Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη απλα μπορω να παρω χρηματα πισω στην τσεπη χωρις να αναγκαστω να τα σκασω στο ιδιο μαγαζι; γτ ο τεχνικος μ λεει αν ηταν εντος 2 χρονων θα μπορουσαμε για πιστωτικο η κατι αλλο αλλα μ λεει παρολο που ειναι σε εγγυηση αλλα ειναι στα 2 χρονια και ισως να χασεις μ λεει καποια χρηματικη διαφορα..anyway...θα κυνηγησω να τα παρω στο χερι και να παρω απο αλλου καποια αλλη...ισως την asus sabertooth 2.0 Aπο όσο ξέρω και έχει ειπωθεί εδώ μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω, και όσα γράφει η απόδειξη, όχι λιγοτερα! Νομικός δεν είμαι αλλά μπορείς να ψάξεις στον ΓΓΚ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μιδια...εβαλα βραδυ prime για 8 ωρες και τωρα που ειδα ειχε πεσει συχνοτητα στα 1.4 αρα και παλι δεν τον κρατα σταθερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μιδια...εβαλα βραδυ prime για 8 ωρες και τωρα που ειδα ειχε πεσει συχνοτητα στα 1.4 αρα και παλι δεν τον κρατα σταθερο καλά που άρχισες να ρωτάς δηλαδή,έχεις πρόβλημα και ούτε χαμπάρι δεν θα το είχες πάρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δυστηχως...αλλα ερχεται η απορια: πως γινεται να ειναι μια χαρα σε θερμοκρασιες και να εχω throttling? μηπως πρεπει να κλεισω τπτ αλλο ή να ανοιξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κάτι έχει η μητρική, πιθανότατα πρόβλημα από το κύκλωμα τροφοδοσίας, για αυτό και έχεις τέτοια θέματα. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι έχεις δοκιμάσει να κάνεις bios update στο τελευταίο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μητρικη;ή το ιδιο το τροφοδοτικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Είναι και αυτό, δοκίμασε με κάποιο άλλο να μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δεν μπορω αυτο ειναι το θεμα...τεσπα θα την παω πισω την μιτρηκη,αν μου δωσουν πισω λευτα εχει καλως...και μετα βλεπουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Λογικα θα σου δωσουν πιστωτικο... Εγω μια φορα ειχα αγορασει ενα laptop της κοπελιας απο e-shop και μετα απολιγο καιρο και μια πτωση αρχισε να κανει τα δικα του.Λογω ελλειψης χρονου δεν μπορουσα να ασχοληθω να το φτιαξω ο ιδιος και το εστειλα στο service του e-shop.Με ενημερωσαν οτι ειχε θεμα ο δισκος,οι μνημες και η μητρικη (πως εγιναν ολα αυτα δεν ξερω). Στην αρχη ηθελαν να μου δωσουν το ιδιο laptop καινουργιο,αλλα τους εκανα τετοια φασαρια που στο τελος μου εδωσαν πιστωτικο ακριβως 600 ευρω που κοστιζε και της πηρα ενα σταθερο με μια ωραια 24" οθονη και ησυχασε κ αυτη κ εγω! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά σκέφτομαι να κάνω OC τον επεξεργαστή μου. Χωρίς όμως να αυξήσω το ρεύμα, γιατί δεν θέλω να μειωθεί ο χρόνος ζωής του και γιατί το τροφοδοτικό μου ίσα ίσα επαρκεί. Μπορεί κάποιος να μου πεί μέχρι που μπορώ να τον φτάσω, αν αξίζει το κόπο και πώς μπορεί να γίνει αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Με το stock ρεύμα... Γύρω στα 4-4.2GHz πιθανότατα, πάντα ανάλογα το συγκεκριμένο κομμάτι και το πόσο τον "στηρίζει" η μητρική. Ξεκίνα στα 3.8 με turbo κλειστό, να ανέβουν όλοι οι πυρήνες εκεί, και ανάλογα το πόσο σταθερός είσαι και τί θερμοκρασίες πιάνει ο επεξεργαστής, βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 εξαρταται απο το ποσο ρευμα δινει τωρα η μητρικη στο auto οταν εχεις το turbo ανοιχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 με πηραν απτο msystem κ μου παν πως ο προμηθευτης λεει οτι οντως εχει θεμα η μιτρικη...θα μου την αντικαραστησουν με το ιδιο μοντελο η νεοτερο αν δεν υπαρχει..εγω ζητησα αλλο αλλα μ λεει δν γινεται..τεσπα απο βδομαδα τωρα η νεα μητρικη...btw απτις 11 του μηνος η μητρικη ειναι στο msystem... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 λοιπον πηρα την νεα mobo μετα απο 1 αντικατασταση και 1 πιστωτικο.Πλεον ειμαι με την asus sabertooth 990fx r2.0 εχουμε και λεμε... κλειστα ολα τα power savings οπως cool and quiet turbo mode παρα μον ανοιχτο αφησα το high computing κατι.... ρευματα δεν πειραζω καθολου μενουν ως εχουν στα auto... συχνοτητα στα 4.2 λοιπον http://imgur.com/k2vjfq0 ερωτηση 1. δεν νομιζω να υπαρχει θεμα throttling για 30mhz ετσι; μιας και στο multiplier παραμενει στο 21χ 2.ποια η διαφορα στο hw monitor που λεει θερμοκρασια cpu και πιο κατω temperature-packages και εχει θερμοκρασιες; τι το ενα τι το αλλο; 3. θερμοκρασιες πιστευω ειμαι πολυ καλα ετσι; 4.το thermal margin και αυτο πιστευω ειναι μια χαρα σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δες και αυτό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα