geovolara Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα έχω παίξει λίγο με τον επεξεργαστή να δω μέχρι πόσο πάει άλλα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να είναι όσο ποιο κρύος γίνεται αλλά να μην χάνω σε επιδόσεις όποτε τον έχω στα 3.5GHz με 1.250V και βγάζει 547 CB είναι καλά τα νούμερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 μέχρι τους 60+ έχεις περιθώριο για ανέβασμα πάντως. Οι θερμοκρασίες είναι αρκετά καλές. εγω με τον 6300 έχω 50άρες με την τάση που του δίνω + το OC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα παιδια! εχω το συστημα της υπογραφης 1 και τον εχω φτασει στα 4.1 stable. προσπαθω για παραπανω αλλα ενας core κανει drop.. ψαχνω καποιες ρυθμησεις για τον ανεβασω. παρακατω φωτο με θερμοκρασιες μετα απο Prime στα 4,1..http://prntscr.com/9cp624 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 για εμας που τον εχουμε κλοκαρει μεχρι τα 4.0ghz χωρις ρευματα και κτλπ γτ απλα δεν ενδιαφερομαστε,το cool and quiet πως πρεπει ναναι; και σε τι χρησημευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 για εμας που τον εχουμε κλοκαρει μεχρι τα 4.0ghz χωρις ρευματα και κτλπ γτ απλα δεν ενδιαφερομαστε,το cool and quiet πως πρεπει ναναι; και σε τι χρησημευει; κανονικά θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει,θα σου έρθει bsod και δεν θα ξέρεις απο που είναι. Εφόσον έχεις τεστάρει το σύστημα και είσαι σταθερός το "γτ απλά δεν ενδιαφερόμαστε" δεν στέκει εκτος κ αν εννοείς κάτι αλλο. το CqQ κανονικά θα έρπεπε να είναι κλειστό για τις δοκιμές και αφού βεβαιωθείς οτι είναι σταθερό το σύστημα να το ενεροποιησεις για να πέφτουν τα ρολόγια οταν δεν χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής. Σε διαφορετική περίπτωση μένει συνέχεια στα 4 στην δική σου περίπτωση αυξάνοντας την θεμοκρασία και την κατανάλωση. καλησπερα παιδια! εχω το συστημα της υπογραφης 1 και τον εχω φτασει στα 4.1 stable. προσπαθω για παραπανω αλλα ενας core κανει drop.. ψαχνω καποιες ρυθμησεις για τον ανεβασω. παρακατω φωτο με θερμοκρασιες μετα απο Prime στα 4,1.. http://prntscr.com/9cp624 τσίμπα λίγο την τάση ακόμα, ΒΕΒΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΡΙΟ ΕΧΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ FX ΨΑΞΤΟ ΠΡΩΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ. Τα κεφαλαία για να μη ζητάμε ευθύνες μετά εφόσον κλείνουν οι πυρήνες κλπ είναι ασταθές το OC και κλείνουν για προστασία,συνήθως διορθώνεται με παραπάνω τάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 κανονικά θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει,θα σου έρθει bsod και δεν θα ξέρεις απο που είναι. Εφόσον έχεις τεστάρει το σύστημα και είσαι σταθερός το "γτ απλά δεν ενδιαφερόμαστε" δεν στέκει εκτος κ αν εννοείς κάτι αλλο. το CqQ κανονικά θα έρπεπε να είναι κλειστό για τις δοκιμές και αφού βεβαιωθείς οτι είναι σταθερό το σύστημα να το ενεροποιησεις για να πέφτουν τα ρολόγια οταν δεν χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής. Σε διαφορετική περίπτωση μένει συνέχεια στα 4 στην δική σου περίπτωση αυξάνοντας την θεμοκρασία και την κατανάλωση. δεν με ενδιαφερει λογω οτι δεν θελω να πειραξω ρευματα κτλπ...απλα συχνοτητα μεχρι εκει που παει....3.9 το εχω παει και σε οτι game δν εχω θεμα...αυτο το τεστ εχω κανει. το c&q ειναι ανοιχτο..τι προτεινεις δηλαδη ακριβως να κανω; υποψην δεν θελω να πειραξω ρευματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν με ενδιαφερει λογω οτι δεν θελω να πειραξω ρευματα κτλπ...απλα συχνοτητα μεχρι εκει που παει....3.9 το εχω παει και σε οτι game δν εχω θεμα...αυτο το τεστ εχω κανει. το c&q ειναι ανοιχτο..τι προτεινεις δηλαδη ακριβως να κανω; υποψην δεν θελω να πειραξω ρευματα... και πως έχεις δει οτι εισαι σταθερός; έτρεξες κανένα 5ωρο+ blend test και small fft's και ειδες οτι εισαι οκ; εγω και δική μου γνώμη/αποψη πάντα είναι οτι εφόσον έχεις φτιάξει ενα σταθερό OC ενεργοποιείς τα C1E,C6,CnQ και βλέπεις την συμπεριφορά του συστήματος.Εαν είναι οκ τα αφήνεις,εαν οχι τα ξανακλείνεις. Μερικοί θα σου πουν το ακριβώς ανάποδο. Διαλέγεις και παίρνεις δεν υπάρχει λάθος και σωστό σε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 γιατι να κανει σε κατι τεστ στο οποιο δεν θα δουλευει πανω σε αυτο; κανονικα για μενα πρεπει να κανεις τεστ σε αυτα που δουλευεις....εκει θα το δεις..και αποτι κτλβ δεν υπαρχει κατι στανταρ για να κανεις σαν κανονας ας πουμε anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 γιατι να κανει σε κατι τεστ στο οποιο δεν θα δουλευει πανω σε αυτο; κανονικα για μενα πρεπει να κανεις τεστ σε αυτα που δουλευεις....εκει θα το δεις..και αποτι κτλβ δεν υπαρχει κατι στανταρ για να κανεις σαν κανονας ας πουμε anyway οκ μολις μου επιβεβαίωσες οτι δεν γνωρίζεις εαν ειναι σταθερό το σύστημά σου,απο εκει και πέρα "στα παιχνίδια είναι σταθερό"δεν μου λεει προσωπικά τίποτα. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ οτι δεν θα δουλεψεις πανω σε αυτό; γνωρίζεις τι λειτουργίες κάνει ο επεξεργαστής; μαλλον οχι.Γνωρίζεις εαν είναι σταθερός ο memory controller με αυτη την συχνότητα; τρέχοντας blend θα το μαθεις. Γνωρίζεις εαν ολοι οι πυρήνες ειναι οκ με αυτη την τάση στην παραπάνω συχνότητα δουλεύοντας όλα τα υποσυστήματα του κάθε πυρήνα στην τσίτα; Πραγματικά δεν στέκει αυτο που λες,είναι λαθος ο τρόπος αντιμετώπισης.Εαν δεν με πιστεύεις εμένα περίμενε και αλλες απαντήσεις απο το θέμα εδω πέρα εαν το δει κάποιος. προσωπικα λοιπόν ο 6300 με 1.31 στα 4.1GHz ηταν οκ στα παιχνίδια αλλα δεν περνουσε κανενα τεστ σταθερότητας μετά απο 15-20 λεπτά. τα παιχνίδια όμως μια χαρά τρέχανε γιατι ΔΕΝ ζορίζανε και τους 6πυρήνες στο θεό συνέχεια. επρεπε να φτάσω στο 1.34-1.36 για απόλυτη σταθερότητα γιατι παλι ενω στα παιχνίδια ειμαι οκ,στο blend ειχα θεμα. παρ ολα αυτά δεν θα το εβλεπα πιθανότατα πουθενα οτι ΔΕΝ ειναι οκ ο επεξεργαστής,απλα θα μου έσκαγε η bsod και θα εψαχνα γιατί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ωραια τοτε,μιας και δεν το εχω καλυτερα να το γυρισω σε default.. ερωτηση...γυρνοντας σε default ολα,αφηνω και default τα quiet and cool? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Η καλύτερη λύση για να μην παιδεύεσαι και εφόσον δεν κάνει oc όλα στοκ και τελείωσε η υπόθεση.Και θα δουλεύει μια χαρά.Αν θες oc κάνε αυτά που σου λένε για να μην έχεις θέματα.Αν θές για παιχνίδια πάλι oc είναι οπότε κάνε τα 5 πράγματα που σου λένε.Αν πάλι δεν κάνε ότι καταλαβαίνεις 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 λοιπον τον cpu τον εχω στα 4.4 με ρυθμισεις : cool&quiet disabled svm disabled core c6 disabled cpu turbo core disabled τα υπολοιπα defaults.. ρευματα δεν θελω να πειραξω 1ον για να μν παρω τπτ στο χερι και 2ον επειδη το psu ειναι 7χρονων.. τα αποτελεσματα ειναι τα εξης δεν ξερω αν ειναι καλα η οχι...βλεπω παντως στο hwmonitor η χρηση του cpu να αυξομειωνεται...ενω στο τασκ manager ειναι σταθερο στα 100% τι ισχυει; πειραζει που αυξομειωνεται η συχνοτητα ? το τεστ ειναι 20 λεπτα που τρεχει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 τα ξαναλέμε σε 5ώρες και μετά έχει blend κανένα 3ωράκι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 να το αφησω 5 ωρες ανοιχτο; ωστοσο μετα τα passes που κανει αν δεν κανω λαθος για να πηγαινει στο επομενο πρεπει να ανοιγω το text για το καθε cpu...ισχυει; και κτ αλλο...αυτο που πεφτει η συχνοτητα; υπαρχει προβλημα; γτ πιο πανω διαβασα σε καποιον που του κανει συχνοτητα drop στα 2.8.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 πόσο πέφτει η συχνότητα; συνήθως δεν ειναι 100% σταθερή αυτοκαλιμπράρεται. ναι 5 ώρες ανοιχτό το λιγότερο. δεν χρειάζεται να ανοιξεις καποιο κείμενο εαν υπάρξει πρόβλημα αντι για πράσινο θα σου έχει κόκκινο και θα λεει worker stopped. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα