Προς το περιεχόμενο

8320 oc. Τι, πώς και γιατί?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπρος γκρεμός (timmings) και πίσω ρέμα (Τιμή) δηλαδή ε? :P

Τότε δες περίπου από την 5η εώς την 20 σελίδα που είναι και τα περισσότερα μέχρι 4,4ghz και θα βγάλεις μια άκρη. Καταρχήν κλείνεις όλα τα turbo , c'n'q κλπ, βάζεις manual 1,44 ρεύμα, το LLC στην προτελευταία σκάλα και παίζεις είτε με πολλαπλασιαστή είτε με fsb μέχρι να βρείς το ιδανικό για εσένα πάντα.

Τρέχεις ένα OCCT πάντα για να τεστάρεις σταθερότητα και προσέχεις την θερμοκρασία ποτέ πάνω από μαξ 65 για τον επεξεργαστή σου.

εχω τις μνημες που εχεις corsair vengeance cl8 και τις εχω στα 2133 με 1,67v και timings 9-11-11-31 2T.Με λιγοτερο ρευμα δεν ημουν stable,το πηγαινα βημα βημα.Τσεκαρε το :)
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις πιο πίσω σελίδες έχει και κάποια video για τις ρυθμίσεις

Τσιπ με τσιπ διαφέρει αλλα είναι κοντινές οι ρυθμίσεις

Νομιζω οτι τα τσιπακια αρχιζουν να διαφερουν αρκετα ψηλοτερα απο τα 4.0Ghz,τοσο χαμηλα ολα σχεδον το ιδιο συμπεριφερονται.

Θέλω 1,42 για stock συχνότητα. Λέω να το σπάσω, για να μη με βλαστημάει αυτός που θα το πουλήσω.... 

Θέλω 1,42 για stock συχνότητα. Λέω να το σπάσω, για να μη με βλαστημάει αυτός που θα το πουλήσω.... 

χαχαχαχαχαχ πραγματικα αμα τον πουλησεις και των παρει κανενας που κανει oc δεν θα ξερει τι να τον κανει.παρα πολυ υψυλα volt εγω τωρα με 1.41 σε full load ειμαι στα 4.8

Μια ερωτηση παιδια. το συστημα ειναι ετοιμο. ανεβασα το volt Στο 1,40 και το Multiplier στο 24. εκει δεν εχω κανενα error Με το prime95  δεν το ετρεξα πολυ ωρα αλλα βλεπω κατι που δεν μου αρεσει. εκει που δειχνει 4800 ξαφνικα παιζει το multiplier και το volt και ανεβοκατεβαινει η συχνοτητα. τι ρυθμιση να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...