Tzini_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 θα κοιτάξω σήμερα να καθαρισω και να ξαναβαλω πάστα...πάντως τα ανεμηστερακια της ψυκτήρας ταχω στην 2η σκάλα..στν μέση δλδ με 20000 στροφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλα,τι ανεμιστηρα να βαλεις στα vrm με 1.25 ρευμα?Ανεμιστηρα βαζουμε οταν παιζουμε με σχετικα μεγαλο ρευμα,οχι οτι θα κανεις κακο αν τον βαλεις αλλα τσαμπα την φασαρια θα τρως.Κατεβασε το AMD Overdrive για να κοιτας θερμοκρασια,τοσο μαπα ειναι η Η80?Με την 212 καλυτερα αποτελεσματα εχω,αντεχει μεχρι 1.42ν.Εχει πατησει καλα η ψυκτρα,airflow εχεις καλο στο κουτι?Πηρες Sabertooth και παιδευεσαι για τα 4.2?Κατι δεν κανεις σωστα. +1 H saber είναι μητρικάρα και συγκεκριμένα είναι φτιαγμένη για πολύ μεγαλύτερες συχνότητες.Εγώ την είχα και throttle πουθενά και την είχα καθημερινά 4.7-4.8 rock stable...Ψάξου όπως σου λέει ο φίλος Louci4er! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 μα δεν ειπα οτι εχω throttling,αναφερθηκα σε μια αυξομειωση της συχνοτητας των 50mhz και ανεφερα πως αυτο δεν ειναι throttling.. απλα ειπατε οτι με την ψυκτρα που εχω οι θερμοκρασιες δεν ειναι καλες...αλλα οπως εγραψα και πριν τα ανεμηστερακια της ψυκτρας τα εχω στην 2η σκαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Ρίξε περισσότερο διάβασμα tzini_gr πάνω στο oc, η sabertooth θέλει χέρια για σωστό oc και τα χέρια θα τα αποκτήσεις ρίχνοντας διάβασμα. Ξεκίνα να βλέπεις βίντεο και να διαβάζεις κείμενα πάνω στο oc των vishera, όλοι λίγο πολύ έτσι μάθαμε, δεν μας ήρθε η φώτιση μια μέρα ξαφνικά . Συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις σιγά σιγά, όπως έκανες τώρα, πχ από τα 4.2 και ανεβαίνεις 100 mhz την φορά όταν σου έρθει η όρεξη, εγώ έτσι έκανα σταδιακά με το oc. Το oc θέλει διάθεση, όταν δεν έχεις το αφήνεις, όταν έχεις ασχολείσαι . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά όταν δεν υπάρχει κάτι official και όλα τα βιντεακι ,tips,guides βγαίνουν από άτομα που έχουν πετύχει stable o.c. καλή ώρα εσείς εδώ και ο ένας με τον άλλον έχει διάφορα settings, διαβάζω αυτά..δεν λέω κτ επιθετικό,αλλά δεν έχω κανει κτ από μόνος μ,είδα βιντεακια διάβασα αυτά π γράφετε! πιστεύω κ εσείς στν αρχή Άπτον "διπλανό" σας μαθατε.. τεσπα ξαναβαλα πάστα,στα 1.32v στα 4.4ghz max βαθμούς 60 με 2η σκάλα της ψυτρας με στοκ ανεμηστερακια της ψυτρας,ένα φαν πίσω στο σοκετ και 2 (συνολο) φαν στο κάτω μέρος τ κουτιού κ πάνω με Λεντ τα οποια δεν τα πήρα τόσο για αέρα όσο γ φωτισμό.. θερμοκρασία της mobo με μια ώρα prime έχω στους 27 βαθμούς vcore1 64 βαθμούς και vcore2 55 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Και εγώ όταν άρχισα το oc μου φαινόταν βουνό, πέρασα και εγώ από failure, ξαφνικά system shutdown και restarts, μην νομίζεις, κανείς δεν ξεκίνησε τέλεια, υπομονή και επιμονή και εννοείται πως μάθαμε από άλλους που ξέρανε να κλοκάρουν . Αλλά τουλάχιστον χαίρομαι που όταν ξεκίνησα δεν πέρασα το 1.4v, το ένστικτο μάλλον . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 εγω ευτυχως ουτε shutdowns εχω ουτε restart,ενα fatal error και ενα rounding και μου πε ενα παλικαρι απο δω οτι θελει λιγο ακομα ρευμα..anyway θα το αφησω και το βραδυ να κανει ενα τεστ 8ωρο και αν δν οτι ειναι κομπλε τοτε το αφηνω ως εχει... παντως 2 φορες εφτασε ο cpu 60βαθμους και μετα χωρις throttling κτλπ κατεβηκε σιγα σιγα στους 57 μετα 55 και ξανανεβηκε στους 57 οπου σταθεροποιηθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Είσαι 64 βαθμούς στο socket και 55 στους πυρήνες σύμφωνα με τις θερμοκρασίες που έγραψες στο προηγούμενο μηνυμά σου. Πάντα πρέπει να είσαι κάτω από 70 στο socket, οπότε αν χτυπάς 60αρι στους πυρήνες τσέκαρε το socket temp. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 μετα την αλλαγη παστα,ειμαι 60 βαθμους socket,50 βαθμους στους πυρηνες... μια χαρα θερμοκρασιες δεν ειναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Σούπερ είναι και φυσικά δεν χρειάζεται φανάκι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 εγω το εχω ηδη πανω το φανακι γτ σιγουρα θα παει 4-5βαθμους πιο πανω..οποτε το εχω βαλει απο τωρα και εχω αυτες τις θεμοκρασιες..κατι last.. βλεπω σε πολλα βιντεο οτι το multiplier ειναι σταθερο χωρις π.χ. (7-22) πως σκατα γινεται να το κανω σταθερο; ναχει δλδ μια τιμη π.χ. 22.. σαν αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό δεν ξέρω να στο απαντήσω μιας και δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, περιμένεις απαντήσεις λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί αυτοί που τα κάνανε παίζουν με multi στο oc και έχουν κλείσει όλα τα Power feautures c'n'q etc. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Με φώναξε κανείς????????????? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 το bus speed πρεπει να το αλλαξουμε; γτ βλεπω πολλοι παιζουν με αυτο και κοιτανε το multiplier ναναι χαμηλο (20-22) εκτος αυτου αυτο σε κανεναν το κανει; πιο κατω δεν παει βεβαια....αυτο ρωταγα αν ειναι throttling ή φυσιολογικο... και γενικα σε οτι συχνοτητα τον κλοκαρω η αυξομειωση ειναι περιπου max 60mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα