alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Σίγουρα πολύ καλύτερο από αυτό που έχω τώρα.Βρήκα ένα που δίνει κάποιο παλικάρι απο εδώ αλλά προς το παρών είναι κρατημένο.Αυτό είναι EK-Supremacy Clean CSQ - Acetal+Nickel πολύ καλύτερο απ`οτι έχω αλλα θα δούμε αν αλλάξει κάτι θα το σκεφτώ σοβαρά.Σ`ευχαριστώ και για την σκέψη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Οριστε να δεις ρεζιλια... δεν νομιζω να παιρνουν απο ρυθμιση κατι για ρευμα, το μονο που εχω μια υποψια ειναι οτι δεν εκατσε καλα η παστα ή εβαλα λιγο μιας και ο 4ος ειναι μονιμα κατω 6-9 βαθμους στο stress. Η παρακατω ειναι max μετα απο 2ωρα Prime 4600 1.234V 50-51-54-46 max 4700 1.293V 53-55-55-50 max 4800 1.352V 61-63-65-58 max Δεν εχω κρατησει τα 4-4.5 αλλα στα 4 επαιζε και undervolted. Οπως βλεπεις απο θερμοκρασιες ειμαι πολυ καλα αλλα απο ρευμα χαλια. Ειχα 2 4690Κ και τα 2 στα ιδια (ενα κλιλ πανω ενα κλικ κατω) και ο 4790Κ τα ιδια αλλα με παραπανω θερμοκρασια, λογικο λογο του ΗΤ. Σίγουρα πολύ καλύτερο από αυτό που έχω τώρα.Βρήκα ένα που δίνει κάποιο παλικάρι απο εδώ αλλά προς το παρών είναι κρατημένο.Αυτό είναι EK-Supremacy Clean CSQ - Acetal+Nickel πολύ καλύτερο απ`οτι έχω αλλα θα δούμε αν αλλάξει κάτι θα το σκεφτώ σοβαρά.Σ`ευχαριστώ και για την σκέψη!! Δεν ειναι acetal αυτο plexi ειναι. Μην το κοιτας καν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πράγματι από ρεύμα πολύ χάλια και μου κάνει εντύπωση που δεν σου έκατσε ένα κομμάτι της προκοπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Cluboνερά χαχαχα.Ο Storm δεν λέει για νερά γιατι κάτι ετοιμάζει ο Σαλονικιός με καλό πράμα και γι`αυτό δεν μας λέει τίποτα.Είμαι σίγουρος πως θα τρίβουμε τα μάτια μας!!!!! Κατερινιώτης είμαι παίδες, το λέει και κάτω από το όνομα μου. Αργεί και δεν θα είναι για 24/7 αλλά θα παίξουμε με τον fallen με καταλαβαίνει ο αδελφός...SS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Τελικά για 24/7 θα είμαι στα 4,8 με 1,37 και φτάνει με ss 1,39 τάση και top θερμοκρασία σε intelburn και occt 59 βαθμοί.Αύριο μπαίνει νερό και στην κάρτα οπότε μπορεί να αλλάξουν λίγο προς τα πάνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τελικά για 24/7 θα είμαι στα 4,8 με 1,37 και φτάνει με ss 1,39 τάση και top θερμοκρασία σε intelburn και occt 59 βαθμοί.Αύριο μπαίνει νερό και στην κάρτα οπότε μπορεί να αλλάξουν λίγο προς τα πάνω γιατί τόσο πολύ ??? 59 βαθμοί σοβαρά τώρα ? εγώ στα 4.6 με 1.488v είμαι στους 57. Τι πάστα χρησιμοποιείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δεν έχω καλή δυστυχώς και με την πρώτη ευκαρία θα πάρω κάποια της προκοπής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Δεν έχω καλή δυστυχώς και με την πρώτη ευκαρία θα πάρω κάποια της προκοπής Τόσες παραγγελίες έκανες μια πάστα με 5-6 ευρώ δεν πήρες, τιιιι παιδί είσαι εσύ μωρέ ??! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αμα σου πω πως ξέχασα χαχαχα.Δεν πειράζει θα κάνω λίγη υπομονή και αν περισέψει απο αυτή που εχει το μπλοκ της κάρτας θα βάλω απ`αυτή!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-tzas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Αμα σου πω πως ξέχασα χαχαχα.Δεν πειράζει θα κάνω λίγη υπομονή και αν περισέψει απο αυτή που εχει το μπλοκ της κάρτας θα βάλω απ`αυτή!!!! Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις μια καλή και να την βάλεις και στην κάρτα γραφικών, αυτή που έρχεται μαζί με το block δεν ξέρω αν είναι καλή πάντως αφού θα κάνεις που θα κάνεις τη δύσκολη δουλειά βάλε μια σωστή πάστα να έχεις καλύτερες θερμοκρασίες αλλά και το κεφάλι σου ήσυχο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Λοιπόν εχω πάθει πλάκα.Ησυχία απίστευτη,θερμοκρασίες απίστευτες.Firestrike extreme στην κάρτα maximum 42 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OMG OMG OMG από 75!!!!!!!!!!!!!! Εχω βιντεάκια θα τα ενώσω και θα τα ανεβάσω!!!!!!Αξιζε πολύ τον κόπο τελικά το έξτρα κόστος 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μου κάνει κάτι πολύ τρελό.Πριν βάλω νερό έβγαζα στο firestike extreme 5150+ και τώρα με νερό 4750!!!!!Πως το εξηγείται αυτό???και δεν άλλαξα τίποτα από ρυθμίσεις.Πάγωσερ η κάρτα και δεν ανεβάζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πως να τη παλέψει η κάρτα με τόσο κρύο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 δώσε λίγο ρεύμα παραπάνω. Πρώτα όμως επανέφερε τα στοκ, τράβα μια επανεκκίνηση και ξαναβάλε τις ρυθμίσεις από την αρχή με μια σκάλα πάνω ρεύμα. Παίζει να της ήρθε κάπως η ψύξη ή να μην πάτησε καλά το μπλοκ ή η πάστα μέχρι που να στρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Πάντως δεν μπορώ να εξηγήσω τέτοια πτώση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα