Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχ για μια R9 295Χ2 με έβαλαν μέσα

Άξιζε τον κόπο τουλάχιστον. Anyway δυστυχώς Θεσσαλονίκη είμαι,διαφορετικά ευχαρίστως να βοηθούσα φίλε μου.

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν είσαι μέσα να περάσω ρε μια βόλτα ;) δώσε νούμερο κελιού.

Εσένα θέλει να σου στείλω κάνα ss με θερμοκρασία στην κάρτα γραφικών να σε βάλω στην πρίζα ;)

Μέχρι την άλλη βδομάδα θα έρθει το μπλοκάκι για την 290 χαχαχα οπότε νεράκι και εκεί!!!!!!!

Και γω είμαι Ηράκλειο Αττικής αλλα δυστυχώς στην δουλειά και ευτυχώς είναι δική μου γιατι τόση ώρα εδώ μέσα θα είχα θέμα χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι την άλλη βδομάδα θα έρθει το μπλοκάκι για την 290 χαχαχα οπότε νεράκι και εκεί!!!!!!!

Και γω είμαι Ηράκλειο Αττικής αλλα δυστυχώς στην δουλειά και ευτυχώς είναι δική μου γιατι τόση ώρα εδώ μέσα θα είχα θέμα χαχαχα

σίγουρα θα σου κατέβαζαν καντιλάκια χαχαχαχ 

εσύ κάθε βδομάδα όλο κτ αλλάζεις τι θα γίνει με την πάρτη σου δλδ ??  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ε αφού μπήκαμε στην διαδικασία που τόσο καιρό ψαχνόμουν ας το κάνω ολοκληρωμένα.Ολα σε ένα ρε παιδί μου χαχαχα

Αυτό θα βάλω http://www.ekwb.com/shop/blocks/vga-blocks/ati-radeon-full-cover-blocks/radeon-rx-200-series/ek-fc-r9-290x-acetal-rev-2-0.html

Ωρες ώρες αναρωτιέμαι αν αυτό το μικρόβιο θα μου φύγει ποτέ.Χλωμό το βλέπω αλλα λέμε τώρα είμαι στα 43 και συνέχεια κάτι καινούργιο.Στήσε ξεστήσε ανέβασε κατέβασε και έχω ξεκινήσει από μικρός με commodore 64 όχι απλώς παιχνίδια.Τότε με τον commodore είχα μια από τις πρώτες bbs τότε.Μεγάλες στιγμές να παίρνουν τηλέφωνο να βάζω το ακουστικό στο modem και σύνδεση.Αλλη ιστορία.Και να μου λέει η μάνα μου ρε Κώστα τι βάση δεδομένων θέλουν αυτοί χαχαχα.Ωραία χρόνια

• Like 5
Δημοσ.

Ε αφού μπήκαμε στην διαδικασία που τόσο καιρό ψαχνόμουν ας το κάνω ολοκληρωμένα.Ολα σε ένα ρε παιδί μου χαχαχα

Αυτό θα βάλω http://www.ekwb.com/shop/blocks/vga-blocks/ati-radeon-full-cover-blocks/radeon-rx-200-series/ek-fc-r9-290x-acetal-rev-2-0.html

Ωρες ώρες αναρωτιέμαι αν αυτό το μικρόβιο θα μου φύγει ποτέ.Χλωμό το βλέπω αλλα λέμε τώρα είμαι στα 43 και συνέχεια κάτι καινούργιο.Στήσε ξεστήσε ανέβασε κατέβασε και έχω ξεκινήσει από μικρός με commodore 64 όχι απλώς παιχνίδια.Τότε με τον commodore είχα μια από τις πρώτες bbs τότε.Μεγάλες στιγμές να παίρνουν τηλέφωνο να βάζω το ακουστικό στο modem και σύνδεση.Αλλη ιστορία.Και να μου λέει η μάνα μου ρε Κώστα τι βάση δεδομένων θέλουν αυτοί χαχαχα.Ωραία χρόνια

Lol αυτές ήταν εποχές....... Λέω στο γιο μου δεν είχαμε Internet και με κοιτάζει περίεργα :D

• Like 3
Δημοσ.

Ετσι ακριβώς ωραίες εποχές.Fallen με νερό στην κάρτα έπεσε καμιά 20αριά βαθμούς σε full load να υποθέσω εεεεε

Δημοσ.

35-40 max temp σε Heaven loop για κάνα 30λεπτο χτες που είπα να clockαρω λίγο να δω τι και πως.

Πρώτη φορά που είπα για oc, αν και απο εποχές 580 που είχα δει δεν αξίζει τον κόπο. Το όφελος είναι μικρό σχετικά και ειδικά σε VGA θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Με εσάς που εμπλεξα όμως.....

• Like 3
Δημοσ.

Με μας που έμπλεξες θα κλοκάρεις ασύστολα χαχα.Εγω την 290 toxic την έχω 1180/5580 τώρα με αέρα και πάω 70-75 max

• Like 4
Δημοσ.

Ετρεξα το 3dmark anvanced edition και δείτε θερμοκρασίες που έβγαλε το hwmonitor. :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: .Εντελώς αναξιόπιστο το πρόγραμμα τελικά μου φαίνεται

post-244051-0-20110800-1425421612_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ετρεξα το 3dmark anvanced edition και δείτε θερμοκρασίες που έβγαλε το hwmonitor. :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock: .Εντελώς αναξιόπιστο το πρόγραμμα τελικά μου φαίνεται

Πέτα και κανένα κεκάκι βρε alldaynews να γίνεται  :P  :P  τρέξε ξανά και δες πάλι αν σου κάνει μακακίες. Βασικά όταν το στήσεις μια και καλή το σύστημα σου πάτησε και ένα format γιατί θυμάμαι πως δεν εκανες όταν άλλαξες μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί δεν βλέπω πουθενά κανά πρόβλημα.....

...Σα πολύ ζέστη δε κάνει εδώ μέσα...

119 βαθμούς????βάζω το κέικ χαχαχα

Storm φίλε συγνώμη αν σε στεναχωρώ!!!!

post-244051-0-56645000-1425424040_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...