alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εντελώς off topic αλλα να ρωτήσω πως σώζω τα bookmarks από τον chrome γιατι θα περάσω ξανα windows 7 και δεν θέλω να ξαναψάχνω??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Εντελώς off topic αλλα να ρωτήσω πως σώζω τα bookmarks από τον chrome γιατι θα περάσω ξανα windows 7 και δεν θέλω να ξαναψάχνω??? Σελιδοδείκτες -> Διαχείριση σελιδοδεικτών->Οργάνωση->εξαγωγή σε αρχείο HTML 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πάω για format τα λεμε αργότερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Θα μείνω εδώ τελικά για χρήση 24/7 για να υπάρχει και η σχετική ψυχρανσία!!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2015 [email protected]...ακριβώς στα δικά μου είσαι. Απλά το καλοκαίρι θα είσαι πολύ πιο άνετος από εμένα με το (σαφώς ανώτερο) νεράκι σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ολα στοκαδούρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ολα στοκαδούρα Άρρωστος;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 χαχαχαχαχαα όχι ρε fallen.Ήθελα να δώ πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσω σε ρεύμα και να είμαι σταθερός. Λοιπόν κατέβασα ακόμη χαμηλότερα 1.26 idle 1.272 full load με intelburn Φαίνεται όσο καλό chip είναι στα ψηλά τόσο είναι και στα χαμηλά. Δεν ξέρω αν έχει νόημα αυτό που κάνω αλλα συνεχίζω στο 1,25 V core με realBench 4,2Ghz με full load 41 βαθμούς με intelburn και 1,236 V core σταθερότατος 4.6 Ghz με 1,34 full load 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Α οκ, ειπα και εγω τι επαθε αυτος. Πνατως αυτος ειναι ενας τροπος να δεις αν εχεις καλο τσιπ, χωρις να ζοριζεις χωρις τιποτα το πατας ενα undervolt και τελος. Ασε που παντα κανω undervolt απο τα χαλια ρευματα που δινουν συνηθως στα default 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Εβαλα πριν λίγο 30 λουπες στο intelburn και πήγα να κάνω ένα τσιγάρο.Γυρνώντας είδα θερμοκρασία 70 βαθμούς και είχε φτάσει στις 20 λούπες.Μιλάμε έχω απογοητευθεί από το μπλοκ για τον επεξεργαστή.Το έχω σφίξει αρκετά καλά και δεν νομίζω να μην πατάει καλά.Μου φαίνεται θα ψαχτώ για αλλαγή του αλλα σε καινούργιο αυτή την φορά.Στα 5Ghz τον είχα και 1.45 vcore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παιδιά βίδες Μ3 30 και Μ3 35 που θα βρώ Ελλάδα για τα ψυγεία της Alphacool ??Γιατι από το παλικάρι που τα πήρα δεν είχαν και τα έχω βάλει πρόχειρα και με τους ανεμιστήρες στο πάνω ψυγείο να βάζουν αέρα ενώ θέλω να βγάζουν Το καλοκαιρινό setup frequency 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Σε όποιο μαγαζί και να πας θα βρεις δεν είναι θέμα. Αν και μερικοί έχουν κάτι φτηνές σταυρό δες να βρεις τίποτα ανοξοιδωτες αλενοβιδες (οι αγαπημένες μου). Εγώ βρήκα 30 και 40 όχι όμως 35 αλλά έκοψα μερικές 40αρες και έκανα την δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Καλημέρα παρεα.Σε 2 που πήγα δεν βρήκα!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Τελικά μάλλον θα πάω σε αυτό το μπλόκ http://www.eworld.com.gr/products/details/2617/EKWB-EK-Supremacy-Clean-CSQ---Acetal-CPU-Block Μπορεί και αυτό http://www.eworld.com.gr/products/details/6256/EKWB-EK-Supremacy-MX-AMD---Acetal-CPU-Block 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacecowboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το καλοκαιρινό setup frequency νομιζω με το κομματι σου μπορεις με πολυ λιγοτερο ρευμα απο 1.344 με τοσο ρευμα τρεχει ο δικος μου 8320 στα 4.5ghz το δικο σου κομματι μπορει σιγουρα παρακατω (ισως και με 1.3) γιατι το δικο μου δεν ειδε ποτε καν τα 5ghz αν και μπορει να φταιει και η μητρικη μου για αυτο που ειναι "λιγο" αναπηρη (gigabyte 970 ud3p) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα