Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 σε load μας ενδιαφερει.ασε το ανοιχτο και βαλε να δειχνει το max και τρεξε το bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Είναι full block Λοιπόν 1200/1600 τα ρολόγια στο vrm1 εφτασε 88 και στο vrm2 σταθερά 50.Αναρωτιέμαι μήπως δεν έχουν μπεί καλά τα pad που είχε μαζί το μπλόκ γιατι δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ενταξει δεν εισαι ψηλα απο temps.εχεις ανεβασμενα ρολογια κιολας. η διαφορα ειναι οκ γιατι το vrm 1 ειναι η σειρα απο τα vrms και το 2 ειναι ενα μονο του που εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 88 και δεν είναι πολύ????και το άλλο 50??? μεγάλη διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 κοιτα τωρα ετρεξα και εγω ενα valley και στα 1160 ηταν στα 65 max εμενα το vrm1.οποτε αναθεωρω,ναι ειναι αρκετα ανεβασμενο.μπορει να μην εχουν κατσει καλα τα pads και εχει κενο αναμεσα τους. αλλα και παλι εισαι μεσα σε safe ορια με τους 88. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ενταξει δεν εισαι ψηλα απο temps.εχεις ανεβασμενα ρολογια κιολας. η διαφορα ειναι οκ γιατι το vrm 1 ειναι η σειρα απο τα vrms και το 2 ειναι ενα μονο του που εχει. Thano με αέρα είσαι έτσι; Μπορείς να ρίξεις ένα screenshot με temps σε μαμά ρολόγια; Εαν φυσικά δεν είναι πρόβλημα. Ώπα τώρα το είδα.... Για να έχουμε σωστή εικόνα μπορείτε και οι δύο να ριξετε το ίδιο benchmark με 1000/1250; Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω μέτρηση κάνω αλλαγές στο loop αλλά θα ήταν χρήσιμο να έχουμε μια εικόνα νερό/αέρα σε στοκ 88 και δεν είναι πολύ????και το άλλο 50??? μεγάλη διαφορά Λοιπόν λίγο που κοίταξα θεωρητικά είναι πολύ, κάνα δυο ποστ που βρήκα λέει +5 απο το core αλλά μου φαίνεται απίθανο. Τα VRM είναι πάντως 125C rated. Είμαι χαζός πάντως που δεν κράτησα temps απο τα VRM να έχω μια εικονα και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ανεμιστηρες οπως ειναι το προφιλ που εχω μονιμα.δηλαδη ξεκινανε παντα απο 60% γυρω στις 1200 στροφες και ανεβαινουν προοδευτικα.φαινεται στην εικονα ποσο εφτασαν max. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μετα απο καμια ωρα dying light το 1 εδειξε 56 βαθμους και το 2 42 βαθμους.1000/1300 290 TriX.Μεχρι 1180/1450 που την πηγα με τερμα ρευμα,διαφορα στις θερμοκρασιες δεν ειδα,αντε 2 βαθμους το πολυ.Πυρηνας 59-60 βαυμους στοκ και 60-62 oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 ανεμιστηρες οπως ειναι το προφιλ που εχω μονιμα.δηλαδη ξεκινανε παντα απο 60% γυρω στις 1200 στροφες και ανεβαινουν προοδευτικα.φαινεται στην εικονα ποσο εφτασαν max. Ωραία Thano ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τώρα να μπει και ο storm να πάρουμε μια μέτρηση και απο εκεί θα είναι super. Πλάκα πλάκα γιατί δεν κάνουμε μερικά spreadsheet με VGA, CPU κτλπ απο το να ψάχνει ο καθένας και να ανοίγουν θέματα "είναι καλές οι θερμοκρασίες" "πόσο ρεύμα να δώσω" κτλπ θα μπορούσε ο καθένας να δει τι κάνει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 θα βάλω και γω τα δικά μου σε στοκ ρολόγια Νομίζω πως δεν έχει κάτσει κάτι καλά.Αργότερα θα το τσεκάρω και ευτυχώς δεν χρειάζεται να αδειάσω τα πάντα χαχα.Εφτασε μέχρι 98 βαθμούς στο valley Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 στο gpuz πατα επανω εκει που λεει vrm1 στο βελακι και βαλε να δειχνει τα max που επιασε.δεν εκατσε καλα το μπλοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Θάνο το είδα πριν έφτασε 98!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πολυ πιθανον να μην εχει πατησει καλα το block. Οι δικες μου θερμοκρασιες μετα απο 5 loops στο valley (4K) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον πρέπει να αδειάσω το Loop για να το δω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Ωραία Thano ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Τώρα να μπει και ο storm να πάρουμε μια μέτρηση και απο εκεί θα είναι super. Πλάκα πλάκα γιατί δεν κάνουμε μερικά spreadsheet με VGA, CPU κτλπ απο το να ψάχνει ο καθένας και να ανοίγουν θέματα "είναι καλές οι θερμοκρασίες" "πόσο ρεύμα να δώσω" κτλπ θα μπορούσε ο καθένας να δει τι κάνει.. Ορίστε και το δικό μου με στοκ cpu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα