Προς το περιεχόμενο

8320 oc. Τι, πώς και γιατί?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι full block

Λοιπόν 1200/1600 τα ρολόγια στο vrm1 εφτασε 88 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  και στο vrm2 σταθερά 50.Αναρωτιέμαι μήπως δεν έχουν μπεί καλά τα pad που είχε μαζί το μπλόκ γιατι δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια διαφορά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενταξει δεν εισαι ψηλα απο temps.εχεις ανεβασμενα ρολογια κιολας.

η διαφορα ειναι οκ γιατι το vrm 1 ειναι η σειρα απο τα vrms και το 2 ειναι ενα μονο του που εχει.

κοιτα τωρα ετρεξα και εγω ενα valley και στα 1160 ηταν στα 65 max εμενα το vrm1.οποτε αναθεωρω,ναι ειναι αρκετα ανεβασμενο.μπορει να μην εχουν κατσει καλα τα pads και εχει κενο αναμεσα τους.

αλλα και παλι εισαι μεσα σε safe ορια με τους 88.

ενταξει δεν εισαι ψηλα απο temps.εχεις ανεβασμενα ρολογια κιολας.

η διαφορα ειναι οκ γιατι το vrm 1 ειναι η σειρα απο τα vrms και το 2 ειναι ενα μονο του που εχει.

Thano με αέρα είσαι έτσι; Μπορείς να ρίξεις ένα screenshot με temps σε μαμά ρολόγια; Εαν φυσικά δεν είναι πρόβλημα.

Ώπα τώρα το είδα.... Για να έχουμε σωστή εικόνα μπορείτε και οι δύο να ριξετε το ίδιο benchmark με 1000/1250; Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω μέτρηση κάνω αλλαγές στο loop αλλά θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μια εικόνα νερό/αέρα σε στοκ

88 και δεν είναι πολύ????και το άλλο 50??? μεγάλη διαφορά

Λοιπόν λίγο που κοίταξα θεωρητικά είναι πολύ, κάνα δυο ποστ που βρήκα λέει +5 απο το core αλλά μου φαίνεται απίθανο. Τα VRM είναι πάντως 125C rated. Είμαι χαζός πάντως που δεν κράτησα temps απο τα VRM :( να έχω μια εικονα και εγώ.

ανεμιστηρες οπως ειναι το προφιλ που εχω μονιμα.δηλαδη ξεκινανε παντα απο 60% γυρω στις 1200 στροφες και ανεβαινουν προοδευτικα.φαινεται στην εικονα ποσο εφτασαν max.

valley_vrm_temps.png

• Like 2

Μετα απο καμια ωρα dying light το 1 εδειξε 56 βαθμους και το 2 42 βαθμους.1000/1300 290 TriX.Μεχρι 1180/1450 που την πηγα με τερμα ρευμα,διαφορα στις θερμοκρασιες δεν ειδα,αντε 2 βαθμους το πολυ.Πυρηνας 59-60 βαυμους στοκ και 60-62 oc.

ανεμιστηρες οπως ειναι το προφιλ που εχω μονιμα.δηλαδη ξεκινανε παντα απο 60% γυρω στις 1200 στροφες και ανεβαινουν προοδευτικα.φαινεται στην εικονα ποσο εφτασαν max.

valley_vrm_temps.png

Ωραία Thano ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τώρα να μπει και ο storm να πάρουμε μια μέτρηση και απο εκεί θα είναι super. Πλάκα πλάκα γιατί δεν κάνουμε μερικά spreadsheet με VGA, CPU κτλπ απο το να ψάχνει ο καθένας και να ανοίγουν θέματα "είναι καλές οι θερμοκρασίες" "πόσο ρεύμα να δώσω" κτλπ θα μπορούσε ο καθένας να δει τι κάνει..

• Like 2

θα βάλω και γω τα δικά μου σε στοκ ρολόγια

Νομίζω πως δεν έχει κάτσει κάτι καλά.Αργότερα θα το τσεκάρω και ευτυχώς δεν χρειάζεται να αδειάσω τα πάντα χαχα.Εφτασε μέχρι 98 βαθμούς στο valley

post-244051-0-42497000-1425755659_thumb.jpg

post-244051-0-61021700-1425755662_thumb.jpg

Ωραία Thano ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τώρα να μπει και ο storm να πάρουμε μια μέτρηση και απο εκεί θα είναι super. Πλάκα πλάκα γιατί δεν κάνουμε μερικά spreadsheet με VGA, CPU κτλπ απο το να ψάχνει ο καθένας και να ανοίγουν θέματα "είναι καλές οι θερμοκρασίες" "πόσο ρεύμα να δώσω" κτλπ θα μπορούσε ο καθένας να δει τι κάνει..

Ορίστε και το δικό μου με στοκ cpu

post-166174-0-13868600-1425758618_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...