MrLifeguard Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!! ΥΓ MrLifeguard μετα τον χρονο τι εγινε? Ουτε καν ρε παιδια,πυροτεχνηματα κτλ.Απλα εκανα αναβαθμιση στην Asrock 970 Fatality,θα το θυμαται ο φιλος multicore σιγουρα! Και λιγο αργοτερα αυτα που εχω τωρα...Γενικα δν αντιμετωπιζα προβληματα,αλλα βρηκα καλες ευκαιριες και με ελαχιστα λεφτα εκανα τα βηματα των αναβαθμισεων! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε καν ρε παιδια,πυροτεχνηματα κτλ.Απλα εκανα αναβαθμιση στην Asrock 970 Fatality,θα το θυμαται ο φιλος multicore σιγουρα! Και λιγο αργοτερα αυτα που εχω τωρα...Γενικα δν αντιμετωπιζα προβληματα,αλλα βρηκα καλες ευκαιριες και με ελαχιστα λεφτα εκανα τα βηματα των αναβαθμισεων! Το θυμάμαι, ήσουν 4.8 με την fatal1ty. Αλλά καλύτερα που πήγες σε sabertooth ως γνωστόν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 λοιπον εβαλα ενα φανακι απο την στοκ ψυκτρα του 8320 (ανεμηστερακη coolermaster ειχε πανω :/ ) και το temperature του cpu απο κει που πηγαινε maximum στους 60 βαθμους πλεον μου πηγε max 49 βαθμους... ΑΛΛΑ κανει πολυ σφυριγμα-θορυβο ρε γμτ...τρεχει περιπου στις 4500-5000 στροφες... ειδα οτι ειναι 4πινο ή 5πινο (δν θυμαμαι ακριβως παντως πιανει ολα τα πινακια...) μπορω καπως να ρυθμισω εγω μεχρι ποσο να κανει στροφες; και κατι αλλο....δοκιμασα να τον παω στα 4.4ghz τον cpu αλλα κολλα το συμπαν και μου πετα σαν artifact....wtf? λογο τροφοδοτικου ή απλα πρεπει να παιξω με ρευμα? (το εχω με auto ρεματα ολα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 να προσθεσω κιολας μετα απο πειραματα ειδα οτι απο το speed fan με ενα κουμπι ελεγχω τα φαν που ειναι συνδεδεμενα σε cha_fanν οπου ν=1,2,3... αρα οταν βαζω το fan που εχω πισω στο socket του cpu,και το συνδεσω σε οποιοδηποτε cha_fan με την αυξομειωση που του κανω,αυξομειωνονται και τα αλλα φαν που εχω συνδεδεμενα με φωτισμο... το φαν του socket το συνδεσα στο cpu opt αλλα με τις πιο χαμηλες στροφες παει στα 3500 που και παλι ειναι θορυβοδεις... τι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μετα απο 2 ωρες prime95 ο 4ος,8ος πυρηνας εβγαλε error σε ακυρη ωρα... ο ενας στο 5λεπτο ο αλλος στο 1ωρα και 45λεπτο...γιατι; http://imgur.com/a/mlPxl Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2016 από Tzini_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 μετα απο 2 ωρες prime95 ο 4ος,8ος πυρηνας εβγαλε error σε ακυρη ωρα... ο ενας στο 5λεπτο ο αλλος στο 1ωρα και 45λεπτο...γιατι; http://imgur.com/a/mlPxl θελει ρευματακι.αυτο σου λεει το prime. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ωραια,πηγα στα 1,4v και θα δοκιμασω το βραδυ...κατεβασε και της συχνοτητες των ραμ απο 1866 που τις ειχα στο 1600 ναμαι κομπλε... αυριο θα ξαναποσταρω να πω αποτελεσμα update: στα 1,4 σε 1 λεπτο εφτασε ο cpu τους 70 βαθμους και το εκλεισα το prime...τωρα εδωσα ταση 1,35v update2: και στα 1,34 μεχρι 68 βαθμους,γιατι ρε γαμωτο τοσο πολυ; τν συχνοτητα του cpu την εχω στα 4,2 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2016 από Tzini_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το οτι εχεις την sabertooth δεν παει να πει οτι θα κλοκαρις και στον θεο.ειναι και σε τι κομματι επεξεργαστη θα πεσεις. εγω με 1.32 ειμαι στα 4.4 και με 1,28 με 1.30 στα 4,2 αν εμφανιστη ο alldaynews που εχει ρύθμισης για τον 8370 του αν μπορει να σου δόση να δοκιμασης της δικες του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 όχι προς θεού δεν ζήτησα να κλοκαρω στον θεό...απλά λέγοντας μ να δώσω λγ ρεύμα υπέθεσαν στα 1.4 τεσπα ερώτηση. βάζω σταθερή τάση 1.25 και μου πάει μέχρι 1.3v με μέγιστη θερμοκρασία 61βαθμους.. μέχρι τώρα 7 ώρες πριμε κανένα θέμα.. απλά ερώτηση αφού βάζω σταθερό ρεύμα γτ δίνει +0.05v? δεν αυξομειώνεται συνέχεια απλά όσο περνά ή ώρα παρατήρησα ότι έδωσε μέχρι κ 1,3 με 61βαθμους κ τώρα δίνει 1,298 περίπου με 57/βαθμούς..throttling δν έχω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και κατι αλλο,ανεμηστερακι να βαλω πισω απο το socket ή πισω στην μοβο εκει που ειναι τα vrm? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι τόσοι είναι οι βαθμοί; το HWmonitor κάνει πολλές πατάτες ανά διαστήματα. Κατέβασε το utility της mobo και δες. Μπορεί τα 45-50 που λες να είναι 60-65 και να αυτοthrottl-αρετε θερμικά. Για τα drops ίσως φταίει και το hpc, βάλτο ON και δοκίμασε πάλι. Διαφορετικά βάλε fan-άκι στο Northbridge να δεις τι γίνεται. Ή και τα 2. Φαντάζομαι έχεις όλα τα περί οικονομίας off. Δεν έχω την μητρική σου αλλά έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά στο συγκεκριμένο κομμάτι όπως παρατηρώ κι εσύ το ίδιο (και σε άλλα ποστς). Αν σταματήσει το dropping και συνεχίσει το θέμα το θερμοκρασιών τότε πρέπει να φτιάξεις ροή αέρα, αλλαγή πάστας και ψήκτρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 το hpc ειναι on..ο στορμ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο η ταση να παιζει... τα εχω ολα κλειστα περι power saving.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 και κατι αλλο,ανεμηστερακι να βαλω πισω απο το socket ή πισω στην μοβο εκει που ειναι τα vrm? Καλα,τι ανεμιστηρα να βαλεις στα vrm με 1.25 ρευμα?Ανεμιστηρα βαζουμε οταν παιζουμε με σχετικα μεγαλο ρευμα,οχι οτι θα κανεις κακο αν τον βαλεις αλλα τσαμπα την φασαρια θα τρως.Κατεβασε το AMD Overdrive για να κοιτας θερμοκρασια,τοσο μαπα ειναι η Η80?Με την 212 καλυτερα αποτελεσματα εχω,αντεχει μεχρι 1.42ν.Εχει πατησει καλα η ψυκτρα,airflow εχεις καλο στο κουτι?Πηρες Sabertooth και παιδευεσαι για τα 4.2?Κατι δεν κανεις σωστα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 απο μπροστα μπαινει αερας και απο κατω και βγαινει προς τα πανω και προς τα πισω μεσω της corsair.. εβαλα 1 κοκο παστα στην ψυκτρα,πηρα μια τηλεκαρτα και τον καλυψα τον cpu με την τηλεκαρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλα,τι ανεμιστηρα να βαλεις στα vrm με 1.25 ρευμα?Ανεμιστηρα βαζουμε οταν παιζουμε με σχετικα μεγαλο ρευμα,οχι οτι θα κανεις κακο αν τον βαλεις αλλα τσαμπα την φασαρια θα τρως.Κατεβασε το AMD Overdrive για να κοιτας θερμοκρασια,τοσο μαπα ειναι η Η80?Με την 212 καλυτερα αποτελεσματα εχω,αντεχει μεχρι 1.42ν.Εχει πατησει καλα η ψυκτρα,airflow εχεις καλο στο κουτι?Πηρες Sabertooth και παιδευεσαι για τα 4.2?Κατι δεν κανεις σωστα. Ισως κατι δεν κανει καλα ο φιλος,γιατι και εγω την ιδια Aio εχω αλλα κανει καλη δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα