Προς το περιεχόμενο

8320 oc. Τι, πώς και γιατί?

STORM1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

119 βαθμούς????βάζω το κέικ χαχαχα

Storm φίλε συγνώμη αν σε στεναχωρώ!!!!

Χεχε δεν με στεναχωρείς ωρέ, απλά ξεκουράζομαι λιγάκι μέχρι να έρθουν οι ενισχύσεις...  :devil:

Μετά θα έχουμε καλή κόντρα Gastone, είναι η νηνεμία πριν την καταιγίδα... :X

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με μας που έμπλεξες θα κλοκάρεις ασύστολα χαχα.Εγω την 290 toxic την έχω 1180/5580 τώρα με αέρα και πάω 70-75 max

290 Tri-X 1300/1550(*4 = 6200) με +0.143V μέγιστη 58 μετά από 3dmark05 - gpupi - cinema4d gpu test. Not bad ε?

Σχεδόν ίδιες κάρτες με τόσο μεγάλη διαφορά; Περίεργο.

• Like 2

Και εμενα η 290 (trix) asic εχει αν θυμαμαι καλα 79%,απο θερμοκρασιες ψυγειο αλλα δεν ανεβαινει η ρουφιανα με τιποτα.Απο θερμοκρασια δεν παει πανω απο 60-61(με τα fans στο 55% max) αλλα με τα χιλια ζορια να πιασει 1200,πιο πανω με τιποτα.

Εν τω μεταξυ,το power phase της Sapphire μου θυμιζει Gigabyte μητρικη,ολο spikes κανουν τα volt.

• Like 1

Τι να πω μάλλον εδώ έπεσα σε διαμάντι κάρτα! 76,1 % asic

Και full 4gb μνήμης μην ξεχνιόμαστε ε? :lol: :P :D

Το θέμα είναι σχετικό πάντως. Έχεις χειρότερο ASIC απο τον allday, τώρα τι δίνει ο καθένας είναι άλλη ιστορία.

Άσχετο αλλά με δοκιμές Afterburner χωρίς bat files κτλπ 1220/1625. Βασικά στα 1625 τερματίζει το slider....

Μαλακία πάντως να μην έχει Ram over voltage

• Like 1

είσαι τέλεια ιδικά με αυτή τη μητρική !

μια χαρά είναι, εγώ με τν ίδια μητρική 990χα δίνω 1.440 max σε στρεσαρισμα για 4.5...υπερβολικά πολύ αλλά στα π@@ια μου πρέπει να βγάλει τα λεφτά της :P :P

Η μητρική έχει το πρόβλημα το ίδιο δείχνει και με τα δικά μου ρεύματα... οτι νάναι πραγματικά!! η rev 1.0 ήταν διαμάντι σε σχέση με αυτήν.

τελικά μάπα το καρπούζι... αυτή η μητρική σάκς... επειδή κάπου κάπου (μια φορά στις 3 μέρες) μου πετούσε άκυρα Bsod, άλλαξα το llc και πλέον αφού το άφησα κάμποσες ώρες και στο πριμε95 για σιγουριά και εμένα στα 1,44 παίζει για τα 4.5 ghrz... οπότε... απογοητεύτικα λίγο... Και αναγκάστηκα επίσης επειδή ξ ψυχτρα μου δεν ειναι για 1.44 να τον κατεβασω λιγο..
  • Like 1

τελικά μάπα το καρπούζι... αυτή η μητρική σάκς... επειδή κάπου κάπου (μια φορά στις 3 μέρες) μου πετούσε άκυρα Bsod, άλλαξα το llc και πλέον αφού το άφησα κάμποσες ώρες και στο πριμε95 για σιγουριά και εμένα στα 1,44 παίζει για τα 4.5 ghrz... οπότε... απογοητεύτικα λίγο... Και αναγκάστηκα επίσης επειδή ξ ψυχτρα μου δεν ειναι για 1.44 να τον κατεβασω λιγο..

+0,025 και LLC high, αυτό είναι το πιο σταθερό για μένα για 4.5. Απαράδεκτα πράγματα πραγματικά, αλλά δεν αλλάζω μητρική γιατί δεν αξίζει για μένα πλέων. 

ε από τη στιγμή που το pc τραβάει μια χαρά δεν έχω θέμα να τον αφήσω και στα 4.4 (εκεί είμαι όπως όλα δείχνουν stable Με νορμάλ ρεύματα-θερμοκρασίες, κάτω από 59 βαθμούς σε full load).

Απλά με στενοχωρεί που δεν μπορώ να παίξω-πειραματιστώ περισσότερο :P

ε από τη στιγμή που το pc τραβάει μια χαρά δεν έχω θέμα να τον αφήσω και στα 4.4 (εκεί είμαι όπως όλα δείχνουν stable Με νορμάλ ρεύματα-θερμοκρασίες, κάτω από 59 βαθμούς σε full load).

Απλά με στενοχωρεί που δεν μπορώ να παίξω-πειραματιστώ περισσότερο :P

όταν βάλεις καλύτερη ψύκτρα θα είσαι πιο άνετος και δροσερός μην φοβάσαι και για παραπάνω ρεύμα  :P

• Like 2

Στα fx παίζει ρόλο η ψύξη αρκετά και περισσότερο από μητρική

Αυτό να μου το ελεγες όταν είχα πάρει την Asrock 990FX Extreme 3, στα 4 throttling ετρωγα με prime ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...