alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς η μητρική σου δεν είναι για πολλά πολλά και αν είδα καλά είναι η ver 3.Βάλε φανάκι στα vrm σταύρωσε δάχτυλα και πυροβόλα.Αν θες να ασχοληθείς με το σπορ θέλεις άλλη μητρική 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 δυστηχως δν παιρνει φαν γτ εχω τν υδροψυξη οποτε δεν...μα κ να μν θελω να ασχοληθω ακομα κ σε στοκ λεω οτι μου αυξομοιωνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Στείλε την rma στο msystems, 100% θα σου την αλλάξουν, αφού το πρόβλημα είναι εμφανές, τουλάχιστον ελπίζω πως θα βγάλεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μιλησα μαζι τους,μου ειπαν πρεπει να την παω να την δουν και αν οντως το κανει οτι πει ο προμηθευτεις ειτε αντικατασταση ειτε πιστωτικο...θα το κανω τη δευτερα...εβαλα ενα 12αρι φαν ζαλμαν να ειναι πανω στην gpu και να πεφτει ο αερας στο vrm αλλιως δεν το επαιρνε και κανω παλι το prime να δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πρέπει να είναι αρκετά κοντά το φαν, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μην λειτουργήσει έτσι όπως τοποθέτησες τον ανεμιστήρα. Anyway βουρ στο rma λέω εγώ, ειδικά αφού μίλησες μαζί τους, θαρρώ πως θα βγάλεις άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μακαρι...1 βδομαδα χωρις pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Από το να έχεις ένα pc για αρκετά χρόνια με throttling, αξίζει με χίλια να περιμένεις μία εβδομάδα, τόσο περίμενα και εγώ στο rma. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 <p>Από το να έχεις ένα pc για αρκετά χρόνια με throttling, αξίζει με χίλια να περιμένεις μία εβδομάδα, τόσο περίμενα και εγώ στο rma.</p> καλα σιγουρα..απλα δεν νμζ για rma αλλα γ αντικατασταση η πιστωτικο..αυτος μ ειπε πως αν ηταν εντος 2χρονων θαταν πιο ευκολα ενω τωρα π ειναι πανω απο 2χρονια εχειναλλες διαδικασιες Αποστολή από το SM-G900H με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) μεσω του Vcore Loadline Calibration setting καταφερα να κρατησω στοκ συχνοτητα και στοκ ταση σταθερη για 30 λεπτα στο prime (μετα το εβγαλα εγω) καιθως σταθερη στοκ συχνοτητα και ταση στο intelburn τελικα λετε να ηταν αυτο; το εβαλα στο ultra high ... οριστε και θερμοκρασιες...μια χαρα δεν ειναι? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2016 από Tzini_Gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 μεσω του Vcore Loadline Calibration setting καταφερα να κρατησω στοκ συχνοτητα και στοκ ταση σταθερη για 30 λεπτα στο prime (μετα το εβγαλα εγω) καιθως σταθερη στοκ συχνοτητα και ταση στο intelburn τελικα λετε να ηταν αυτο; το εβαλα στο ultra high ... οριστε και θερμοκρασιες...μια χαρα δεν ειναι? Υπερβολικά χαμηλά GFLOP τόσα βγάζει ένας Core2Duo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 προφανως τοσο δεν θα βγαζει ακλοκαριστος χωρις τπτ πειραγμενο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω! 50 έφτανε ένας q9400 στα 3.5ghz Τελειώνω κάτι που κάνω και δοκιμάζω τώρα. Λογικά κανα 100άρι θες. Edit Μάλλον φυσιολογικά είναι http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2131039/ibt-linpack-gflops-results-amd-8320-1055t.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 100? :/ st 4.2 που ειναι σταθερος με στοκ ρευμ επιασα 38-39 δεν τον κρατησε σταθερο τελικα στα 4.2 εγω παρ'όλα αυτα θα παω την mobo πισω μιας και ακομα ειναι σε εγγυηση...απλα βλεπω διαθεσιμες εχει αυτες και δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη.. http://www.msystems.gr/index.php?category=1345 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 100? :/ st 4.2 που ειναι σταθερος με στοκ ρευμ επιασα 38-39 δεν τον κρατησε σταθερο τελικα στα 4.2 εγω παρ'όλα αυτα θα παω την mobo πισω μιας και ακομα ειναι σε εγγυηση...απλα βλεπω διαθεσιμες εχει αυτες και δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη.. http://www.msystems.gr/index.php?category=1345 Αφού μπορείς να πάρεις τα χρήματα στο χέρι μην σκας. Αν στο αρνηθούνε είναι παράνομο. Όπως και το να σε εκβιάζουν για πιστωτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 δηλαδη απλα μπορω να παρω χρηματα πισω στην τσεπη χωρις να αναγκαστω να τα σκασω στο ιδιο μαγαζι; γτ ο τεχνικος μ λεει αν ηταν εντος 2 χρονων θα μπορουσαμε για πιστωτικο η κατι αλλο αλλα μ λεει παρολο που ειναι σε εγγυηση αλλα ειναι στα 2 χρονια και ισως να χασεις μ λεει καποια χρηματικη διαφορα..anyway...θα κυνηγησω να τα παρω στο χερι και να παρω απο αλλου καποια αλλη...ισως την asus sabertooth 2.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα