Προς το περιεχόμενο

8320 oc. Τι, πώς και γιατί?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μην βαζεις μωρε pads,αστα ετσι σιγα τι θα παθει.το πολυ πολυ να τα τιναξουν :P

χρωστας μια 290 λογω ερωτησης που ειχα κανει καποτε για τα temps.κολοφαρδε :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μην βαζεις μωρε pads,αστα ετσι σιγα τι θα παθει.το πολυ πολυ να τα τιναξουν :P

χρωστας μια 290 λογω ερωτησης που ειχα κανει καποτε για τα temps.κολοφαρδε  :P

Αφού δεν τους πέταξα τα μάτια έξω πάλι καλά.Χρωστάω χρωστάω χαχαχα

Fallen θα το βγάλω πάλι το μπλοκ γιατι τελικα στα vrm δεν έχω βάλει pads αλλα μονο στις μνήμες.Αλλα αν βάλω pads στα vrm δεν θα λιώσουν τα pads?? το μοντέλο http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2090&lid=1.Εκεί που είναι το κίτρινο δεν έχω βάλει pads

Εεεεεε είσαι πολύ ... τελικά !! το μυαλό μας έλιωσες στη σκέψη άσε τα pads  :P  :P

Τωρα θελω τα φωτα σας  :-D  γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος.Λεω για την εξης συνθεση καμια γνωμη; 

Cooltek C2
Fractal Design Integra 450W
MSI A78M-E45
A8-7650K
ARC 100 OCZ 120GB

Θα μπει σε παιδικο δωματιο, αλλα ειμαι σε σκεψη για τον A8-7650K  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Μπόμπα μου φαίνεται, και με μικρότερο τροφοδοτικό δεν θα υπήρχε πρόβλημα. 

https://www.skroutz.gr/s/4815182/Asrock-FM2A88X-BTC.html

Θα έβαζα αυτή την μητρική γιατί? Ακριβώς επειδή είναι ξεκλείδωτος ο 7650 και μπορείς άνετα να τον ανεβάσεις αργότερα.

Ακόμη όμως και αν δεν τον πειράξεις, η Asrock είναι καλύτερη συνολικά από την MSI!

Δεν έχει hdmi και χειρότερη κάρτα ήχου έχει... <_<  αλλά σαν chip είναι καλύτερο όντως. 

Σε αυτό δεν θα παίξει OC (μάλλον) είναι για την μικρή, αλλά θα θα δω τι μπορεί να γίνει.... αφού με τα υπόλοιπα δεν παίζει θέμα και σας βρίσκω σύμφωνους όλα καλά ;) μέσα στη βδομάδα θα το κάνω παραγγελία μάλλον για να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να το σκεφτεί.

Ευχαριστώ παιδιά.

• Like 2

Σχεδον τελειωσα με το CPU και την VGA (αν και αυτη θελει ιδιαιτερο ψαξιμο) τωρα εμειναν οι μνημες γιατι στο auto δεν μου αρεσει :-D

Πριν 10 μερες παρελαβα αυτες ελπιζω να μου βγουν αστερια

• Like 3

Και εγώ θέλω αλλαγή στις μνήμες αλλα εχω ξεπαραδιαστεί με τόσες αλλαγές σε mobo,cpu,water cooling οπότε μένω με ότι έχω και βλέπουμε

Και εγώ θέλω αλλαγή στις μνήμες αλλα εχω ξεπαραδιαστεί με τόσες αλλαγές σε mobo,cpu,water cooling οπότε μένω με ότι έχω και βλέπουμε

γιατι τι έχουν οι μνήμες σου?? εκτός απο το κίτρινο χρωματάκι που τις έβαψες  :P  :P

Θα μου πεις  μεγάλη διαφορά με 1866 δεν θα δω

βασικά δεν θα δεις καθόλου διαφορά και είναι και ακριβές, όχι όπως παλιά που με 40 ευρώ αγοράζαμε 8gb. Προσωπικά θα αλλάξω μνήμες σε DDR4 όταν αλλάξω και πλατφόρμα. 

Καλά εγώ κάνω χαζομαρες να φανταστεις το προηγούμενο κιτ το πήρα το έβαλα στην μητρική να δω πως φαίνονται και το πούλησα :)

Σήμερα θα πειράξω λίγο το allday έχω όρεξη :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...