Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Στα vrm είναι το θέμα θερμοκρασιών μάλλον και όχι στο mobo .
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 ε το vrm στην mobo δεν ειναι; εχω ξενερωσει τρελα παντως βεβαια η mobo εχει ακομα εγγυηση 11 μηνες ακομα και σκεφτομαι μπας και δεχτουν να την αλλαξει το msystem Καλησπέρα στην παρέα έχω παίξει λίγο με τον επεξεργαστή να δω μέχρι πόσο πάει άλλα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να είναι όσο ποιο κρύος γίνεται αλλά να μην χάνω σε επιδόσεις όποτε τον έχω στα 3.5GHz με 1.250V και βγάζει 547 CB είναι καλά τα νούμερα ? εδω το παλικαρι δεν φαινεται ναχει και αυτος throttling? :/
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Όχι μια χαρά σκορ έβγαλε, ορίστε και ένα σκοράκι να δεις σύγκριση με το παραπάνω σκορ από όταν είχα τον 8320 ενός φίλου για ένα χρονικό διάστημα στην κατοχή μου, στοκ κλειστό turbo :
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μα με συγχωρεις το throttling αναφερεται στο σκορ; δεν ειπατε εσεις οτι ειναι στην αυξομειωση της συχνοτητατας :/
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Βρε άνθρωπε είναι αυτονόητο πως η αυξομείωση ταχύτητας συνεπάγεται χαμηλότερες επιδόσεις, από benchmark μέχρι game, απλό .
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 μπορεις να μου εξηγησεις τι σημαινει throttling? και για ποιον λογο λετε οτι εχω throttling την στιγμη που και καλο score πιανω και υπαρχει και σε μενα αυξομειωση
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Throttling και καλό σκορ δεν πάνε μαζί, throttling σημαίνει ανεβοκατέβασμα ρολογιών ή ρεύματος ή και των δύο σε πλήρες φορτίο, εσύ σε πλήρες φορτίο έχεις λοιπόν throttling. Το throttling άλλωτε εμφανίζεται κατευθείαν, μπαμ και κάτω σε πλήρες φορτίο, φαίνεται στο cpu-z πχ το drop στα ρολόγια και το ρεύμα, άλλες φορές αργεί να φανεί. Μάλλον αν πιάνεις το ίδιο σκορ στο cinebench τότε το throttling αργεί να εμφανιστεί. Βάλε φανάκι να φυσάει πάνω στα vrm και ξαναδοκίμασε. Μέχρι στιγμής έχεις καλές θερμοκρασίες στον επεξεργαστή και στο mobo, τα vrm μάλλον υπερθερμαίνονται. Εγώ throttling είχα στα 4.4 με 1.344v, το έλυσα με ένα φανάκι στις 1600 να τραβάει ζέστη από τα vrm, το έκανα έτσι γιατί τα vrm σχηματίζουν ένα Γ στην ουσία γύρω από το σόκετ και δεν είναι ευθεία όπως στην δικιά σου mobo και άσε που αν το έβαζα να φυσάει θα πήγαινε όλη η ζέστη στο τροφοδοτικό, το κουτί μου παίρνει το τροφοδοτικό πάνω και κοιτάει προς τα μέσα η τρύπα για τον ανεμιστήρα.
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κιομως ρε multi ειχα throttling και στο benchmark εκανα αν θυμαμαι καλα με 4.2 συχνοτητα 650 σκορ.. το παλικαρι που ποσταρε φωτο δειχνει οτι στην ωρα του benchmark πεφτει η συχνοτητα αρα και αυτος εχει ρε συ..:/ Y,G sry για το ''ρε συ'' αν θιγεσαι το κοβω απλα βγηκε θερμοκρασιες στην mobo με 4.0 συχνοτητα επιασα 75,61,33 maximum
Thanos1972 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κιομως ρε multi ειχα throttling και στο benchmark εκανα αν θυμαμαι καλα με 4.2 συχνοτητα 650 σκορ.. το παλικαρι που ποσταρε φωτο δειχνει οτι στην ωρα του benchmark πεφτει η συχνοτητα αρα και αυτος εχει ρε συ..:/ Y,G sry για το ''ρε συ'' αν θιγεσαι το κοβω απλα βγηκε θερμοκρασιες στην mobo με 4.0 συχνοτητα επιασα 75,61,33 maximum οταν εβγαλε την φωτογραφια ειχε τελειωσει το τεστ και εριξε την συχνοτητα για εξοικονομηση. εσυ,κατα την διαρκεια του τεστ σου πεφτει η συχνοτητα η οταν τελειωνει το τεστ? 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κιομως ρε multi ειχα throttling και στο benchmark εκανα αν θυμαμαι καλα με 4.2 συχνοτητα 650 σκορ.. το παλικαρι που ποσταρε φωτο δειχνει οτι στην ωρα του benchmark πεφτει η συχνοτητα αρα και αυτος εχει ρε συ..:/ Y,G sry για το ''ρε συ'' αν θιγεσαι το κοβω απλα βγηκε θερμοκρασιες στην mobo με 4.0 συχνοτητα επιασα 75,61,33 maximum Δεν παρεξηγούμαι φίλε, αυτό έλειπε να ήμασταν τόσο μυγιάγγιχτοι . 1
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 θελεις να μπεις με teamviewer να δεις μια και καλη για να μν λεω παπατζες ? εμενα και κατα την διαρκεια του τεστ αυξομειωνεται η θερμοκρασια και οταν τελειωσει το τεστ πεφτει εντελως η θερμοκρασια
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Προτιμώ την λύση παπάτζες, έχω δουλέψει teamviewer για μηχάνημα φίλου και δυστυχώς δεν έχω την υπομονή trust me.
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 δεν πειραζει...so να βαλω φαν; ηδη εχω καλυψει τις των φαν... αν βαλω φαν ο αερας να πεφτει πανω στο vrm?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ναι, να φυσάει τα vrm το φαν, βγάλε το ένα από το κουτί αν δεν έχεις φαν στην άκρη και δοκίμασε, δεν θα χάσεις.
Tzini_Gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 θα το κανω...αρα σε 100% usage ο cpu δν πρπεει να ριχνει συχνοτητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα