Zaknafein Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Από περιέργεια, σε Linpack έχεις σταθερή τάση; Ρωτάω γιατί με τον 6350 εκεί είχα θεματάκια και υποπτεύομαι ότι ήταν θέμα των VRMs της 970A-UD3 και είμαι περίεργος να δω πως τα πάει η Sabertooth σε αυτό τον τομέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δεσμεύομαι να απαντήσω αύριο. Πάντως σε Frybench/Cinebench, δεν πέρασε ποτέ αυτό το όριο (λογικό για το συγκεκριμένο setup, όσο είδα κι έψαξα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Όπως υποσχέθηκα: Εκεί που πέφτει...throttling λόγω θερμοκρασίας, να υποθέσω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μάιστα, ευχαριστώ. Ωραία φαίνεται η Sabertooth, κράτησε vcore+συχνότητα μια χαρά. Εμένα στο 2λεπτο πάνω ήταν σεισμογράφημα το αντίστοιχο διαγράμμα, μιλάμε για σημαντική διαφορά. Για το throttling μετά τα 5' μπορεί να είναι και θέμα θερμοκρασίας, αλλά το Linpack με AVX είναι σίγουρα πολλαπλάσιο ως φορτίο από οποιαδήποτε νορμάλ εφαρμογή που θα χρησιποιήσεις οπότε είναι μάλλον φυσιολογικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Όχι είναι λόγω τροφοδοσίας το throttling, οι θερμοκρασίες είναι μια χαρά. Τι LLC έχεις? Δοκίμασε 1 σκάλα πάνω και δώσε λίγο offset. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Χμμμμ.... Προτελευταία σκάλα είμαι, θα το τερματίσω. Θα κάνω και μια δοκιμή πρώτα με ένα σκαλί το offset και βλέπουμε. εδιτ: Σα να ξεφύγαμε λιγάκι... LLC=Extreme Offset=+0.125 (+2 βήματα απο πριν) CPU Current=130% Θα κατεβάσω ένα βήμα το ρεύμα γιατί δεν ελέγχεται, εδώ. Μπανάνα, λέτε? Κι άλλο έδιτ: Ωωωωωωχχχχ..... 'Ενα βήμα κάτω το ρεύμα (+0.118κάτι), αλλά προκοπή δεν είδα, το αντίθετο μάλλον. Έφαγα και τη μούντζα, ίσιωσα. Να κατεβάσω πάλι το LLC και να ανεβάσω λίγο παραπάνω το ρεύμα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι θες τον FX σου να πηγαίνει 60+..., 60-70 είναι το "danger zone" για αυτούς από όσο θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομίζω ότι θες τον FX σου να πηγαίνει 60+..., 60-70 είναι το "danger zone" για αυτούς από όσο θυμάμαι. Καθόλου να μη νομίζεις... Σίγουρος να είσαι! Μου κάνει εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά με το LLC στο τέρμα. Θα ανεβάσω λίγο το offset και θα ρίξω το LLC, να δω τι ψάρια θα πιάσω. Αν είμαι σταθερός σε καθημερινή χρήση (στα 4.6-4.8, ελπίζω) με θερμοκρασίες κάτω από 58ο, θα μείνω εκεί (και πολύ ικανοποιημένος). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 LLC=Ultra High, Offset=+0.131... Αρκετά καλύτερα, πιστεύω! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 CPU/NB@2600, +0.11....V, LLC=Extreme Τα υπόλοιπα, όπως και παραπάνω. Αν μπορέσει κάποιος να μου πει πόσο φτάνει το ρεύμα στο CPU/NB (πρέπει να είμαι κάτω από 1.33V, αλλά και πάλι...) θα είμαι υπόχρεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 το cpu_nb ασε το στοκ στα 2200.δεν εχει νοημα να το πειραζεις.δεν ειναι deneb-thuban αυτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 το cpu_nb ασε το στοκ στα 2200.δεν εχει νοημα να το πειραζεις.δεν ειναι deneb-thuban αυτος. Party pooper... Thnx for the info. Θέλει και ελληνικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ποιος να θελει Ελληνικα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ποιος να θελει Ελληνικα? Για το μνμ στο forum...εξυπνάδα (λέμε τώρα...) ήταν. Και πάλι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unstable_hero Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν αλλαξεις ψυκτρα στον cpu δυσκολα θα ανεβεις...οταν πλησιαζουν στα 60c μουλαρωνουν στο o/c! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα