Προς το περιεχόμενο

8320 oc. Τι, πώς και γιατί?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δώσε power limit +50% αν και δεν νομίζω να κάνει throttle

Λοιπόν εχω πάθει πλάκα.Ησυχία απίστευτη,θερμοκρασίες απίστευτες.Firestrike extreme στην κάρτα maximum 42 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG OMG OMG από 75!!!!!!!!!!!!!!

Εχω βιντεάκια θα τα ενώσω και θα τα ανεβάσω!!!!!!Αξιζε πολύ τον κόπο τελικά το έξτρα κόστος

All τρέξε χωρίς φανακια να δεις ησυχία ;) δεν νομίζω να ανέβει πολύ παραπάνω. Θα ακούς μόνο το γουργουριτο της D5.

Λοιπόν εχω πάθει πλάκα.Ησυχία απίστευτη,θερμοκρασίες απίστευτες.Firestrike extreme στην κάρτα maximum 42 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG OMG OMG από 75!!!!!!!!!!!!!!

Εχω βιντεάκια θα τα ενώσω και θα τα ανεβάσω!!!!!!Αξιζε πολύ τον κόπο τελικά το έξτρα κόστος

All τρέξε χωρίς φανακια να δεις ησυχία ;) δεν νομίζω να ανέβει πολύ παραπάνω. Θα ακούς μόνο το γουργουριτο της D5.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχω βάλει και ένα αφρώδες κάτω από την αντλία και μπορεί να μην ακούγεται ούτε αυτή :-D

Να σου πω την αλήθεια για throttle το κόβω αλλα γιατι??

Με βλέπω το βράδυ να ξαναπερνάω windows 7

Στο catzilla super με το ιδιο Overclock 19963.Μάλλον κάτι φταίει με το πρόγραμα,Θα τρέξω και ένα valley να σιγουρευτώ

post-244051-0-97695600-1425737904_thumb.jpg

Πάντως δεν είναι άσχημο score. Το άλλο πολύ μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια, τα κρατάς σε κάνα spreadsheet ή μπα;

Μήπως είχες παραπάνω το CPU ή την κάρτα. Το Trix δεν έχει power limit; Μόνο volt μπορείς να δώσεις;

Κατερινιώτης είμαι παίδες, το λέει και κάτω από το όνομα μου. Αργεί και δεν θα είναι για 24/7 αλλά θα παίξουμε με τον fallen με καταλαβαίνει ο αδελφός...SS :devil:

Ε οκ εκεί πας αλλού Storm για αυτό είπα 24/7. Πάντως το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα ;) εγώ σε αυτή την ηλικία δεν είμαι για τέτοια τα παράτησα όλα, σουπιτσα και χαλαρά λίγο OC δεν είμαι για συγκινήσεις πλέον :)

• Like 2

Πάντως δεν είναι άσχημο score. Το άλλο πολύ μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια, τα κρατάς σε κάνα spreadsheet ή μπα;

Μήπως είχες παραπάνω το CPU ή την κάρτα. Το Trix δεν έχει power limit; Μόνο volt μπορείς να δώσεις;

μόνο volt ναι.Κρατάω screenshots.Το σκορ που έχω βάλει και στο competition του hwbot είναι 19662 με το ίδιο oc

έχει και power limit ! τράβα την μπάρα από τα δεξιά προς τα κάτω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...