Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω τα κατάφερα

καλα τα παει η asus m5a99x evo στα 4ρα με 1.28 και με Η80ι

πως τα βλεπεται;;;;

Τσίμπαλίγο ακόμη σε παίρνει νομίζω

Το βλέπω και τρέμω μην κάνει κανένα μπαμ λέμε χαχαχα

post-244051-0-69845200-1425164068_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

τα 5,4 τα έπιασα με έναν πυρήνα όταν άνοιξα και τους υπόλοιπους δεν έμπαινε καν γιατι???

• Like 1
Δημοσ.

ποιός??

Εαν δεν είσαι σταθερός prime αυτός που χτυπάει συνήθως ο 7 ή ο 8 δεν είναι;

Το διατυπωσα καλύτερα μάλλον τώρα.

Δημοσ.

δεν υπαρχει συνηθως στο ποιος πυρηνας χτυπαει.

μην φοβαστε να δωσετε ρευμα.αλλα μονο για κανενα validation γιατι εαν εχετε πολυ υψηλα ρολογια,ανεβαινει η καταναλώση στον θεο παιδια.και δεν αξιζει κατα την γνωμη μου.

• Like 3
Δημοσ.

fallen4ngel με προκαλείς να χτυπήσω 5αρι ghz με τον a8 6600k :D; Alldaynews btw βγάζεις πολύ χαμηλό single core στα 4.6. Εμένα στα 3.9 βγάζει 92, στα 4.1 97, στα 4.3 100 και στα 4.4 102. Σε εσένα δεν ξέρω τι παίζει. Και για τους άπιστους, μια photo να δείτε τι εννοώ, στα 4.5 ghz, super stable ;) (το prime95 το έβαλα να τρέξει background μόλις τελείωσε το cinebench για να φαίνονται τα ρολόγια και τα ρεύματα).

post-297338-0-06882000-1425197504_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

δεν υπαρχει συνηθως στο ποιος πυρηνας χτυπαει.

μην φοβαστε να δωσετε ρευμα.αλλα μονο για κανενα validation γιατι εαν εχετε πολυ υψηλα ρολογια,ανεβαινει η καταναλώση στον θεο παιδια.και δεν αξιζει κατα την γνωμη μου.

Και όμως παίζει, αυτό βέβαια που λέω γίνεται όταν είσαι πολύ κοντά στα σωστά ρεύματα. Ρεύματα είναι άσκοπο να δίνει κανείς μόνο για bench και νούμερα, τουλάχιστον αυτό πιστεύω. Βρίσκω μια ωραία συχνότητα πριν αρχίσει να ζητάει πολλά ρεύματα και τέλος, αν υπολογίσει κανείς οτι πολλές φορές με το ρεύμα που δίνει το motherboard στο auto μπορεί κανείς να ανέβει 500-600Mhz για πλάκα ε δεν είναι και άσχημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...