματικα μεσα απο τν καρδια μ ναναι το τροφοδοτικο... αλλα με την gigabyte που ημουν ολα στοκ δεν ειχα throttling σε games με ολα default.. :/ τα εβαλα ολα default,σε gamez δν εχω το παραμικρο κολλημα.... ελπιζω ναναι τροφοδοτικο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Αδερφέ για πάρτη σου θα τα αλλάξω :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Προσπάθησε να κουμπώσεις την ψήκτρα καλά, με σεβαστή ποσότητα πάστας ~πριν δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό. Όπως σου είχα πει, ανέβασε τη συχνότητα λίγο, μην το παρακάνεις. Στα 3.7-3.8 νομίζω την παλεύει οριακά το στοκ. Για εμένα, υπάρχει θέμα αερόψυξης ..διαφορετικά η μητρική έχει πρόβλημα. Αν το συνδυάσεις με τις βλακείες που σου είπαν στο κατάστημα, κάτι δεν πάει καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 μα ξαναπα ότι ή ψυκτρα είναι κουμπωμενη καλά την ξαναβαλα έβαλα κ καινούργια παστα όπως ειπες. δλδ ποσό πρέπει νάναι ή θερμοκρασία μπορείς να μ πεις? γτσε όλα τα ποστ λες για θερμοκρασίες αλλά δν μ λες ποσό πρέπει νάναι! το μαγαζί δεν μ πε καμία βλακεία,είπε μόνο ότι έχει ένα κομμάτι ο προμηθευτεί το τελευταίο κ αν το θέλω και του είπα οκ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κατάλαβες. Απαντήσεις για τις θερμοκρασίες έχεις πάρει πιο πίσω. Γράφωμ θεωρώ υπεύθυνη για το πέσιμο της συχνότητας την υδρόψυξη. Σου έχω προτείνει εδώ κι αρκετά ποστς να βρεις μία αερόψυξη ή την στοκ, για δοκιμή o/c και να δεις αν συμβαίνουν τα ίδια φαινόμενα. Το έχεις κάνει αυτό; EDIT : Για εμένα αυτό που σου είπε το μαγαζί είναι μλκια. Σόρρυ αλλά είμαι πάντα υποψιασμένος, ειδικώς τώρα που την έχω πατήσει 2 σερί φορές με μητρική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 μα σε κανένα ποστ δν μ λες δλδ τι θερμοκρασίες πρέπει ναχω.. είμαι κάτω απτό όριο κ πάλι μ λες ότι είναι λόγο θερμοκρασίας...μ λες γενικά πες μ ποσό πρέπει να κυμαίνεται δλδ.. ή μητρικη ήταν κλειστη δν νμζ ναχει κανένα θέμα! στο ψυκτρα θα βάλω αν όχι σμρ από αύριο... τα ρευματα πάντως σύμφωνα με το hwmonitor δείχνουν ότι στέλνει κανονικές τάσεις ούτε λιγότερες ούτε περισσοτερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Βρε tzini, σου έχουν πει πιο πίσω για τις θερμοκρασίες. Εγώ πρέπει να στο πω προσωπικά; Για εμένα, με την H80 έπρεπε να έχεις μέχρι 70 σε στρες στα 4.5-4.6. Στα 4.2 με μέτριο ρεύμα εσένα σου πήγαιναν σχετικά ψηλά. Επίσης με είδες πιο πριν που επέμενα με τις θερμοκρασίες διότι έχει τύχει άλλα να μου δείχνει το Monitor, άλλα το bios άλλα το overdrive. Νομίζω η πιο ρεαλιστική λύση είναι να βάλει κάποιος με το χεράκι του αισθητήρες. Ωστόσο, μην φτάσεις σε αυτό το σημείο. Είπα και πριν το ότι πέφτει η συχνότητα στο stress, εμένα με προβληματίζει πάνω στο θερμικό κομμάτι. Ζορίζεται ο cpu και δε μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει ή που φτάνει αντικειμενικά η θερμοκρασία του. Αυτά που βλέπουμε στο μόνιτορ δεν είναι πάντα αληθή (το προσεγγίζουν πάντως με κάποια απόκλιση). Γιαυτό λοιπόν, το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις αέρα, να κολλήσεις καλά το μέταλλο και να δοκιμάσεις πως ανταποκρίνεται το πισι πάνω στο oc. Μετά βλέπουμε. Ξαναλέω όχι τρελό O/c. Λίγο, ακολουθείς ότι έκανες μέχρι τώρα σε ρυθμίσεις και στρεσάρεις. Σου είχε πει ένα παιδί, ότι εσύ έχεις μπροστά την οθόνη και το hardware. Εμείς απλά προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε να εξαντλήσεις όλα τα ενδεχόμενα. Ένα ενδεχόμενο λοιπόν σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί ΜΠΟΡΕΙ να είναι στραβοκούμπωμα της αερόψυξης ή τέλος πάντων να μην κάνει σωστή επαφή για τον χ,ψ λόγο με τον cpu γιαυτό. Άλλο μπορεί να είναι χαλασμένη ΑΙΟ. Άλλο η μητρική, άλλο τα καλώδια στο σπίτι σου ..χίλια δυο. Δε μπορεί να ξέρει κανείς με ασφάλεια. Κάνε αυτό με τον αέρα, πες μας αν συνεχίζονται τα ίδια φαινόμενα. Διαφορετικά δεν έμειναν πολλοί υπαίτιοι. Τροφοδοτικό και μητρική. Στο πε και ο Multi. Μη το κάνεις σήριαλ. ΥΣ - Κι εμένα κλειστές ήταν οι μητρικές..δε λέει κάτι αυτό. Αλλά τέσπα, μη μπούμε σε σενάρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 οκ θα το δοκίμασε αν κ μια χαρά είναι κουμπωμενα όλα...70 βαθμούς επιασα στα 4.5 με 1.4v στα 4.4 με 1.3v max επιασα 62/βαθμούς! τα ίδια λέμε ότι έχω τις θερμοκρασίες π για σένα είναι ιδανικές.. τεσπα θα βάλω στο ψυκτρα κ θα βάλω στα 3.8 χωρίς όμως τα llc κτλπ γτ αυτά ανεβάζουν σε μένα περισσότερη θερμοκρασία... οποίος μπορεί στν τελική να ρθω στον χώρο τ με την mobo και τν cpu μ να το τεσταρω σε εσάς με δικό σας τροφοδοτικο-ψυκτρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 εβαλα στοκ ψυκτρα τα ιδια...στα 3.7 με 1.3v με θερμοκρασιες ομως cpu packages εφτασε μεχρι 85 cpu temperature μεχρι 69 σε λιγοτερο απο 1 λεπτο στο prime.... η συχνοτητα απο 3738 επεσε στα 3712 οπου ηταν το πιο σταθερο και μετα πηγε στα 3685... παλι τα ιδια μηπως ειναι τελικα ο cpu? :/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μου φαίνεται δύσκολο να είναι ο επεξεργαστής. Θεωρητικά, ο cpu είναι απλά εντολοδόχος στο σύστημα, Σου έμεινε να δοκιμάσεις psu. Μετά ξέρεις τι πρέπει να κάνεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα