Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ανέβω στα 4.5 ghz να δω τι παίζει τώρα κοντά και πως ανταποκρίνεται σε 4k playback. Μπαίνω δυναμικά τρομάρα μου :D. Και εννοείται πως θα πέσει πολύ prime95, πάρα πολύ  :-).

• Like 3
Δημοσ.

Εντελώς χαχαχαχα.Να σου πω την αλήθεια πολύ το φοβόμουν αλλα αφού δεν έκανε μπαμ με αυτό το ρεύμα θα προσπαθήσω να δώσω κι`αλλα Ghz

Αν κλείσω το llc μήπως είναι καλύτερα με τέτοια τάση??

Δημοσ.

Ε ρε και  να χα άζωτο!!!!!!Θα πήγαινε παραπάνω!!!!!!!!Κανενας χορηγός ρε παιδιά καμιά εταιρία χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαίνεται πως alldaynews εδώ θα χρειαζόταν μια asrock extreme 9 :D. Πείστε τον storm να κάνετε τράμπα τις μητρικές :P.

Ναι η extreme 9 θα έδινε παραπάνω.Αυτήν ήθελα αλλα ήθελα και παραπάνω ευρουλάκια από τα 140 που έδωσα για την asus γαμώτο

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχουν στάνταρ ρυθμίσεις γιατί έχουμε διαφορετικές μητρικές news.

Παρόλα αυτά έχω δει μεγαλύτερη σταθερότητα με χαμηλό multi και υψηλό fsb παρά με το αντίστροφο.

Οι μνήμες πάντα σεταρισμένο το XMP στις συχνότητες των μνημών (1600 για μένα) και παίζω 1-2 σκαλιά πάνω δηλαδή cl 9 ή cl 10 , έχω cl 8 μνήμες) με το αντίστοιχο ρεύμα 1,65-1,70 από 1,50 που είναι.

Έχεις καλύτερη ψύξη, εμένα με κόβει στα 5.3 από ότι φαίνεται και δεν πάει βήμα παραπάνω ότι και αν δώσω.

Περιμένω πάντως κάτι βαρβάτο να έρθει, δωράκι από φιλαράκια από Αθήνα. Αργεί λίγο αλλά το καλό πράγμα πάντα αργεί και εκεί θα δούμε τις πραγματικές ικανότητες του συστήματος (μάλλον θα πέσουν πολλές φάπες...)...  :devil:

ΝΒ τα έχω όσο γίνεται κοντά στα 2200-2600 αν και έπαιξα και στα 2400 και για τα 2.

Αυτά προς το παρόν.

Την μητρική δεν την αλλάζω με την καμιά οπότε τζάμπα θα πάει το μίλημα. :P  

• Like 4
Δημοσ.

Εβαλα στο κάτω ψυγείο τους ανεμιστήρες να τραβάνε απ`έξω αέρα και έπεσε άλλους 2 βαθμούς  

• Like 2
Δημοσ.

Αδέλφια είμαι offtopic αλλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι κανείς σας από κορυδαλλό, υπάρχει ένα προβληματάκι

Δημοσ.

Αδέλφια είμαι offtopic αλλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι κανείς σας από κορυδαλλό, υπάρχει ένα προβληματάκι

Αν είσαι μέσα να περάσω ρε μια βόλτα ;) δώσε νούμερο κελιού.

Εβαλα στο κάτω ψυγείο τους ανεμιστήρες να τραβάνε απ`έξω αέρα και έπεσε άλλους 2 βαθμούς

Εσένα θέλει να σου στείλω κάνα ss με θερμοκρασία στην κάρτα γραφικών να σε βάλω στην πρίζα ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αν είσαι μέσα να περάσω ρε μια βόλτα ;) δώσε νούμερο κελιού.

Εσένα θέλει να σου στείλω κάνα ss με θερμοκρασία στην κάρτα γραφικών να σε βάλω στην πρίζα ;)

χαχαχαχ για μια R9 295Χ2 με έβαλαν μέσα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...