alldaynews Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Και γω για Asrock θα έλεγα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μην βαζεις μωρε pads,αστα ετσι σιγα τι θα παθει.το πολυ πολυ να τα τιναξουν χρωστας μια 290 λογω ερωτησης που ειχα κανει καποτε για τα temps.κολοφαρδε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 5.302 ghz με 1.6V Και τώρα θες να πιστέψουμε ότι τον έκαψε η ΔΕΗ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 μην βαζεις μωρε pads,αστα ετσι σιγα τι θα παθει.το πολυ πολυ να τα τιναξουν χρωστας μια 290 λογω ερωτησης που ειχα κανει καποτε για τα temps.κολοφαρδε Αφού δεν τους πέταξα τα μάτια έξω πάλι καλά.Χρωστάω χρωστάω χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ακριβώς! Αυτό ήταν μονάχα για validation βρε μια φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 STORM1978 με την 990ΧΑ πόσο έφτασες stable τον 8320 με τι VCore (Max); 5.302 ghz με 1.6V Πω πω τι λες τώρα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Fallen θα το βγάλω πάλι το μπλοκ γιατι τελικα στα vrm δεν έχω βάλει pads αλλα μονο στις μνήμες.Αλλα αν βάλω pads στα vrm δεν θα λιώσουν τα pads?? το μοντέλο http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2090&lid=1.Εκεί που είναι το κίτρινο δεν έχω βάλει pads Εεεεεε είσαι πολύ ... τελικά !! το μυαλό μας έλιωσες στη σκέψη άσε τα pads Τωρα θελω τα φωτα σας γιατι ειμαι λιγο μπερδεμενος.Λεω για την εξης συνθεση καμια γνωμη; Cooltek C2 Fractal Design Integra 450W MSI A78M-E45 A8-7650K ARC 100 OCZ 120GB Θα μπει σε παιδικο δωματιο, αλλα ειμαι σε σκεψη για τον A8-7650K Μπόμπα μου φαίνεται, και με μικρότερο τροφοδοτικό δεν θα υπήρχε πρόβλημα. https://www.skroutz.gr/s/4815182/Asrock-FM2A88X-BTC.html Θα έβαζα αυτή την μητρική γιατί? Ακριβώς επειδή είναι ξεκλείδωτος ο 7650 και μπορείς άνετα να τον ανεβάσεις αργότερα. Ακόμη όμως και αν δεν τον πειράξεις, η Asrock είναι καλύτερη συνολικά από την MSI! Δεν έχει hdmi και χειρότερη κάρτα ήχου έχει... αλλά σαν chip είναι καλύτερο όντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Σε αυτό δεν θα παίξει OC (μάλλον) είναι για την μικρή, αλλά θα θα δω τι μπορεί να γίνει.... αφού με τα υπόλοιπα δεν παίζει θέμα και σας βρίσκω σύμφωνους όλα καλά μέσα στη βδομάδα θα το κάνω παραγγελία μάλλον για να δώσω χρόνο στον εαυτό μου να το σκεφτεί. Ευχαριστώ παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Σχεδον τελειωσα με το CPU και την VGA (αν και αυτη θελει ιδιαιτερο ψαξιμο) τωρα εμειναν οι μνημες γιατι στο auto δεν μου αρεσει Πριν 10 μερες παρελαβα αυτες ελπιζω να μου βγουν αστερια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και εγώ θέλω αλλαγή στις μνήμες αλλα εχω ξεπαραδιαστεί με τόσες αλλαγές σε mobo,cpu,water cooling οπότε μένω με ότι έχω και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Και εγώ θέλω αλλαγή στις μνήμες αλλα εχω ξεπαραδιαστεί με τόσες αλλαγές σε mobo,cpu,water cooling οπότε μένω με ότι έχω και βλέπουμε γιατι τι έχουν οι μνήμες σου?? εκτός απο το κίτρινο χρωματάκι που τις έβαψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θα μου πεις μεγάλη διαφορά με 1866 δεν θα δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Θα μου πεις μεγάλη διαφορά με 1866 δεν θα δω βασικά δεν θα δεις καθόλου διαφορά και είναι και ακριβές, όχι όπως παλιά που με 40 ευρώ αγοράζαμε 8gb. Προσωπικά θα αλλάξω μνήμες σε DDR4 όταν αλλάξω και πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Ναι και γω τα ίδια βλέπω μια και καλή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Καλά εγώ κάνω χαζομαρες να φανταστεις το προηγούμενο κιτ το πήρα το έβαλα στην μητρική να δω πως φαίνονται και το πούλησα Σήμερα θα πειράξω λίγο το allday έχω όρεξη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα