Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καποιος να μου πει για την αποκλιση των 30 mhz?? δεν ειναι throttling αυτο σωστα ; έκανα τα ίδια ακριβώς με αυτόν στον 1ο βιντεακι... νταξ...70 βαθμούς cpu,16.5 thermal margin. νομίζω και με τις ρυθμίσεις π έκανα την καλύτερες σε θερμοκρασίες...απόκλιση πάλι έχω της τάξεως 30mhz αλλά διαωασα πως δεν υπάρχει λόγος ανυσηχιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν παω σε Gigabyte 970A-DS3P να κανω OC τον 8320, θα μου μείνει στο χερι ε? Μιλάω για πάρα πολυ μικρο στα 4ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 H συγκεκριμένη δε γεμίζει το μάτι ~σαν 4+1 που είναι~ ωστόσο έχει αποδειχθεί γερό σκαρί για πολλούς. Αν δεις στο ίντερνετ, κάποιοι την έχουν πάει στα 4.7. Τι να πω; Ποιοτικά υλικά; Σε σύστημα γνωστού,την είδα να τρέχει στα 4.2 σταθερότατα με evo212 και 55-65ρια βαθμούς σε load. Κάποια στιγμή διάβασα εδώ για κάποιον που είχε τον FX-6300 στα 4.5...Εξαρτάται βέβαια και σε τι κομμάτι θα πέσεις. Πιστεύω τα 4Ghz τα έχει πάντως με τα στανταρντ βολτς που έχει στο auto. Μην γλυκαθείς και θελήσεις παραπάνω όμως γιατί..ποτέ δε ξέρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αν παω σε Gigabyte 970A-DS3P να κανω OC τον 8320, θα μου μείνει στο χερι ε? Μιλάω για πάρα πολυ μικρο στα 4ghz Με χειρότερη μητρική απ αυτήν,την Msi 760g-p43,είχα τον fx 6300 στα 4.5 καθημερινή χρήση με ρευμα 1.4v .Διάβαζα να μην το επιχειρησω κ αλλά τέτοια αλλά κιχ δεν έκανε για ένα χρόνο! Θελω να πω,ότι ένα ελαφρύ o/c θα μπορείς να το κανείς.Τα 4ghz τα έχεις σίγουρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!! ΥΓ MrLifeguard μετα τον χρονο τι εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!!! ΥΓ MrLifeguard μετα τον χρονο τι εγινε? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μην τρομοκρατείς τον κόσμο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Όχι εγώ τα πυροτεχνήματα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Στο θέμα μας. Μπορείς να κάνεις ελαφρύ oc σίγουρα μέχρι τα 4-4.2 αν είσαι τυχερός και το κομμάτι σου ζητάει μικρή τάση. Θα παρακολουθείς θερμοκρασίες, βάλε και ένα φανάκι να φυσάει στα vrm και θα είσαι μια χαρά. Για παραπάνω όμως δεν... Με την μητρική της υπογραφής μου που έχει 4+1 power phase επίσης τρέχω τον 6300 στα 4.4 . Όμως ο 6300 έχει λιγότερες ενεργειακές απαιτήσεις από τον 8320 και επιπλέον στάθηκα τυχερός με το κομμάτι επεξεργαστή που μου έτυχε. Ζω με το όνειρο μια μέρα να πάρω μία sabertooth να δω που θα φτάσει το κτηνάκι μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 λοιπον πηρα την νεα mobo μετα απο 1 αντικατασταση και 1 πιστωτικο.Πλεον ειμαι με την asus sabertooth 990fx r2.0 εχουμε και λεμε... κλειστα ολα τα power savings οπως cool and quiet turbo mode παρα μον ανοιχτο αφησα το high computing κατι.... ρευματα δεν πειραζω καθολου μενουν ως εχουν στα auto... συχνοτητα στα 4.2 λοιπον http://imgur.com/k2vjfq0 ερωτηση 1. δεν νομιζω να υπαρχει θεμα throttling για 30mhz ετσι; μιας και στο multiplier παραμενει στο 21χ 2.ποια η διαφορα στο hw monitor που λεει θερμοκρασια cpu και πιο κατω temperature-packages και εχει θερμοκρασιες; τι το ενα τι το αλλο; 3. θερμοκρασιες πιστευω ειμαι πολυ καλα ετσι; 4.το thermal margin και αυτο πιστευω ειναι μια χαρα σωστα; καποιος; δοκιμασα και ενα guide που εβαλε φιλος πιο πανω αλλα ειδα μεγαλες θερμοκρασιες οποτε εμεινα με αυτα που εχω γραψει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καποιος; δοκιμασα και ενα guide που εβαλε φιλος πιο πανω αλλα ειδα μεγαλες θερμοκρασιες οποτε εμεινα με αυτα που εχω γραψει.. 1. Οχι δεν εχεις throttling. 2. Eκει που εχεις CPU=56 πρεπει να ειναι το Northbridge, το package ειναι η cpu. 3. Καλα φαινεται να εισαι αν και πρεπει να αναφερεις και ποση ωρα εκανες stress στο prime. Για σιγουρια εγω το αφηνω κανενα 2ωρο. 4. Το thermal margin ειναι το οριο μετα απο το οποιο εχει προβλημα o cpu, 62-63 και αλλοι λενε 65, για τον cpu και 70 για το socket. Εγω με την Gigabyte θελω 1,32 για τα 4,2 οποτε εισαι καλα με την Sabertooth, εξαρταται βεβαια και απο το κομματι. Δεν μπορω να αξιολογησω το κομματι μου λογω gigabyte... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 συνηθως λενε οτι αν το thermal margin παει κατω απο 10 υπαρχει θεμα... εκανα 2.5 ωρες prime streess... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 συνηθως λενε οτι αν το thermal margin παει κατω απο 10 υπαρχει θεμα... εκανα 2.5 ωρες prime streess... Δε νομιζω οτι ισχυει το -10 αλλα ας πει και κανενας αλλος τη γνωμη του. Με 2μιση ωρες εισαι κομπλε, εγω θα κρατουσα το ρευμα στα ιδια και θα ανεβαινα στα 4,3 τωρα. Αν εχεις κανενα fail ανεβαζεις και ενα κλικ το ρευμα και ουτω καθεξης μεχρι τα 4,5, απο εκει και πανω αλλαζουν τα πραγματα συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 το λεω διοτι το εχω διαβασει στα περι tomhardware...anyway ας πει οντως και καποιος αλλος... μπα προς το παρον θα το αφησω στα 4.2 αφου κανω την δουλεια μου και με το παραπανω και ειμαι ικανοποιημενος,οταν παρω νεο τροφδοδοτικο θα κοιταξω για 4.5 χΔ ρευματα δεν θελω καν να πειραξω για κανεναν λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KNSM Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη υπαρχει πολυυυυ μεγαλη περιπτωση να πιανεις και τα 4,3 με τα ιδια ακριβως ρευματα, κανε μια προσπαθεια, αξιζει τον κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα