fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εγώ την γνώμη μου θα πω, θέλει μια καλή μητρική minimum 8 phases και νερά στα VRM. Έτσι είσαι άρχοντας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Νερά δεν θές για τα VRM απλά πολύ καλή ψύξη. Η δική μου έχει καλή μαμά αλλά και ο Blademaster 140mm που βαράει από πίσω κάνει δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Θέλει θέλει.. Διαφορετικά πρέπει να βάλεις πίσω εμπρός φουρφουρια. Νεράκι παντού βρε και κοιμάσαι ήσυχος.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Νεράκι στο λαό παιδιά!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Νεράκι στο λαό παιδιά!!!!!! Θα κάνουμε club εμείς, αστον αυτόν (storm) δεν θα τον παίζουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Cluboνερά χαχαχα.Ο Storm δεν λέει για νερά γιατι κάτι ετοιμάζει ο Σαλονικιός με καλό πράμα και γι`αυτό δεν μας λέει τίποτα.Είμαι σίγουρος πως θα τρίβουμε τα μάτια μας!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Cluboνερά χαχαχα.Ο Storm δεν λέει για νερά γιατι κάτι ετοιμάζει ο Σαλονικιός με καλό πράμα και γι`αυτό δεν μας λέει τίποτα.Είμαι σίγουρος πως θα τρίβουμε τα μάτια μας!!!!! Α μπα απο τα μέρη μου είναι; Χεχεχε μην μάζας οτι και να ετοιμάζει αν δεν είναι για 24/7 δεν μετράει. Άντε γιατί έχω στην αποθήκη ένα μονοβαθμιο μην με βάλει στην πρίζα να το ταιριαξω πάνω, αν και κακά τα ψέμματα με Intel δεν γράφεις νούμερα να βγάζουν μάτι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εχεις μπριζωθεί για τα καλα και σε βλέπω να το βάζεις χαχαχα.Από που είσαι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Θεσσαλονίκη φίλε μου. Μπα τα έχω κόψει αυτά εδώ και καιρό απλά είπα να παίξω και εγώ λίγο γιατί ζήλεψα να φανταστεις το πρώτο CPU που έκανα oc ηταν ένας Cyrix και FSB OC στην VLBUS VGA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ελπίζω μόλις μπουν οι σωστοί σωλήνες τα σωστά υγρά και τα σωστά φανάκια να έχω 1-2 βαθμούς πιο κάτω απ`οτι είμαι τώρα.Βέβαια επειδή είμαι και λίγο τρελός μπορεί να χτυπήσω και το 45αρι το alphacool από το παλικάρι που πήρα το άλλο ψυγείο μιας και είναι πιο χοντρό και να στείλω για rma την Swiftech.Ειδωμεν.Βέβαια ξέφυγα από τον αρχικό προυπολογισμό λόγο της κάρτας αλλα πιστεύω χαλάλι και χαμηλότερες θερμοκρασίες θα έχω και περισσότερη ησυχία και ομορφιά!!!!!Να φανεί και πιο γεμάτο το 900D xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Σου είπα με full oc cpu VGA πάνω απο 40 δεν είδα και τα φαν στα μισά, όχι οτι αν τα ανοιξω full θα κάνουν κάτι καλύτερο τώρα αλλά λέμε. Προχτες Heaven κτλπ με κλειστά έπαιζα θερμοκρασία υγρού 18-19c αλλά στο κουτί 17c σε γενικές γραμμές έχω 1-3c διαφορά κουτί-υγρο και 2-3c κλειστά ανοιχτά φανακια. Εσύ χαζομαρα κάνεις, στείλε το RMA και πάρε το ψυγείο στην τελική κερδισμένος θα βγεις αν την πουλήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Πάντως από τις μέχρι τώρα θερμοκρασίες σε full oc κατάσταση δεν είμαι ευχαριστημένος.Βέβαια θέλει κι`αλλο ψάξιμο με το ρεύμα να παίξω χαμηλότερα γιατι όταν είσαι με 1,29 τάση στα 4,5Ghz και στα 5,3 θέλεις 1,50+ είναι μεγαλη η απόσταση για 0,8 Ghz.Τώρα στα 5,2 στο cinebench 15 βλέπω 65 βαθμούς και το θεωρώ πολύ για νερά Μετά τα 4,7 λυσσάει για ρεύμα ρε γαμώτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Ρε all κάτσε κάνε μια σούμα πόσο σου βγήκε; Και όταν το τελειώσει κάνε έναν απολογισμό αν αξίζει ή όχι. Το λέω γιατί εισαι πιστευω λογικος και θα πεις τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.Πολύ πάνε σε AIO λύσεις δίνουν 100-120€ στην καλύτερη + 20-25€ να αλλάξουν φανακια πάμε 120-145€ στην καλύτερη, δεν λέω οτι έχουν μεγάλη διαφορά σε θερμοκρασίες αλλά μην τα ισοπεδώνουν όλα. Έχω διαβάσει ΤΑ κουφά σε φόρουμ οκ είχα και εγώ και ξέρω τι μπορεί να κάνει και μέχρι που φτάνει η καθεμία. Πάντως από τις μέχρι τώρα θερμοκρασίες σε full oc κατάσταση δεν είμαι ευχαριστημένος.Βέβαια θέλει κι`αλλο ψάξιμο με το ρεύμα να παίξω χαμηλότερα γιατι όταν είσαι με 1,29 τάση στα 4,5Ghz και στα 5,3 θέλεις 1,50+ είναι μεγαλη η απόσταση για 0,8 Ghz.Τώρα στα 5,2 στο cinebench 15 βλέπω 65 βαθμούς και το θεωρώ πολύ για νερά Μετά τα 4,7 λυσσάει για ρεύμα ρε γαμώτο Έχω πρόχειρες ρυθμίσεις απο 4690κ εκεί να δεις τι γίνεται, μια βδομάδα το πάλεψα για full stable αν θέλεις να δεις. Απο ενα σημείο και μετά θέλει πολύ ρεύμα, εγώ σε εκείνο το σημείο σταματάω γιατί δεν αξίζει για κάθε 100MHz να θέλω ενα σκασμο ρεύμα. Κραταω εκείνο το σημείο σαν max και πάω ένα πίσω για 24/7 χωρίς να ανησυχω για τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Λοιπόν με χαρτί και με μολύβι 65€ ρακόρ και ψυγείο 360αρι.90€ τανκ,αντλία,ρακόρ,top,και κάποια έξτρα από τον ίδιο.25€ μπλοκ για τον επεξεργαστή.40€ υγρά σωλήνες και 117€ για κάρτα γραφικών με φανάκια.Δεν προσθέτω την λαλακία με την Swiftech γιατι με το rma θα λέρθω στα ίσα και δεν θα έχω βάλει από την τσέπη μου.Να προσθέσω και άλλα 30€ για το άλλο ψυγείο που μάλλον θα το ζητήσω.Σύνολο 367 € αλλα όμως καλύπτω όλο το pc που με μια ΑΙΟ των 140-150 με άλλα φανάκια δεν καλύπτεις.Ολα είναι καινούργια εκτός το ψυγείο το 360αρι.Για να να πάρω όλα κουτάτα ήθελα τουλάχιστον 500€ οπότε κερδισμένος είμαι.Τώρα τα επιμέρους με θερμοκρασίες θα τα φτιάξω μιας και το ψάχνω το θέμα αρκετά οπότε θα έχω καλύτερες θερμοκρασίες.Ισως να μην έπαιρνα αυτό το μπλοκ για cpu που πήρα και να έπαιρνα ένα άλλο αλλα μόλις βρώ τα σωστά ελατήρια και βίδες θα κάτσει μια χαρά.Φυσικά δεν το έχω μετανιώσει λεπτό εεεεε και ας ζορίστικα λίγο γιατι η δουλειά χώμα αλλα η κ@@@α και η τρέλα στα ύψη οπότε δεν μετανιώνω.Μετανιώνω για λεφτά που δίνουμε σε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε και δεν χρησιμοποιούμε όπως λέω συχνά στην οικογένεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Αν είχα την βάση για AMD θα σου έστελνα το raystorn που έχω να δοκιμαζες αλλά όταν έδωσα το CPU άλλαξα σε Intel με ενα παλικάρι μιας και δεν μου χρειαζόταν πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα