R-tzas Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλημερα και καλη εβδομαδα. Το εβαλα εβγαλα 10 φορες. Θα δοκιμασω σημερα μονο με το χερι να το κραταω πατημενο χωρις να ειναι βιδωμενο στο πλατο πισω. να δω αν θα εχει διαφορα... σε prime95 μου δειχνει 61-49-59-55-61-48 καπως ετσι δειχνει. Και η τρομπα δουλευει στις 6250. να δοκιμασω να το συνδεσω απευθειας στο τροφοδοτικο; η αντλία δουλεύει στις 6250 στροφές ?? Δεν πάει κατι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν πατάει καλά ή έχεις βάλει πολύ πάστα( μια σταγόνα στο κέντρο στο μέγεθος μεγάλου κόκκου ρυζιού φτάνει, τα υπόλοιπα τα κάνει η πίεση από το σφίξιμο). Για δες βάλε τα ανεμιστήρια να παίρνουν από PWM υποδοχή και την αντλία απευθείας στο τροφοδοτικό ή και αυτή σε PWM αν έχεις και άλλη υποδοχή στην μητρική. Τσέκαρε μήπως η μητρική δεν ανεβάζει τις στροφές στα ανεμιστήρια και για αυτό έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες. Τέλος κάνε αυτό που σου είπα, δες το revision της μητρικής και ανάλογα κατέβασε το τελευταίο bios (για 1.1 αν θυμάμαι καλά είναι beta μεν αλλά έχει ένα ενδιαφέρον update). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Εγώ την αντλία της υδρόψυξης την έχω στο τροφοδοτικό.Αν και δεν είναι το ίδιο δοκίμασε από εκεί απ`εθείας.Βασικά τατου Storm ακολούθησε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δεν πατάει καλά ή έχεις βάλει πολύ πάστα( μια σταγόνα στο κέντρο στο μέγεθος μεγάλου κόκκου ρυζιού φτάνει, τα υπόλοιπα τα κάνει η πίεση από το σφίξιμο). Για δες βάλε τα ανεμιστήρια να παίρνουν από PWM υποδοχή και την αντλία απευθείας στο τροφοδοτικό ή και αυτή σε PWM αν έχεις και άλλη υποδοχή στην μητρική. Τσέκαρε μήπως η μητρική δεν ανεβάζει τις στροφές στα ανεμιστήρια και για αυτό έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες. Τέλος κάνε αυτό που σου είπα, δες το revision της μητρικής και ανάλογα κατέβασε το τελευταίο bios (για 1.1 αν θυμάμαι καλά είναι beta μεν αλλά έχει ένα ενδιαφέρον update). λοιπον. για να παταει καλυτερα εβγαλα κατι μαυρα πλαστικα που ειχε και περασα δυο ροδελες (greek Πατεντα) μπορω να πω πως πλεων η θερμοκρασια μου ειναι σε καλυτερα επιπεδα: μαξ 57 σε 1,424. αλλα παλι σε συγκριση με εσας ειμαι 5 βαθμους πανω. παστα εβαλα πολυ λιγο και εσφιξα καλα. οι ανεμιστηρες γυρνανε τερμα. ολα τα smartfan απο το bios τα εχω κανει disable. και η αντλια στις 6300. παραπανω δεν παει. εβαλα τo βετα bios. αλλα λεω να γυρισω σε κανονικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για δοκίμασε να χαμηλώσεις την αντλία, είναι πολύ ψηλά! Κοίτα τι έχω εγώ στα 4.2 με τα φαν στο 50% (Level 5 από 10). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 την αντλια την εβαλα κατευθειαν στο τροφοδοτικο. οποτε ειναι τερμα. και τα ανεμιστηρια απο το cooler στο τερμα τα εχω. ειναι σαν να βρισκομαι σε πλοιο. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας. πραγματικα με βοηθατε και σιγα σιγα εχω καλυτερα αποτελεσματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 απ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 απ Τι εννοεις "απ",περιμενεις καποια απαντηση μηπως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 λοιπον. εχουμε update. δοκιμασα με την corsair h110 ενος φιλου με τους ανεμιστηρες της 280l και βλεπω μαξ 54 στο 1.404. επειδη με νευριασε πολυ η μητρηκη πηρα την asus sabertooth. ε αλλο πραμα... με την ιδια θερμοκρασια εχω στο 1.404 σταθερα 4.738 και αυριο θα το πιεσω να δω μεχρι 62 βαθμους στα ποσα ειναι σταθερος. στο 1.320 εχω σταθερο 4.4 με max 43 βαθμους. Πιστευετε οτι αν ειχα 8350 ή 8370 θα ειχα καλυτερες θερμοκρασιες στα ιδια volt? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Κοίτα σε idle εγώ έχω 32 βαμούς στα 5 με 1.45.Σε cinebench max έχω 50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 κατι δεν παει καλα...νομιζω πως οι υψηλες θερμοκρασιες οφειλονται στον επεξεργαστη. το cool n quiet το εχω disable. μονο αυτο θα δοκιμασω μπας και ριχνει τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Η δικιά μου υδρόψυξη είναι custom και παίζει φαντάζομαι κάποιο ρόλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 σιγουρα. σορρυ. δεν το ειχα προσεξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Σημερα μετα απο ωρες δοκιμων καταφερα να το κανω stable στα 4.8 με 1.440v. το κακο ειναι οτι ακομη και τωρα οι θερμοκρασιες ειναι οριακες τερμα και δεν μπορει να δουλεψει παραπανω. Ο ανεμιστηρας πισω απο το socket μου εριξε 10 βαθμους και πιστευω οτι αξιζε. Παραγγειλα 4 NOCTUA NF-A14 PWM FAN 140MM για push pull και την gelid cg extreme. αυτα ομως το πολυ 2 βαθμους να μου ριξουν. Για μια custom υδροψηξη τι πρεπει να κοιταξω? στοχος ειναι η αποδοση ωστε να το σταθεροποιησω πιο πανω αφου με παιρνει απο ρευμα ανετα. ποσο πρεπει να υπολογιζω για μια σωστη δουλεια? με ενδιαφερει για αρχη μονο ψυξη σε cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Μπορεί όμως να μην ανεβαίνει άλλο ο επεξεργαστής οπότε και δεν χρειάζονται τα επιπλέον έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα