Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δώσε power limit +50% αν και δεν νομίζω να κάνει throttle

Λοιπόν εχω πάθει πλάκα.Ησυχία απίστευτη,θερμοκρασίες απίστευτες.Firestrike extreme στην κάρτα maximum 42 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG OMG OMG από 75!!!!!!!!!!!!!!

Εχω βιντεάκια θα τα ενώσω και θα τα ανεβάσω!!!!!!Αξιζε πολύ τον κόπο τελικά το έξτρα κόστος

All τρέξε χωρίς φανακια να δεις ησυχία ;) δεν νομίζω να ανέβει πολύ παραπάνω. Θα ακούς μόνο το γουργουριτο της D5.

Λοιπόν εχω πάθει πλάκα.Ησυχία απίστευτη,θερμοκρασίες απίστευτες.Firestrike extreme στην κάρτα maximum 42 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG OMG OMG από 75!!!!!!!!!!!!!!

Εχω βιντεάκια θα τα ενώσω και θα τα ανεβάσω!!!!!!Αξιζε πολύ τον κόπο τελικά το έξτρα κόστος

All τρέξε χωρίς φανακια να δεις ησυχία ;) δεν νομίζω να ανέβει πολύ παραπάνω. Θα ακούς μόνο το γουργουριτο της D5.

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω βάλει και ένα αφρώδες κάτω από την αντλία και μπορεί να μην ακούγεται ούτε αυτή :-D

Να σου πω την αλήθεια για throttle το κόβω αλλα γιατι??

Με βλέπω το βράδυ να ξαναπερνάω windows 7

Στο catzilla super με το ιδιο Overclock 19963.Μάλλον κάτι φταίει με το πρόγραμα,Θα τρέξω και ένα valley να σιγουρευτώ

post-244051-0-97695600-1425737904_thumb.jpg

Δημοσ.

Πάντως δεν είναι άσχημο score. Το άλλο πολύ μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια, τα κρατάς σε κάνα spreadsheet ή μπα;

Μήπως είχες παραπάνω το CPU ή την κάρτα. Το Trix δεν έχει power limit; Μόνο volt μπορείς να δώσεις;

Δημοσ.

μόνο volt ναι.Κρατάω screenshots.Το σκορ που έχω βάλει και στο competition του hwbot είναι 19662 με το ίδιο oc

Δημοσ.

Κατερινιώτης είμαι παίδες, το λέει και κάτω από το όνομα μου. Αργεί και δεν θα είναι για 24/7 αλλά θα παίξουμε με τον fallen με καταλαβαίνει ο αδελφός...SS :devil:

Ε οκ εκεί πας αλλού Storm για αυτό είπα 24/7. Πάντως το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα ;) εγώ σε αυτή την ηλικία δεν είμαι για τέτοια τα παράτησα όλα, σουπιτσα και χαλαρά λίγο OC δεν είμαι για συγκινήσεις πλέον :)

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως δεν είναι άσχημο score. Το άλλο πολύ μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια, τα κρατάς σε κάνα spreadsheet ή μπα;

Μήπως είχες παραπάνω το CPU ή την κάρτα. Το Trix δεν έχει power limit; Μόνο volt μπορείς να δώσεις;

μόνο volt ναι.Κρατάω screenshots.Το σκορ που έχω βάλει και στο competition του hwbot είναι 19662 με το ίδιο oc

έχει και power limit ! τράβα την μπάρα από τα δεξιά προς τα κάτω

• Like 1
Δημοσ.

Θάνο αν λες για μένα δεν ξέρω πως θα το δω αυτό αλλα η κάρτα είναι στους 35 βαθμούς σε idle όπως λέει το hwmonitor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...