Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χεχε, καλά θα ήταν, το ups κατέγραψε πτώση πριν την διακοπή στα 130V και στην επιστροφή 290V!

Δεν λες που άντεξε το ups και δεν πήρε η ΔΕΗ και την 46άρα μου Samsung b8000 μαζί παρέα βραδιάτικα?

Έκαψε μητρική Giga 990XA-UD3 rev 3., 8320 και την 1 από τις 2 μπαταρίες του ups την έλιωσε, μου πήρε 20 λεπτά να την ξεκολλήσω από την θέση της.

Tην 990xa-ud3 καλά της έκανε της τάνας... το αξίζει πραγματικά  :P  :P

• Like 7
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε μένα φίλε έκανε θαύματα με τον 8320!!! Έχω πολλά records στο hwbot.org χάρη σε αυτήν.

θυμάσαι με ποιο bios ήσουν ??

Δημοσ.

Ρε φούστη μου τα 3/4 της κάρτας είναι κρύα και το 1/4 ζεματάει ποιος ξανααδειάζει το loop το κερατο μου ουφφφφφφφφφφφφφφ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φούστη μου τα 3/4 της κάρτας είναι κρύα και το 1/4 ζεματάει ποιος ξανααδειάζει το loop το κερατο μου ουφφφφφφφφφφφφφφ

μην βιάζεσαι αυτό είναι το μόνο κακό που κάνεις.

FD

θα το δοκιμάσω αύριο μπας και... βγήκε νέα version της 990-XA-UD3, rev 3.1 με κάτι αλλαγές στους πυκνωτές του ήχου

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον έχει πρόβλημα με μαύρες οθόνες με την 290-290x sapphire https://www.sapphireforum.com/showthread.php?33437-R9-290-Black-Screen-Fix!!!&p=278720&posted=1

Μισο μισο, δηλαδη ο τυπος λεει δεν φτανει το 750αρι; χαχααχαχαχαχ ή αυτος δεν παει καλα ή δεν διαβασα καλα εγω

Εισαι σιγουρος δεν εχει αερα μεσα; Γιατι πολυ γρηγορα το γεμιζεις το loop εσυ και ειναι περιεργο. Εγω κουναω απο εδω κουναω απο εκει τουμπα παρακατω και παλι για μερικες μερες εστω και μικρες φυσαλιδες βγαινουν που και που

Storm κατι τετοιο ελεγα ρε φιλε αλλα εχω θεμα καθως δεν ειμαι για τετοια εγω link

• Like 2
Δημοσ.

Καλό αλλά θα θέλει δουλειά. Η ιδέα είναι πάντως ωραία. 

Ωραια ειναι και ευκολο να γινει στα παντα αλλα με τις γνωσεις που εχω πανω στο θεμα...... χλωμο το κοβω

Δημοσ.

Γιατί βρε? Μια χαρά oc κάνεις άρα έχεις και γνώσεις. Δηλαδή εμείς είμαστε καλύτεροι? Μαθαίνουμε κάθε μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ πάντως το σταμάτησα και τον γύρισα στα 4... για να δω αυτά τα ωραία νουμεράκια (έτσι θέλω να πιστεύω :P )

Άλλωστε κανένα χαλαρό γκέιμ παίζω και λίγο ίντερνετ.. δηλαδή δεν κάνω κάτι βαρύ.. οπότε δεν νομίζω προς το παρόν να τον ξανανεβάσω..

post-266093-0-40632400-1425779407_thumb.png

Δημοσ.

εγώ πάντως το σταμάτησα και τον γύρισα στα 4... για να δω αυτά τα ωραία νουμεράκια (έτσι θέλω να πιστεύω :P )

Άλλωστε κανένα χαλαρό γκέιμ παίζω και λίγο ίντερνετ.. δηλαδή δεν κάνω κάτι βαρύ.. οπότε δεν νομίζω προς το παρόν να τον ξανανεβάσω.

Τι ειναι αυτο; Εννοω ποιο CPU ειναι που βγαζει αυτα τα χαλια;

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα.Τελικά θα το αδειάσω το loop γιατι έχω μια διαροή από την αντλία και έτσι θα δώ και το μπλόκ στην κάρτα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...