Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.55?????????Να πω την αλήθεια φοβάμαι να ανεβάσω τόση τάση.Στο 1,51 και κάτι σταματάω να πω την αλήθεια.Σκέφτομαι να δω που θα βάλω και έναν ανεμιστήρα να χτυπάει τα vrm

• Like 2
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1.55?????????Να πω την αλήθεια φοβάμαι να ανεβάσω τόση τάση.Στο 1,51 και κάτι σταματάω να πω την αλήθεια.Σκέφτομαι να δω που θα βάλω και έναν ανεμιστήρα να χτυπάει τα vrm

Βρε FX είναι τι φοβάσαι το πολύ πολύ να πάει για rma  :P  απο την πίσω μεριά να βάλεις τον ανεμιστήρα να μην φαίνεται κιόλας... τετοιο κουτι που έχεις κάθεσαι και σκέφτεσαι που θα βάλεις τν ανεμιστήρα που εκεί μέσα χωράει και κοφλέρ  :P

• Like 4
Δημοσ.

1349575.jpg

Μην φοβάσαι τίποτα, έχεις πολύ καλή μητρική, αστέρι επεξεργαστή και καλήτερη υδρόψυξη από την δική μου οπότε δώσε.

Εγώ έχω βάλει έναν 140 Blademaster να χτυπάει από πίσω την μητρική στα vrm.

• Like 4
Δημοσ.

Κλειστό APM όπως σου είπα και ανοιχτό ΗPC . Tι εννοείς κλειστά states ? Έχω κάνει άπειρα reset, εξοικειώθηκα με αυτο τι να κάνω.. στα stress tests είναι σταθερό αλλά δεν μπορώ να πάω με τίποτα 4.7 ούτε με 1.55 volts

Ακριβως ετσι εκανε και η δικια μου,μεχρι 4.3 σταθεροτατος με 1.33ν,ε 4.4 δεν καθοταν ουτε με 1.45ν,δεν εμπαινε ουτε καν windows.Εκει που οσο ρευμα δινεις βλεπεις οτι ανταποκρινεται το συστημα δλδ,το δικο μου ειχε μουλαρωσει.Με νευριασε και τον παρατησα 4.3,προχτες μου καπνισε να τον κλοκαρω παλι.Ριχνω ενα cmos(εβγαλα μπαταρια) και ολα κομπλε,παρε 4.4GHz με 1.36,παρε 4.5GHz με 1.38ν(οπα,αραξε εκει).Θελω να πω οτι τωρα μου φαινεται νορμαλ τα ρευματα που ζηταει ο επεξεργαστης και καθε κλικ που δινω ανταποκρινεται,πριν το 4.3Ghz ηταν φραγμα,απο εκει και πανω με τιποτα.Τι να σου πω,δεν ξερω.

1349575.jpg

Μην φοβάσαι τίποτα, έχεις πολύ καλή μητρική, αστέρι επεξεργαστή και καλήτερη υδρόψυξη από την δική μου οπότε δώσε.

Εσυ εχεις μητρικαρα και ψυξη και μας κανεις καζουρα.Δινεις 1.560 και εγω ειμαι με το ζορι μεχρι 1.404 :mad:

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβως ετσι εκανε και η δικια μου,μεχρι 4.3 σταθεροτατος με 1.33ν,ε 4.4 δεν καθοταν ουτε με 1.45ν,δεν εμπαινε ουτε καν windows.Εκει που οσο ρευμα δινεις βλεπεις οτι ανταποκρινεται το συστημα δλδ,το δικο μου ειχε μουλαρωσει.Με νευριασε και τον παρατησα 4.3,προχτες μου καπνισε να τον κλοκαρω παλι.Ριχνω ενα cmos(εβγαλα μπαταρια) και ολα κομπλε,παρε 4.4GHz με 1.36,παρε 4.5GHz με 1.38ν(οπα,αραξε εκει).Θελω να πω οτι τωρα μου φαινεται νορμαλ τα ρευματα που ζηταει ο επεξεργαστης και καθε κλικ που δινω ανταποκρινεται,πριν το 4.3Ghz ηταν φραγμα,απο εκει και πανω με τιποτα.Τι να σου πω,δεν ξερω.

κάπως έτσι γίνεται.. το θεμα είναι οτι έχω κάνει πολλαααα ρεσετ αλλα αυριο θα το κάνω πάλι μπορεί να γίνει το θαύμα !

• Like 2
Δημοσ.

Το κακό είναι όταν φτάνει τα 5Ghz φτάνει τρελά νούμερα από θερμοκρασίες και γι`αυτό φοβάμαι.Και η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτές τις θερμοκρασίες και δεν ξέρω τι λάθος κάνω

Fallen ότι ζήτησες με έναν πυρήνα

post-244051-0-85943000-1425159503_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

fallen ένα από εμένα σε 11,5

post-166174-0-05751600-1425160301_thumb.jpg

alldaynews κοίτα τι έδωσα σε ρεύμα με llc 75% (ήταν 1,63 για την ακρίβεια αλλά έπεσε ελέω llc). Εσύ με καλύτερη ψύξη μπορείς καλύτερα!

post-166174-0-76264000-1425160309_thumb.jpg

Δημοσ.

Δωσε πραμα δεν παθαινουν τιποτα οι επεξεργαστες :P

2ls4l2.png

Eπειδη μου αρεσει η κινητικοτητα που υπαρχει εδω για το OC στους FX, εχω μια Asrock Extreme 4 και καθεται, αξιζει για overclocking να παρω καποιον FX να παιξω και γω? :P

• Like 4
Δημοσ.

Ε εντάξει πάρε τα σαπάκια σου από εδώ μας χαλάς την μέρα!  :P

Καλή η 4 αλλά δεν είναι για πολύ ψηλά έχει 4+2 (η 970)τροφοδοσία οπότε δεν είναι για πάρα πολλά! Είναι 990 ή 970? Η 990 έχει 8+2 και πάει πολύ ψηλά.

• Like 1
Δημοσ.

Τότε λογικά μπορείς τα 4.5-4.8 χωρίς πολλά πολλά αλλά για παραπάνω δεν θα την πίεζα πολύ μονάχα για validation κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν ανέβασα και γω χαχαχα.Είμαι llc extreme ξέχασα να το κατεβάσω

Δοκίμασα και 5,4 με 1,56 αλλα τζίφος.Ισω με παραπάνω να μπεί στα windows αλλα δεν θέλω να το ρισκάρω

post-244051-0-50373200-1425161446_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Ετοιμαζω ένα 4690K αν πάει 5GHz ένας φίλος θα κλάψει αλλά χλωμό το κόβω.

Αν παίξω με fsb μπορεί να είναι καλύτερα στο 1,56 με 1,57?

Σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λογικά θα ανεβάσει θερμοκρασία παραπάνω εκτός και αν κρατήσεις NB HT σε νορμαλ με καρφωτο ρεύμα, στο auto ανεβάζει μόλις ανεβουν οι συχνότητες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...