fallen4ngel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δώσε power limit +50% αν και δεν νομίζω να κάνει throttle Λοιπόν εχω πάθει πλάκα.Ησυχία απίστευτη,θερμοκρασίες απίστευτες.Firestrike extreme στην κάρτα maximum 42 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG OMG OMG από 75!!!!!!!!!!!!!! Εχω βιντεάκια θα τα ενώσω και θα τα ανεβάσω!!!!!!Αξιζε πολύ τον κόπο τελικά το έξτρα κόστος All τρέξε χωρίς φανακια να δεις ησυχία δεν νομίζω να ανέβει πολύ παραπάνω. Θα ακούς μόνο το γουργουριτο της D5. Λοιπόν εχω πάθει πλάκα.Ησυχία απίστευτη,θερμοκρασίες απίστευτες.Firestrike extreme στην κάρτα maximum 42 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG OMG OMG από 75!!!!!!!!!!!!!! Εχω βιντεάκια θα τα ενώσω και θα τα ανεβάσω!!!!!!Αξιζε πολύ τον κόπο τελικά το έξτρα κόστος All τρέξε χωρίς φανακια να δεις ησυχία δεν νομίζω να ανέβει πολύ παραπάνω. Θα ακούς μόνο το γουργουριτο της D5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Εχω βάλει και ένα αφρώδες κάτω από την αντλία και μπορεί να μην ακούγεται ούτε αυτή Να σου πω την αλήθεια για throttle το κόβω αλλα γιατι?? Με βλέπω το βράδυ να ξαναπερνάω windows 7 Στο catzilla super με το ιδιο Overclock 19963.Μάλλον κάτι φταίει με το πρόγραμα,Θα τρέξω και ένα valley να σιγουρευτώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πάντως δεν είναι άσχημο score. Το άλλο πολύ μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια, τα κρατάς σε κάνα spreadsheet ή μπα; Μήπως είχες παραπάνω το CPU ή την κάρτα. Το Trix δεν έχει power limit; Μόνο volt μπορείς να δώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 μόνο volt ναι.Κρατάω screenshots.Το σκορ που έχω βάλει και στο competition του hwbot είναι 19662 με το ίδιο oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Κατερινιώτης είμαι παίδες, το λέει και κάτω από το όνομα μου. Αργεί και δεν θα είναι για 24/7 αλλά θα παίξουμε με τον fallen με καταλαβαίνει ο αδελφός...SS Ε οκ εκεί πας αλλού Storm για αυτό είπα 24/7. Πάντως το έχεις πάρει πολύ ζεστά το θέμα εγώ σε αυτή την ηλικία δεν είμαι για τέτοια τα παράτησα όλα, σουπιτσα και χαλαρά λίγο OC δεν είμαι για συγκινήσεις πλέον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δοκιμαζοντας το LN2 bios Firestrike Xtreme 1270core προς το παρον. Συνεχεια εχουν οι μνημες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μόνο για msi είναι αυτό το bios?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πάντως δεν είναι άσχημο score. Το άλλο πολύ μου φάνηκε να σου πω την αλήθεια, τα κρατάς σε κάνα spreadsheet ή μπα; Μήπως είχες παραπάνω το CPU ή την κάρτα. Το Trix δεν έχει power limit; Μόνο volt μπορείς να δώσεις; μόνο volt ναι.Κρατάω screenshots.Το σκορ που έχω βάλει και στο competition του hwbot είναι 19662 με το ίδιο oc έχει και power limit ! τράβα την μπάρα από τα δεξιά προς τα κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δεν το είχα δει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μόνο για msi είναι αυτό το bios?? lol σε λάθος thread το ποσταρα Νομίζω ναι μόνο για MSi πρέπει να είναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 τα vrm της καρτας τα καλυπτει το μπλοκ?τι θερμοκρασιες εχεις εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Θάνο αν λες για μένα δεν ξέρω πως θα το δω αυτό αλλα η κάρτα είναι στους 35 βαθμούς σε idle όπως λέει το hwmonitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 κατεβασε το gpuz και δες το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimalPlanet Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μεσα απο το GPU-Z μπορεις να δεις τα temps των vrm's, στην καρτελα "sensors". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Το βρήκα σε idle vrm1 42 vrm2 47 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα